Şimdi Ara

[ROM][ICS] Crowei ROM V3 Update 4 |10.01.2013| (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
290
Cevap
6
Favori
11.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Romu yükledim fakat açılırken rehber durduruldu ve google kapatıldı diye uyarı veriyor. ve sürekli başa dönüyor ayrıca google hesabı ile bağlanmadan açtığımda ise kasılıyor ve ev ekranı tuşu fonksiyonunu yerine getirmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrOaTaN

quote:

Orijinalden alıntı: umidigo

hocam peki son verdiğim linklerdekilerde mi olumsuz ? Ya size şöyle söyleyeyim benim en büyük isteklerimden biri buydu bu romla alakalı olarak

Edit : bir de hocam verdiğim son linki kontrol etmeyi unutmayın 3 mesaj yukarıda

Evet senin verdiğinkiylede orjinal 2.3 ünküylede denedim olmuyor. forumbere sordum bu konuyu frameworkde kilit ekranını çalıştırıcak kod olmadığı için çalışmaz dedi ki bence de çok mantıklı.Ben de çok istiyorum fakat yapabilicek birşey yok maalesef.

Son mesajını gördüm dostum yarın indiririm.

Hocam kontrol ettiniz mi linkleri :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rudeboytr

Romu yükledim fakat açılırken rehber durduruldu ve google kapatıldı diye uyarı veriyor. ve sürekli başa dönüyor ayrıca google hesabı ile bağlanmadan açtığımda ise kasılıyor ve ev ekranı tuşu fonksiyonunu yerine getirmiyor.

Romu bir daha yükleyin.

Yükleme işlemini sırayla;

-Rom
    -update 3
    -bu rom için aurora update 17
    -adreno sürücü güncellemesi

Bunları kurduktan sonra teli açın,açıldıktan sonra

-update 4
    -update 4 entropy yi kurun.
  • iyi akşamlar

aynı sırayı takip ettim . telefon açılmıyor
  • hocam 3 up4 up4entropy kurdum hersey guzel gibi ama tarayicida sayfayi asagiya kaydirirken donuyor. takila takila indiriyor.nettn degik niye boyle birde bu cpu performance modunda bu modlardan gunluk kullnim ici eniyisi hangisi acaba ondemand smartass felan acil cevap bekliorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 13 Ocak 2013; 5:15:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

hocam 3 up4 up4entropy kurdum hersey guzel gibi ama tarayicida sayfayi asagiya kaydirirken donuyor. takila takila indiriyor.nettn degik niye boyle birde bu cpu performance modunda bu modlardan gunluk kullnim ici eniyisi hangisi acaba ondemand smartass felan acil cevap bekliorm

ondemand iyidir ama ben kasmaları önlemek için performanceda kullanıyorum.
  • quote:

quote:

hocam 3 up4 up4entropy kurdum hersey guzel gibi ama tarayicida sayfayi asagiya kaydirirken donuyor. takila takila indiriyor.nettn degik niye boyle birde bu cpu performance modunda bu modlardan gunluk kullnim ici eniyisi hangisi acaba ondemand smartass felan acil cevap bekliorm

e şuan kasıyor işte takılıyor performance ta ?
  • quote:

quote:

quote:

e şuan kasıyor işte takılıyor performance ta ?

dostu bende kasmıyor,governoru değiştirdiğinde düzeldi mi?

• quote:

dostu bende kasmıyor,governoru değiştirdiğinde düzeldi mi?

değiştirmedim birazdan deneyeceğm gene. donacakmı bakalım.
  • romu yükledikten sonra "maalesef google play store durdu" mesajı alıyorum google playi açmıyor.

sorunu bilen ve çözen var mı?
  • Flash Player ı çalıştırmamızın bir yolu var mı? Daha önce AppSaver ile yedeğini aldığım Adobe Flash Player 11.apk dosyasını yükledim..Dolphin ve Opera mobile tarayıcılarında denedim ama açılmıyor flashlı sayfalar..Flash olan yerlede "?" işareti var..
  • Uptade 3'de biraz yavaştı,4'de bu durum düzeldi mi? Kesin olarak soruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Battle With The Enemy

Uptade 3'de biraz yavaştı,4'de bu durum düzeldi mi? Kesin olarak soruyorum

bence yavaş hala.
  • Ram kullanimini azaltma veya oyun performansi artirma gibi bi seçeneğimiz varmı rom rami cok kullandigi icin oyun oynamaya ram kalmiyo fifada kasiyor

• bide rom yüklerken butun hepsini siraylami yuklicez v1 v2 v3 diye yoksa sadece v3 olurmu

• Sarj yeme durumu nedir ?
  • ses tuşlarıyla uyanmayı nasıl iptal edebilirim? bir de alttaki tuşların titreşimi için hala bir çözüm bulunamadı mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rudeboytr

Romu yükledim fakat açılırken rehber durduruldu ve google kapatıldı diye uyarı veriyor. ve sürekli başa dönüyor ayrıca google hesabı ile bağlanmadan açtığımda ise kasılıyor ve ev ekranı tuşu fonksiyonunu yerine getirmiyor.

Romu bir daha yükleyin.

Yükleme işlemini sırayla;

-Rom
    -update 3
    -bu rom için aurora update 17
    -adreno sürücü güncellemesi

Bunları kurduktan sonra teli açın,açıldıktan sonra

-update 4
    -update 4 entropy yi kurun.

Hocam romla ilgili bir fiks yayınlamanız mümkün mu ? Çünkü sarj durumu epey sıkıntılı 3g açılınca sarj deli gibi gidiyor pilim yeni 1800luk bir de telefon sadece bekleme modunda dursa bile mesala 8-9 saat yüzde 40 sarj düşüyor yardımcı olursanız sevinirim :)

• Bu romda mesaj merkez numarası nasıl değiştirebilim.

• kurulumda yazdığı gibi
    v3+v3up+17+adreno+v3up4+up4encopy şeklinde kurulum yapıldığında google hatası veriyo durmadan işlem sonlandı filan. hatta ilk kurulumda daha ad soyad yazarken kapanıyo google hizmetleri
    ancak
    v3+v3up+17+adreno kurup açıp google filan senkronları yapıp sonra kapatıp v3up4+up4encopy i kurunca sorunsuz çalışır oldu.

benim gibi bu sorunu alanlar varsa yardımcı olması ümidiyle...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.