Şimdi Ara

[ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.480
Cevap
41
Favori
377.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: zupervisor

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djemr

Aşağıdaki linki bir deneyin.

http://www.mediafire.com/?6an6o42un91xbal

2.3.5 Stock rom'a CWM 4.0.0.5 atarak ICS kurabilen var mı?
    2.3.5 le CWM 4.0.0.5 uyumsuzluk çıkarıyor mu?

arkadaşlar xda'da birçok kişi recovery CWM 5.5.0.4 versiyonu ile Aurora ICS 4.0.3 ün kurulması gerektiğini ve 5.0.2.7 de yaşanan sorunları yaşamadıklarını belirtmişler. Download linkini oradan soracaktım ama 10 mesaj atmadan development bölümüne mesaj yazdırmıyor.

bahsigeçen CWM 5.5.0.4 versiyon linki elinde olan var mıdır?

http://www.mediafire.com/?od4iym44ladqhng

Teşekkürler kardeş...

• Yine şeytana uyup b526 kuruyorum, akşama doğru Aurora 1.6 kurmayı düşünüyorum.
    1.3 kurup anında vazgeçmiştim. İnşallah öyle olmaz bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Teknik

Yine şeytana uyup b526 kuruyorum, akşama doğru Aurora 1.6 kurmayı düşünüyorum.

gönderdiğim son sorularla seni gaza filan getirmiş olmayım doktorum sonra bir hal gelirse telefonuna vicdan azabı çekmeyim...
  • quote:

quote:

Yine şeytana uyup b526 kuruyorum, akşama doğru Aurora 1.6 kurmayı düşünüyorum.

gönderdiğim son sorularla seni gaza filan getirmiş olmayım doktorum sonra bir hal gelirse telefonuna vicdan azabı çekmeyim...

Sorularından bıktım, onun için kuruyorum

• @zupervisor

sahi ne sormuştunuz?
  • Unpacking
  • ben 526 üzerine ics 1.4 kurdum herşeyi düzgün çalışıyordu.Fakat bluetooth wifi felan kullanırken resetledi..Sd kartımdaki verilerin belli bir tarihten sonrasını sildi.
  • Akşama kadar yeni official sürümde kalabilirim, vaktim olursa daha önce de kurabilirim tabii...
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyougur

ben 526 üzerine ics 1.4 kurdum herşeyi düzgün çalışıyordu.Fakat bluetooth wifi felan kullanırken resetledi..Sd kartımdaki verilerin belli bir tarihten sonrasını sildi.

Haydaaaaa.
    Tam B526 romu kurarken söylenecek söz müydü bu?

Mecburen 35 kernel takılacağım bir süreliğine. Madem kurduk. %50'yi geçti kurulum.
    Aurora 1.6'yı garanti olsun diye hem dahili hafızaya attım, hem hafıza kartına.
    recovery de öyle. İşi sağlama bağladım, hangi hafızayı görürse ondan kurarım.

edit: 1.4 kurmuşsunuz, ben 1.6 kurmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Teknik -- 20 Şubat 2012; 13:31:40 >
  • Bakalım adamım dzo son düzeltmelerle birşeye benzetmiş mi?
    1.3'ü kurmamla kaldırmam 30 dk sürmüştü de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Teknik -- 20 Şubat 2012; 13:33:01 >
  • quote:

quote:

ben 526 üzerine ics 1.4 kurdum herşeyi düzgün çalışıyordu.Fakat bluetooth wifi felan kullanırken resetledi..Sd kartımdaki verilerin belli bir tarihten sonrasını sildi.

Haydaaaaa.

Mecburen 35 kernel takılacağım bir süreliğine. Madem kurduk. %50'yi geçti kurulum.

Hocam beni de kaşıntı tutu ics 1.6 konusunda ama şimdilik sadece kaşınıyorum ekran karşısında....

• quote:

Orijinalden alıntı: teacher055

quote:

quote:

Haydaaaaa.

Hocam beni de kaşıntı tutu ics 1.6 konusunda ama şimdilik sadece kaşınıyorum ekran karşısında....

1.6 yı kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Ses biraz kötü ama düzelmeyecek değil. Güncellemeleri beklemekte fayda var. Şimdi başka bir roma dönüşle uğraş dur telefon haşamat oldu iyice

• quote:

Orijinalden alıntı: teacher055

Kaşıntı iyidir iyi
  • bu rom'un zip klasörünün içine system/apps/ kısmına istediğimiz bir apk dosyası koysak kurulumda o da kurulur mu? mesela dosya yöneticisi yok bu romda? oraya atsak apk'yı olur mu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: axt

bu rom'un zip klasörünün içine system/apps/ kısmına istediğimiz bir apk dosyası koysak kurulumda o da kurulur mu? mesela dosya yöneticisi yok bu romda? oraya atsak apk'yı olur mu sizce?

Bildiğim kadarıyla oluyor hocam ama onu tekrar ziplemek sıkıntı olabilir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar xda'da birçok kişi recovery CWM 5.5.0.4 versiyonu ile Aurora ICS 4.0.3 ün kurulması gerektiğini ve 5.0.2.7 de yaşanan sorunları yaşamadıklarını belirtmişler. Download linkini oradan soracaktım ama 10 mesaj atmadan development bölümüne mesaj yazdırmıyor.

hocam nasıl cwm bu kendin denedinmi telefon açılmıyor. ancak bataryayı söküp usb kablosunu bağlayarak açabildim kimse yüklemesin arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhlis bey

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam nasıl cwm bu kendin denedinmi telefon açılmıyor. ancak bataryayı söküp usb kablosunu bağlayarak açabildim kimse yüklemesin arkadaşlar.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1377390

bu linktekini verdim hocam

• ICS ile ilgili iki kez sorup cevabını alamadığım bir sorunum vardı, kendi çözümümü buldum ve de paylaşayım..

Harici hafıza kartı kullanmıyorum ve ICS'de dahili karta bi türlü PC'den erişemedim.
    Dosya yöneticisi programlar telefonda görüyor ama işlev olarak bu bölüm hafıza kartı gibi çalışmıyor.

Çare ararken Miui'den aşina olduğum X5Settings aklıma geldi. Apk'yı kurdum ve aynen miui'de olduğu gibi internal hafızayı seçtim.
    Şu an gerek telefonda gerekse PC'den sorunsuz çalışıyor.

Belki işinize yarar, kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAYAR

ICS ile ilgili iki kez sorup cevabını alamadığım bir sorunum vardı, kendi çözümümü buldum ve de paylaşayım..

Harici hafıza kartı kullanmıyorum ve ICS'de dahili karta bi türlü PC'den erişemedim.
    Dosya yöneticisi programlar telefonda görüyor ama işlev olarak bu bölüm hafıza kartı gibi çalışmıyor.

Çare ararken Miui'den aşina olduğum X5Settings aklıma geldi. Apk'yı kurdum ve aynen miui'de olduğu gibi internal hafızayı seçtim.
    Şu an gerek telefonda gerekse PC'den sorunsuz çalışıyor.

Belki işinize yarar, kolay gelsin..

Harika

• Ben 2.3 Beta 1'den ancak son Beta güncellemesini dahili hafızadan yükleyerek güncelleyebildim telefonu. Daha sonra da ICS 1.6'yı son Beta'nın üzerine kurdum. Beklediğim'den çok çok daha iyi durumda. 2.3 Beta sürümlerine attığım OC kernel sonunda oluşan ses azalması problemi ortadan kalkmış gibi görünüyor. Sipiritfm dışında reset atma problemi hiç olmadı. Ekran akıcılığı gayet iyi ama yakınlık sensörü sorunlu gibi geldi. Kablosuz bağlantısı çok iyi durumda. USB üzerinden her iki hafıza da sorunsuz görüyor. Telefondan da dosya yöneticisi programlar ile sorunsuz bağlanabiliyorum. ICS'e yükseltme yaparken CWM 5.0.2.7 kullandım. Fotoğraf ve video oldukça başarılı.

Bu arada spiritfm ayarları konusunda cevap gelmedi, çalıştırabilen yok mu?

Ayrıca şu akdar söylüyorum Huawei= 0 / DZO=10 Bu adama bağış yapmak boynumuzun borcu oldu.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.