Şimdi Ara

ROMA TARAFTARLARI | Mourinho Roma'da! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
24 Misafir - 24 Masaüstü
5 sn
4.119
Cevap
14
Favori
97.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada Aris'i de Osvaldo, Bradley ve Destro'nun golleriyle 3-0 mağlup ettik. Hazırlık maçlarımız umut veriyor. İnşallah ligde de böyle sonuçlar alırız.
  • De Rossi, sali günü duzenleyecegi basin toplantisinda M.City'nin transfer teklifini reddettigini aciklayacakmis.
  • De Rossi'ye hemen atıp tutmayın, kaptanlar gemilerini asla terketmezler. Totti neyse De Rossi'de o, göreceksiniz jübilesini Roma'da yapacak.

ROMA TARAFTARLARI | Mourinho Roma'da!
  • De Rossi'ye atılıp tutulur mu ya. Sadece giderse sembollüğünü kaybeder dedim. De Rossi gitmez
  • Az önce yaptım beyler nasıl olmuş ?

• De Rossi: "I'm staying here, I feel good here, and I never asked anyone to leave."
    De Rossi: "I promise you if I ever decide to leave Roma, which I doubt, I'll just come out and say it."

• ROMA TARAFTARLARI | Mourinho Roma'da!

Reyizimiz kalıyor
  • ROMA TARAFTARLARI | Mourinho Roma'da!
  • Şu adamın tipinin 10'da 1'i bende olsa varya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan Kjenic.

hocam bunun totti versiyonu var mı?

@Ambarad, Totti daha yakışıklı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kovadogs -- 21 Ağustos 2012; 18:29:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kovadogs

quote:

Valla ben Tribündergi'de gördüm var mıdır bilmiyorum, bu duruma özel yapmışlar Nedved'in sözünüde biraz çarpıtmışlar ama olsun güzel olmuş

• Hocam biz de Roma'lıyız bizi de ekle

Uzun zamandır takip edemedim ama inşallah bu sezon takip edicem , iyi bir sezon olur umarım.
  • Ekledim hocam hoşgeldin yeni kurt'u selamlayalım
  • quote:

quote:

Usta avatarını çalsam problem olur mu ya

• evet olur.
  • yav bütün italyan konularını takip ettim, yine en umutlu takım burası, isteğim şampiyonlar liginde bir italyan takımının esmesi, ya juventus ya da roma olacak gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

evet olur.

Niye düzgün cevap vermiyosun ki ?
  • AS Roma ideal kadrosu nasıl olur sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

yav bütün italyan konularını takip ettim, yine en umutlu takım burası, isteğim şampiyonlar liginde bir italyan takımının esmesi, ya juventus ya da roma olacak gibi

Hocam, kusura bakma ama Roma'mızı pek takip etmiyorsun gibi.. çünkü malesef bu sene takımımız ne şampiyonlar liginde, ne avrupa liginde mücadele edecek. Juventus, Milan ve Udinese şampiyonlar liginde, Napoli, Lazio ve inter ise uefa avrupa liginde mücadele edecek. bu sene lige asılıcaz. Haydi bakalım italya ligi başlasın artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TravisBrooker

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

yav bütün italyan konularını takip ettim, yine en umutlu takım burası, isteğim şampiyonlar liginde bir italyan takımının esmesi, ya juventus ya da roma olacak gibi

Hocam, kusura bakma ama Roma'mızı pek takip etmiyorsun gibi.. çünkü malesef bu sene takımımız ne şampiyonlar liginde, ne avrupa liginde mücadele edecek. Juventus, Milan ve Udinese şampiyonlar liginde, Napoli, Lazio ve inter ise uefa avrupa liginde mücadele edecek. bu sene lige asılıcaz. Haydi bakalım italya ligi başlasın artık.

malesef takip etmiyor hocam
    gerçekten yazık olmuş o zaman, ama kadro dediğim gibi umut veriyor, seneye o zaman inşallah

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.