Şimdi Ara

@@@@ROMA-PESCARA MAÇI ÜST ORANI 1.10 BEYLER@@@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PESCARA TAKIMI 13 MAÇTA 7 GOL ATMIŞ.GOL ATMAKTA SORUN YAŞAYAN BİR TAKIM.2 HAFTA ÖNCE JUVENTUSTAN 6 YEMİŞLERDİ.ROMANIN İSE 10 MAÇI 4-6 GOL 3 MAÇI İSE 2.5 ALTI BİTTİ.Bİ BAKIMA ROMA MAÇLARININ 4-6 GOL OLMASI İÇİN KARŞI TAKIMIN DA GOLCÜ OLMASI LAZIM VE EVİNDE 6 GOL YİYEN BİR TAKIM MUTLAKA KAPANACAKTIR.BU YÜZDEN BU MAÇA İDDAANIN BELKİDE GELMİŞ GEÇMİŞ EN YÜKSEK ALT ORANI GELEBİLİR.BENİM TAHMİNİM ROMA 1-0 YADA 2-0 YENECEK VE ALT:@3.40 ORAN

• Romaya baktığımızda defansif özellikleri iyi değil ama ofansif özellikleri harika.
    Romada en golcü futbolcu Lamela sakat.Ama Totti ve Osvaldo skora katkı sağlar.Romanın as kalecisi Stekelenburg yok ve De Rossi yok.Pescara da çok eksik var.
    Pescara duran topları iyi kullanıyor.Hava hakimiyeti ve bitirici vuruşları kötü.Agresif bir oyun sergiliyor ki bu maç için oynamayan 3 oyuncusu kırmızı kart cezalısı ve uzun toplarla şans buluyor.
    Lamelanın yokluğu Romayı etkilemez Roma'nın hava hakimiyeti Pescaradan daha iyi olduğu için Pasceranın uzun topları Romada kalır ve Roma golü bulabilir.
    Romanın orta sahası zayıf yani skora hiç katkıları yok iste Pascera bu orta sahadan faydalanıp evinde olması avantajıyla birlikte gol yada goller atabilir.
    Bu yüzden üst oynanabilir ama bu 1.10 luk oran hiç tatmin edici değil.KG VAR oynanabilir. SKOR ise 2 - 4 .

• Pescara'nın teknik direktörü istifa etti.. Bu maçta yeni teknik direktör Bergodi ile çıkacaklar ama çok eksikleri var ve ilk hedefleri yenilmemek olacaktır.. Roma yener ama; süpriz bir alt denenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 25 Kasım 2012; 0:29:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcingöz

PESCARA TAKIMI 13 MAÇTA 7 GOL ATMIŞ.GOL ATMAKTA SORUN YAŞAYAN BİR TAKIM.2 HAFTA ÖNCE JUVENTUSTAN 6 YEMİŞLERDİ.ROMANIN İSE 10 MAÇI 4-6 GOL 3 MAÇI İSE 2.5 ALTI BİTTİ.Bİ BAKIMA ROMA MAÇLARININ 4-6 GOL OLMASI İÇİN KARŞI TAKIMIN DA GOLCÜ OLMASI LAZIM VE EVİNDE 6 GOL YİYEN BİR TAKIM MUTLAKA KAPANACAKTIR.BU YÜZDEN BU MAÇA İDDAANIN BELKİDE GELMİŞ GEÇMİŞ EN YÜKSEK ALT ORANI GELEBİLİR.BENİM TAHMİNİM ROMA 1-0 YADA 2-0 YENECEK VE ALT:@3.40 ORAN

pescara defansı geçen sene sivasın defansı gibi.başka bir deyişle geçen seneki wolsburg defansı gibi.romanın da atağı ajax gibi.şu anda bana italya liginden bir maç söyle üst olsun deseler.pescara roma derdim.bi kuponda da +7 verdim bence alt deme üzülürsün
  • analize falan gerek yok... italyada alta 3.40 gördünmüydü denenir her türlü sstemde felan
  • Alt basın pis işler dönüyo gibi
  • romaya verecem bankom bugünlük
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maç alt bitti, 0-1.
  • Alt bastım sistem kuponumda 3 maç kaldı. Biri BANKO Hoffenheim - Leverkusen KG var. Biri Milan - Juventus 2/2. Diğeri de Levante - Barcelona 1/2.
    Büyük ihtimalle sonuncusu tutmaz ama bakacaz artık. 4 liraya 50 lira falan gelecek gibi
  • Bu sefer bu oranı kaçırmadım.. ters köşe..
    Önemli uyandırmayı yapan arkadaşa teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcingöz

PESCARA TAKIMI 13 MAÇTA 7 GOL ATMIŞ.GOL ATMAKTA SORUN YAŞAYAN BİR TAKIM.2 HAFTA ÖNCE JUVENTUSTAN 6 YEMİŞLERDİ.ROMANIN İSE 10 MAÇI 4-6 GOL 3 MAÇI İSE 2.5 ALTI BİTTİ.Bİ BAKIMA ROMA MAÇLARININ 4-6 GOL OLMASI İÇİN KARŞI TAKIMIN DA GOLCÜ OLMASI LAZIM VE EVİNDE 6 GOL YİYEN BİR TAKIM MUTLAKA KAPANACAKTIR.BU YÜZDEN BU MAÇA İDDAANIN BELKİDE GELMİŞ GEÇMİŞ EN YÜKSEK ALT ORANI GELEBİLİR.BENİM TAHMİNİM ROMA 1-0 YADA 2-0 YENECEK VE ALT:@3.40 ORAN

maç skoru 1-0 roma.iddaa hakkında bir tecrübe daha kazandık beyler.
  • BU HAFDAKİ SİENA-ROMA MAÇININ DA ALT BİTECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.SİENA -6 PUANLA BAŞLAYAN SİENA ŞU AN LİGİN 11. SIRADA OLMASI GEREKİYOR.GENELDE MAÇLARDA AZ GOL ATIP AZ YİYEN BİR TAKIM OLAN SİENA-ROMA MAÇINDADA ALT BİTECEKTİR.

ALT:@2.50 %80
    2-3 GOL:@1.85 %100
  • Sistem kupona, yazdım bakalım.. Umarım yine alt olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.