Şimdi Ara

Rom Yüklerken Qtek S200 Dondu Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Qtek S200 cihaza yeni rom yüklerken yükleme bittikten sonra ekran başlangıç'ta donuyor hiçbirşey yapamıyorumi bilgisayara taktım Activsync bağlı değil diyor, nasıl geriye döneceğim hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler

• Sanırım yeni ROM yüklemek için PC'ye bağladığınızda PC cihazınızı tanımıyor. BU durumda hafıza kartına yükleme yöntemini bulup ROM'u hafıza kartından yükleyiniz. Yada cihazı bootloader moduna getirip tekrar PC'ye kabloyla bağlayın tekrar deneyin. Eğer ROM yükleme yarıda kaldıysa bataryaı çıkarıp takın cihazı bootloader modunda açıp tekrar ROM yüklemeyi deneyin. Bunlar ROM yüklemenin çeşitli metodları ama en güvenilir sağlam olan yöntem hafıza kartından yüklemedir lütfen önce onu deneyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanxml

Sanırım yeni ROM yüklemek için PC'ye bağladığınızda PC cihazınızı tanımıyor. BU durumda hafıza kartına yükleme yöntemini bulup ROM'u hafıza kartından yükleyiniz. Yada cihazı bootloader moduna getirip tekrar PC'ye kabloyla bağlayın tekrar deneyin. Eğer ROM yükleme yarıda kaldıysa bataryaı çıkarıp takın cihazı bootloader modunda açıp tekrar ROM yüklemeyi deneyin. Bunlar ROM yüklemenin çeşitli metodları ama en güvenilir sağlam olan yöntem hafıza kartından yüklemedir lütfen önce onu deneyiniz.

Hafıza kartından yükleme nasıl yapılıyor. bilen yazarsa sevinirim teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.