Şimdi Ara

Rom yüklemek garantiyi bozar mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Finlandiya romu yükleyip Denim' e güncellemek istiyorum cihazımı, şimdiden teşekkürler.

• bişey olmaz heralde tam bilmiyorum :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

bişey olmaz heralde tam bilmiyorum :))

1 aylık cihaz daha Denim aşkına garantiden olmayalım :)) şaka bir yana daha listede bile değiliz rom yükleyip almaktan başka çare yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

bişey olmaz heralde tam bilmiyorum :))

1 aylık cihaz daha Denim aşkına garantiden olmayalım :)) şaka bir yana daha listede bile değiliz rom yükleyip almaktan başka çare yok

o zaman gelemsini bekleriz bu arada bende karşıyaka lıyım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozar mı bozmaz mı acaba bende merak içindeyim sabırsız insanlar topluluğundan selamlar
  • Kurcalama, bekle dostum. 1520 bu, 520 değil :D Sabret, çok bi fark yok zaten w10'a kadar riske etmenin alemi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

bozar mı bozmaz mı acaba bende merak içindeyim sabırsız insanlar topluluğundan selamlar

duygulara tercüman hdr, 4k, yeni algoritma gerçekten sabırsızlandırıyor insanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Garantiye herhangi bir zararı yok Ağustos ayında Cyan için italya romu yükledim hiçbir problem olmadı. Ama Denim de çok büyük farklılıklar yok bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren1905tr

Garantiye herhangi bir zararı yok Ağustos ayında Cyan için italya romu yükledim hiçbir problem olmadı. Ama Denim de çok büyük farklılıklar yok bilginize.

Hocam yani romlu bir şekilde garantiye gönderdiniz cihazı hiç bir sorun çıkmadı değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

quote:

Orijinalden alıntı: eren1905tr

Garantiye herhangi bir zararı yok Ağustos ayında Cyan için italya romu yükledim hiçbir problem olmadı. Ama Denim de çok büyük farklılıklar yok bilginize.

Hocam yani romlu bir şekilde garantiye gönderdiniz cihazı hiç bir sorun çıkmadı değil mi?

Hayır göndermedim, Lumia Yardım ve İpuçları programında Garantiyi Kontrol Et diye bir seçenek var orayı denetlediğim zaman TR-Garanti Kapsamında ibaresi çıkıyor.
  • 1020 ye Almanya rom'u yükledim

Rom yüklemek garantiyi bozar mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.