Merhaba arkadaşlar, Aşağıya şu şekilde bilgilerinizi girerseniz iletişime geçicem. Tabi ki Ne kadar iyi oyuncu olursanız olun sizin oynayış tarzınız bana uymayabilir yada benimki size o yüzden bir kaç deneme oyunu atıcaz.Takım kurulduktan sonra ben idman saatlerini(size de uygun olan) ve başka takımlarla maçlar ayarlıycam.Beraber hazır oldugumuza karar verdiğimiz zaman turnuvalara katılıcaz.Takıma giriş için gereken şartlar vardır.Bunlardan bazıları:
1-Katılan oyuncuların en azından +16 olması gerekmektedir. 2-Turnuvalara katılamalarını engelliycek nedenleri olmamaları lazım.
ADC olsanızda başvurabilirsiniz takıma ^^
AD SOYAD: YAŞ: İl: Mevki: Lig: Tecrübeleriniz: Sihirdar Adı: kendiniz hakkında kısaca bilgilerkac senedir oynuyosunuz daha önce baska moba deneyiminiz var mı gibi) İletişim(Oyun için/Facebook/Hotmail):
ben kendiminkini doldurıyım örnek olsun. AD SOYAD:Hikmet YAŞ:21 İl:İstanbul Mevki:ADC Tecrübeleriniz:2yıldır oynuyorum Sihirdar Adı: RomSitritFaytIr kendiniz hakkında kısaca bilgilerkac senedir oynuyosunuz daha önce baska moba deneyiminiz var mı gibi): Bu kadar düşük level olmama bakmayın sadece TR serverına yeni geçtim.Normalde EU westte oynuyodum.Tam iki yıldır LoL oynuyorum belirli aralıklarda ara verdim.Ondan öncede Dota oynuyordum yaklasık 4 yıldır.Yani Moba oyunlarına el yatkınlıgım var.Hala daha arada Dota 2 kaçamakları yapmaktayım. ^^ İletişim(Oyun için/Facebook/Hotmail): Rom.sitritfaytIr@hotmail.com.tr
sitritfaytır
kullanıcısına yanıt
arkadaslar soyadınızı yazmasanız da olur. Bayan LoL oyuncularını da kabul ediyoruz.Beni eklemek yerine konuya yazarsanız daha iyi olur hem bende hakkınızdaki bilgileri unutmamıs olurum. Teşekkürler şimdiden.
quote:
Orijinalden alıntı: sitritfaytır
arkadaslar soyadınızı yazmasanız da olur. Bayan LoL oyuncularını da kabul ediyoruz.Beni eklemek yerine konuya yazarsanız daha iyi olur hem bende hakkınızdaki bilgileri unutmamıs olurum. Teşekkürler şimdiden.
AD SOYAD:Hikmet YAŞ:21 İl:İstanbul Mevki:ADC Tecrübeleriniz:2yıldır oynuyorum Sihirdar Adı: RomSitritFaytIr
2 yıldır oynuyorum ama 23 levelım
Tecrübeleriniz diyince cv(özgeçmiş) gibi olmuş kaç yıl oynadığın değilde oyunda neler başardın dediğini sandım
quote:
Orijinalden alıntı: GuardsmanBob
AD SOYAD:Hikmet YAŞ:21 İl:İstanbul Mevki:ADC Tecrübeleriniz:2yıldır oynuyorum Sihirdar Adı: RomSitritFaytIr
quote:
ya bi insana ne yazıldığını okumak zor gelir mi ya.Ben bunu boşuna yazdım zaten ("Bu kadar düşük level olmama bakmayın sadece TR serverına yeni geçtim.Normalde EU westte oynuyodum.") oraya dimi ama işte zekayı herkese vermiyolar böyle insanlar cıkıp bir şey buldugunu zannediyolar ama ancak kendilerini küçültüyorlar farkında değil cidden yazık.
Loriens
kullanıcısına yanıt
biride çıkıp demiyor ki Tr serveri 2 yıldır var mı?
quote:
TR 2 yıllık zaten
quote:
Orijinalden alıntı: -Kratos-
quote:
TR 2 yıllık zaten
tr 1. yılını daha yeni doldurdu.arkadaş 2 yıldır oynuyorum demiş avrupa serverında da geçmişi olduğunu yazmış
quote:
Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer
quote:
Orijinalden alıntı: -Kratos-
quote:
TR 2 yıllık zaten
tr 1. yılını daha yeni doldurdu.arkadaş 2 yıldır oynuyorum demiş avrupa serverında da geçmişi olduğunu yazmış
Nick lalala25. Top oyuncusuyum bir kaç maç oynayalım.
quote:
Orijinalden alıntı: lalala25
Nick lalala25. Top oyuncusuyum bir kaç maç oynayalım.
CV'mi yolladım bakarsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Haligarsi
CV'mi yolladım bakarsınız.
Alıntıları Göster
ister inan ister inanma benim seni inandırma gibi bir zorunlulugum yok westteki adımı söyliyemem zaten trdekini söyledim cok fazla insan ekledi onlarla ugrasıyorum
quote:
ister inan ister inanma benim seni inandırma gibi bir zorunlulugum yok westteki adımı söyliyemem zaten trdekini söyledim cok fazla insan ekledi onlarla ugrasıyorum
Alıntıları Göster
asdsafasd tamam kardeşi sen önce 30 ol sonra ligine katıl kömür 5 falan olur ordan takım bulur vs atarsınız baron önü knk
seni ilgilendirmez neyapıp yapmıycagım
quote:
seni ilgilendirmez neyapıp yapmıycagım
tm qnq
quote:
Orijinalden alıntı: Findalwin
tm qnq
Alıntıları Göster
Biz 2 kişiyiz arkadaşımla beraber ikimizi de tanıtayım.
AD SOYAD: Mehmet Akif YAŞ: 21 istanbulda memurum yani yalnızca akşamları müsaitim. İl: İstanbul Mevki: Middle (Pro fizz-lux) Lig: Gold 4 Tecrübeleriniz: 4 yıl dota , 1,5 yıl kadar Lol Sihirdar Adı: Akoo kendiniz hakkında kısaca bilgilerkac senedir oynuyosunuz daha önce baska moba deneyiminiz var mı gibi: 4 yıl kadar lol , 1,5 yıl kadar LoL. Arkadaşımla genelde oyunu taşıyan oyuncular oluruz maçlarda. iletişim(Oyun için/Facebook/Hotmail): Forumdan pm veya oyunda Akoo nickinden ulaşabilirsiniz.
AD SOYAD: Ferhat Emre YAŞ:23 - Öğrenci İl: İstanbul (Öğrencilik Gebze) Mevki: Jungle Lig: Gümüş 2 (Benimle aynı düzeyde ama ranked oynamayı sevmediğinden ligte geride) Tecrübeleriniz: 4 yıl dota 1,5 yıl kadar Lol Sihirdar Adı: FabieN kendiniz hakkında kısaca bilgilerkac senedir oynuyosunuz daha önce baska moba deneyiminiz var mı gibi) 4 yıl dota 1,5 yıl kadar lol iletişim(Oyun için/Facebook/Hotmail): İletişim için forumdan bana pm atabilirsiniz.
quote:
sitritfaytır
kullanıcısına yanıt
Death i kill den yüksek olan nadir adclerdendir kendisi