Şimdi Ara

[ROM][MIUIv5][3.8.30][TR]General Mobile Discovery için MIUI (yeni sürüm) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
6.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bu romu kullanırken beni arayan kişiler rehberimde olmasına rağmen isimleri görünmüyor sadece numara görünüyor, ardından çağrı kaydına bakınca ismi görebiliyorum bu sorunu başka yaşayan veya bu sorunun çözümünü bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness of master

arkadaşlar bu romu kullanırken beni arayan kişiler rehberimde olmasına rağmen isimleri görünmüyor sadece numara görünüyor, ardından çağrı kaydına bakınca ismi görebiliyorum bu sorunu başka yaşayan veya bu sorunun çözümünü bilen var mı

Ülke kodundan dolayı oluşan bu hata miui'den kaynaklı bir sorun, daha önce cyberkhan tarafından yayınlanan sürümde de aynı problem oluşmaktaydı. herhangi bir çözüm bulursam, sürüme eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dirty_tux -- 16 Eylül 2013; 13:33:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dirty_tux

quote:

Orijinalden alıntı: darkness of master

arkadaşlar bu romu kullanırken beni arayan kişiler rehberimde olmasına rağmen isimleri görünmüyor sadece numara görünüyor, ardından çağrı kaydına bakınca ismi görebiliyorum bu sorunu başka yaşayan veya bu sorunun çözümünü bilen var mı

Ülke kodundan dolayı oluşan bu hata miui'den kaynaklı bir sorun, daha önce cyberkhan tarafından yayınlanan sürümde de aynı problem oluşmaktaydı. herhangi bir çözüm bulursam, sürüme eklerim.

hakanın sürümünü 2 aydır kullanıyorum onda da bu sorun oluyordu ama çok nadir düzeliyordu bunda hiç düzelmedi

• en iyisi xiaomi mi3 bulup getirtmek ve en temizini orjinalini kullanmak.bu şekilde yarım yamalak bölük pörçük kullanmaya gerek yok.xperia nın kerneliymişte onun bilmem neresi bunun bilmem neresi.
  • Hocam bugün bi internet sitesinden kredi kartıyla ödeme yaparken 3d security mesajını alamadığımı gördüm, denemek için bi nokia telefona taktım sim kartı ve ona mesaj geldi.

Bankanın listesinde falan olmadığı için sanırım bizim cihaz Gionee E3 olarak göründüğü için gelmedi.

Acaba sizin rom u değiştirip telefonun general mobile discovery olarak görünmesini sağlama gibi bi şansınız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacknorther

Hocam bugün bi internet sitesinden kredi kartıyla ödeme yaparken 3d security mesajını alamadığımı gördüm, denemek için bi nokia telefona taktım sim kartı ve ona mesaj geldi.

Bankanın listesinde falan olmadığı için sanırım bizim cihaz Gionee E3 olarak göründüğü için gelmedi.

Acaba sizin rom u değiştirip telefonun general mobile discovery olarak görünmesini sağlama gibi bi şansınız var mı?

yaklaşık 10 gün sonra yeni sürüm çıkacak, o sürümde bu hatayı gidereceğim. geribildiriminiz için teşekkür ederim.
  • Hocam acaba şurdaki rom'u biz kullanabilir miyiz?

http://en.miui.com/thread-7940-1-1.html

"Note for Gionee Elife E3/Fly IQ4410/GM Discovery/QMobile A900/BLU Life Play/Symphony w150 and clones users. It is able to run my rom on your device"

Yazmış rom'un sahibi.

Şu rom var bir de hocam xda'da başka biri yapmış

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2463226

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacknorther -- 1 Ekim 2013; 11:15:14 >

• s3 le nenamark2 den 60 alıyorum.

Discovery ile 63.8 alıyorum.
  • quote:

Hocam acaba şurdaki rom'u biz kullanabilir miyiz?

"Note for Gionee Elife E3/Fly IQ4410/GM Discovery/QMobile A900/BLU Life Play/Symphony w150 and clones users. It is able to run my rom on your device"

Yazmış rom'un sahibi.

XDA'da paylaşılan için çalışmalara başladım

• Tamamen türkçe mi. Stabil mi. Center Clock var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Tamamen türkçe mi. Stabil mi. Center Clock var mı?

Şu an indirebileceğiniz sürümün %85 - %90'ı türkçe yeni sürümde %100'e yakın olması için çaba göstereceğim. Yine eski sürümde günlük kullanımı etkilemeyen konunun ilk mesajında belirttiğim hatalar mevcut, yeni sürümde neredeyse kusursuz olacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Tamamen türkçe mi. Stabil mi. Center Clock var mı?

Şu an indirebileceğiniz sürümün %85 - %90'ı türkçe yeni sürümde %100'e yakın olması için çaba göstereceğim. Yine eski sürümde günlük kullanımı etkilemeyen konunun ilk mesajında belirttiğim hatalar mevcut, yeni sürümde neredeyse kusursuz olacak.

Hocam center clock olayını unutmayın lütfen bildirim çubuğunda saat merkezde olsun

• Dirty_tux D kullanıcısına yanıt
    Cok teşekkürler hocam emeğiniz için :)
  • Ya t20 nin bile onlarca romu çıkmıştı bunun niye yok mediatek kernel yayınlamadığı içinmi ?
  • Beyler benim bir sorum var bu romu kurmak icin cwm ye giris yapmamiz gerekiyor, cwm ayriyeten kurulan birsey mi egervoyleyse nasil kurabilirim

2. Olarak bu romu kurmak icin telefonu rootlamam gerekli mi?

• quote:

quote:

Hocam acaba şurdaki rom'u biz kullanabilir miyiz?

Yazmış rom'un sahibi.

XDA'da paylaşılan için çalışmalara başladım

XDA'da yayınlanan rom'da çalışmaları yürütüyorum ancak stabiliteyi yakalayamadım. Bu sebeple miui.com sitesinde yer alan rom için çalışmalara tekrar başladım. Bekleyenler için söylüyorum maalesef kısa zaman içerisinde yayınlayamayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: C♯

Beyler benim bir sorum var bu romu kurmak icin cwm ye giris yapmamiz gerekiyor, cwm ayriyeten kurulan birsey mi egervoyleyse nasil kurabilirim

2. Olarak bu romu kurmak icin telefonu rootlamam gerekli mi?

CWM kurulumu GMD genel başlığında anlatılmakta ve evet romu kurmak için root işlemini yapmanız gerekmekte.
  • Forum Miui'de bulunan sta-s2z'e Türkçe desteği ekleneceği için gelişim durdurulmuştur.
  • Arkadaşlar samsung s4 var kore malı. Rehbere resim ekleyecektim 3 tane program gösterdi hatırlamıyorum 1 ini seçtim seçtiğim programda da "google cihazınız, uygulamalarınızdan bazıları için gerekli vb" gibi bir mesaj veriyor. Dolayısıyla açılmıyor hata veriyor. Herzaman bu programı kullan dediğim için de hiçbir rehbere hiçbir resim ekleyemiyorum.

Bilgili arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Herzaman şu işlem için şunu kullan dediğimiz programı nasıl unuttururuz. Varmı bi yöntemi

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonder -- 18 Aralık 2013; 17:18:54 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.