Şimdi Ara

[ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.480
Cevap
41
Favori
377.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdilik inceleme fırsatım yok, daha sonra izlenimlerini yazarım.
  • ben çalıştırdım Sprit Fm i marketten indirdim hiç ayar yapmadım direk açıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAYAR

ICS ile ilgili iki kez sorup cevabını alamadığım bir sorunum vardı, kendi çözümümü buldum ve de paylaşayım..

Harici hafıza kartı kullanmıyorum ve ICS'de dahili karta bi türlü PC'den erişemedim.
    Dosya yöneticisi programlar telefonda görüyor ama işlev olarak bu bölüm hafıza kartı gibi çalışmıyor.

Çare ararken Miui'den aşina olduğum X5Settings aklıma geldi. Apk'yı kurdum ve aynen miui'de olduğu gibi internal hafızayı seçtim.
    Şu an gerek telefonda gerekse PC'den sorunsuz çalışıyor.

Belki işinize yarar, kolay gelsin..

bendeki çalışmadı sendeki x5 setting apk yı upload edermisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: CAYAR

ICS ile ilgili iki kez sorup cevabını alamadığım bir sorunum vardı, kendi çözümümü buldum ve de paylaşayım..

Harici hafıza kartı kullanmıyorum ve ICS'de dahili karta bi türlü PC'den erişemedim.
    Dosya yöneticisi programlar telefonda görüyor ama işlev olarak bu bölüm hafıza kartı gibi çalışmıyor.

Çare ararken Miui'den aşina olduğum X5Settings aklıma geldi. Apk'yı kurdum ve aynen miui'de olduğu gibi internal hafızayı seçtim.
    Şu an gerek telefonda gerekse PC'den sorunsuz çalışıyor.

Belki işinize yarar, kolay gelsin..

Eyvallah hocam işime yaradı

Edit: Üstteki arkadaş için :http://www.mediafire.com/?aviyf7kpd274n7c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TzisTa -- 20 Şubat 2012; 18:04:53 >

• alıştık hergün rom çıkmasına 1.7 yi arıyor gözler şimdi :)
  • hisuite ye nasıl bağlanıcaz app kurmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saw_

hisuite ye nasıl bağlanıcaz app kurmak için

Hata yıklama açık olmasına rağmen Hi-Suite görmedi telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djemr

quote:

hisuite ye nasıl bağlanıcaz app kurmak için

Hata yıklama açık olmasına rağmen Hi-Suite görmedi telefonu.

ayn öyle sanırım kendi hafızasını görmemesinden dosya yönetici olmadıgından x5 settings ide kuramuyorum yardım edebilicek varmı
  • spam olucak ama uygulama yükleyemiyorum kendi hafızasını görmediği için hi suite bağlanmıyor bi file explorer kursam çözülücek yardım edebilicek varmı ?
  • quote:

spam olucak ama uygulama yükleyemiyorum kendi hafızasını görmediği için hi suite bağlanmıyor bi file explorer kursam çözülücek yardım edebilicek varmı ?

marketten indir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdurmus

quote:

spam olucak ama uygulama yükleyemiyorum kendi hafızasını görmediği için hi suite bağlanmıyor bi file explorer kursam çözülücek yardım edebilicek varmı ?

marketten indir hocam

Malasef net yok yarın fabrikada yapıcam gibi
  • ICS'den vazgeçtim, LegoLaSH miui 35 kernel kurdum arkadaşlar.
    Bir de ona bakayım. Nasıl olsa rootlu cihaz, 35 kernel ne bulursam deneyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Teknik

ICS'den vazgeçtim, LegoLaSH miui 35 kernel kurdum arkadaşlar.

Ics'nin yerini tutmaz heralde hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Teknik

ICS'den vazgeçtim, LegoLaSH miui 35 kernel kurdum arkadaşlar.

Ics'nin yerini tutmaz heralde hocam

ICS ile sorunum sadece hafıza kartı ve dahili hafızanın aynı anda telefondan görülmemesi.
    X5 settings hata veriyordu. Ayarlar çalışmayı durduruyordu.
    Ne bileyim soğuk geldi biraz.
  • Biraz SS atalım, belki 2.3 cüler biraz gaza gelir.

[ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20

• quote:

Biraz SS atalım, belki 2.3 cüler biraz gaza gelir.

Yalnız dostum o hangi müzik çalar bilmiyorum ama hiçbirinin kulaklıkta sesi kendi müzik çaları gibi kaliteli çıkmıyor. Kendi müzik çalarında telefonun sesi gümbür gümbür. ilk defa son sesten rahatsız olup sesi kısma ihtiyacı hissettim. Gerçi en son seste bazı şarkılarda hafif bir bozulma yapıyor ama onun bir altı bile gayet iyi. Diğerlerinin sesi bunun %70 i kadar filan. Hoparlörden dinlerken de kendi müzik çalarının sesi daha az bozuk. Ama gel gelelim şarkı atlama çalışmıyor Bugün otobüste giderken işkence çektim resmen. MIUI deki gibi kilit ekranında müzik çalar kısayolları da yok. Ayrıca equalizer in çalışması içinde eq yu aç kapa yapmak gerekebiliyor.

• djemr
    bu kadar ss i tek tek mesaja nasıl sığdırdın ben sadece bir tane yerleştirebiliyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Yalnız dostum o hangi müzik çalar bilmiyorum ama hiçbirinin kulaklıkta sesi kendi müzik çaları gibi kaliteli çıkmıyor. Kendi müzik çalarında telefonun sesi gümbür gümbür. ilk defa son sesten rahatsız olup sesi kısma ihtiyacı hissettim. Gerçi en son seste bazı şarkılarda hafif bir bozulma yapıyor ama onun bir altı bile gayet iyi. Diğerlerinin sesi bunun %70 i kadar filan. Hoparlörden dinlerken de kendi müzik çalarının sesi daha az bozuk. Ama gel gelelim şarkı atlama çalışmıyor Bugün otobüste giderken işkence çektim resmen. MIUI deki gibi kilit ekranında müzik çalar kısayolları da yok. Ayrıca equalizer in çalışması içinde eq yu aç kapa yapmak gerekebiliyor.

Hobar bende ne kendi müzik çalarında, ne de poweramp'de şarkı atlama konusunda sıkıntı yok. Ama şurası kesin ki IDEOS X5'den bu zamana kadar ses çıkmıyormuş diyorum. :D Bende de aptal spiritfm çalışmıyor, telefona reset attırıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: muhlis bey

djemr
    bu kadar ss i tek tek mesaja nasıl sığdırdın ben sadece bir tane yerleştirebiliyorum?

Muhlis bey direk
    [img]link[/img] [img]link[/img]
    şeklinde istediğiniz kadar ekleyebilirsiniz. Ancak donanım haber kaç tane resimle sınırlandırıyor çok emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djemr -- 20 Şubat 2012; 22:42:35 >

• - CWM 5.0.2.7 üzerinden kurulması tavsiye ediliyor (dzo) sırasıyla;
    - Vol+ tuşuna basarken, güç düğmesinden cihazını açmak suretiyle ClockworkMod'u başlatın.
    - Backup and Restore bölümüne giderek, Backup seçeneğini seçin. Bu seçenek telefonunuzun komple yedeğini alarak SD Card'a kaydedecektir. Bir sorun olduğunda veya yeni romu beğenmezseniz aynı yere gelip Restore'u seçerek, eski haline kolayca dönebilirsiniz.
    - Yedekleme tamamlandığında ClockworkMod ana menüsüne gidin.
    - Wipe Data/ Factory Reset seçeneği seçin ve tekrar ana menüye gidin.
    - Wipe Cache Partition seçeneğini seçin ve tekrar ana menüye gidin.
    - Advanced bölümüne giderek Wipe Dalvik Cache seçeneğini seçin ve tekrar ana menüye gidin.
    - Install zip from SD Card seçeneğini seçerek, SD kartınıza daha önce kopyaladığınız, yeni atılacak özel ROM dosyasını seçin.
    - Yükleme işlemi tamamlandığında ClockworkMod ana menüsüne giderek Reboot System Now seçeneğini seçin.
    - Telefonunuz yeniden başlatılacaktır. Bu işlem normal açılma işleminden daha uzun sürecektir. (Bir kaç dakika)
    - ICS'nin tadını çıkartın ;)

ben bunların hepsini yapıyorum bazen sd kartın menüsü gelmıyor cwm de bazende geliyor o zmndan rom u seciyorum hata veriyor daha önce rom kurdum ama bu sefer olmadı nerde hata yapıyorum yardım edermisiniz ıcs takıntı yaptı bende yaa

• quote:

Hobar bende ne kendi müzik çalarında, ne de poweramp'de şarkı atlama konusunda sıkıntı yok. Ama şurası kesin ki IDEOS X5'den bu zamana kadar ses çıkmıyormuş diyorum. :D Bende de aptal spiritfm çalışmıyor, telefona reset attırıyor.

Şarkı atlama düzeldiği zaman ses bozulup diğer müzik çalarlarla aynı düzeye geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.