Şimdi Ara

[ROM][ICS] Crowei ROM V3 Update 4 |10.01.2013| (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
6
Favori
11.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CrOaTaN

quote:

Orijinalden alıntı: umidigo

Croatan hocam entropy de ekli mi bu updatee ?
    Eğer ekli değilse ekler misiniz ? Kullananlar oldukça memnun da

entropy ne dostum?

Update18_entropy xdada mevcut githubda ve code.googleda var ic işleyişi değiştiriyor galiba burada en üsttehttp://code.google.com/p/ics-aurora/downloads/list

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umidigo -- 10 Ocak 2013; 13:19:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

entropy ne dostum?

Update18_entropy xdada mevcut githubda ve code.googleda var ic işleyişi değiştiriyor galiba burada en üsttehttp://code.google.com/p/ics-aurora/downloads/list

hımm bunu görmemiştim şimdi hazırlayıp upload ederim

• quote:

quote:

quote:

quote:

entropy ne dostum?

hımm bunu görmemiştim şimdi hazırlayıp upload ederim

Tamam teşekkür ederim xdadaki yorumlar oldukça olumlu bunun hakkında bir de eger isterseniz size ascend p1den aldığım bazı programları upload edebilirim

• Crowei ROM v3 update 4 entropy

# Aurora update 18 entropyi içerir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrOaTaN -- 10 Ocak 2013; 13:43:45 >
  • quote:

Tamam teşekkür ederim xdadaki yorumlar oldukça olumlu bunun hakkında bir de eger isterseniz size ascend p1den aldığım bazı programları upload edebilirim

Çok iyi olur dostum launcherı falan upload edebilir misin?
  • quote:

quote:

Çok iyi olur dostum launcherı falan upload edebilir misin?

Valla hocam o kadar cok şey alamadım alışveriş merkezindeki tele root exp atip bazılarını kendime yolladim o kadar :(

• Crowei ROM v3 update 4 entropy bunu CWM'en kurdum herhangi bir değişiklik olmadı..

Crowei ROM v3 update 4 ilk önce bunu mu kurmam gerekiyor?

• 2.3.5 stock romun takvimim uygulaması biraz daha güzel bence..Yine de eline sağlık güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkrgl

Crowei ROM v3 update 4 entropy bunu CWM'en kurdum herhangi bir değişiklik olmadı..

Crowei ROM v3 update 4 ilk önce bunu mu kurmam gerekiyor?

ilk önce update 4 sonra update 4 entropyi kurun bu çok önemli

• Birşey değil :)
    Ekleme : hocam p1cilerden rica ettim sağolsun medboy hocam beni kirmadı uygulamaları verdi buyrun bu da linkihttp://www.mediafire.com/?h271orrm7hr17rw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umidigo -- 10 Ocak 2013; 18:41:21 >
  • Croatan eline sağlık yalnız bu en son yüklediğin şey ne işe yarar bir açıklama yapar mısın rica etsem. Ayrıca şunu öğrenmek istiyorum. Senin roma holo locker yükledim kilidi açarken kasma oluyor. Acaba holo lockerı orijinal lockerın yerine roma gömebilir miyiz?
  • Aslında 2.3.5deki lockeri kullansak daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: rudeboytr

Croatan eline sağlık yalnız bu en son yüklediğin şey ne işe yarar bir açıklama yapar mısın rica etsem. Ayrıca şunu öğrenmek istiyorum. Senin roma holo locker yükledim kilidi açarken kasma oluyor. Acaba holo lockerı orijinal lockerın yerine roma gömebilir miyiz?

En son ki güncelleme dzonun aurora up18 entropy güncellemesini bu rom için düzenledim.Bu güncellemeyle ROM daki animasyonlar,geçiş hızları falan hızlanıyor.

Update 4 den sonra ekran kilidinde kasma olmaması lazım belki sorun holo lockerda olabilir.Şunu bir dener misin.
    Ayarlar-Güvenlik-Ekran Kilidini yok olarak ayarlayıp öyle holo locker uygulamasını dener misin?

Eğer sorunun hala devam ederse cwmden bunu yükle böylelikle holo locker sistem içine eklenir yalnız kurmadan önce sendeki holo lockerı kaldırmayı unutma

http://www.mediafire.com/?hca5xb5kcfhpjld (cwmden direk kur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrOaTaN -- 10 Ocak 2013; 22:31:14 >

• quote:

Aslında 2.3.5deki lockeri kullansak daha iyi olur

Bir çok kez denedim fakat sonuç olumsuz
  • quote:

quote:

Aslında 2.3.5deki lockeri kullansak daha iyi olur

Bir çok kez denedim fakat sonuç olumsuz

hocam peki son verdiğim linklerdekilerde mi olumsuz ? Ya size şöyle söyleyeyim benim en büyük isteklerimden biri buydu bu romla alakalı olarak

Edit : bir de hocam verdiğim son linki kontrol etmeyi unutmayın 3 mesaj yukarıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umidigo -- 10 Ocak 2013; 22:44:47 >
  • quote:

hocam peki son verdiğim linklerdekilerde mi olumsuz ? Ya size şöyle söyleyeyim benim en büyük isteklerimden biri buydu bu romla alakalı olarak

Edit : bir de hocam verdiğim son linki kontrol etmeyi unutmayın 3 mesaj yukarıda

Evet senin verdiğinkiylede orjinal 2.3 ünküylede denedim olmuyor. forumbere sordum bu konuyu frameworkde kilit ekranını çalıştırıcak kod olmadığı için çalışmaz dedi ki bence de çok mantıklı.Ben de çok istiyorum fakat yapabilicek birşey yok maalesef.

Son mesajını gördüm dostum yarın indiririm.
  • quote:

quote:

Evet senin verdiğinkiylede orjinal 2.3 ünküylede denedim olmuyor. forumbere sordum bu konuyu frameworkde kilit ekranını çalıştırıcak kod olmadığı için çalışmaz dedi ki bence de çok mantıklı.Ben de çok istiyorum fakat yapabilicek birşey yok maalesef.

Son mesajını gördüm dostum yarın indiririm.

tamam hocam o zipin için epey miktarda uygulama var sağolsun arkadaş hem kendi uygulamalarını hem de huaweinin uygulamalarını atmış

• Sarj cok hizli bitiyor yokmu cozumu

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.