Şimdi Ara

ROMA TARAFTARLARI | Mourinho Roma'da! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.119
Cevap
14
Favori
97.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Destro Spartacus'daki Agron'a benziyor. Sen ben olmasak başlık yürümeyecek be Hazar. Bi Reali bi Barcelona'yı sevmedik diye mi bütün bu çilemiz
  • yavaş yavaş olacak bu işler bi kupamız olsun ya da bir city psg gibi zengin sahipler o zaman çıkar roma fanları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

yavaş yavaş olacak bu işler bi kupamız olsun ya da bir city psg gibi zengin sahipler o zaman çıkar roma fanları

Hunharca iğnelemişsin
  • Beyler selamlar, bende yıllardır AS ROMA mızı yakından takip ediyorum ve koyu bir taraftarıyım. lütfen benide listeye dahil edin.

• Hoşgeldiniz hocam. Ekledim.
  • Arkadaşlar girip formu takip ediyorum ama Romayı pek takip edemiyorum bu ara ben hala o Batistutalı Montella Emersonlu Şampiyon Romada kaldım :)

Antonioli
    Candella
    Samuel
    Zago
    Cafu
    Emerson
    Tommasi
    Assunçao
    Totti
    Montella
    Batistuta

Güzel sezondu 2000-2001 :)
  • Kadro çok fena yalnız

Hücumda çok etkili ama defansta biraz problem var gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan Kjenic.

Kadro çok fena yalnız

Göreceğiz bakalım. Buraya bakınca hiç sorun yok gibi gözüküyor. Destro mükemmel, hava topları çok iyi. Destro akmış

• Destroyu juveye iyi ki kaptırmamışız. çok çok kaliteli bir oyuncu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

Kadro çok fena yalnız

Göreceğiz bakalım. Buraya bakınca hiç sorun yok gibi gözüküyor. Destro mükemmel, hava topları çok iyi. Destro akmış

İtalya'da yılın transferidir benim gözümde

Siena'da 10 gol atan adam Roma gibi bir takımda 15-20'yi rahat görür bir sorun çıkmazsa.

Defansif olarak bir problem varsa zaten De Rossi kapatır orayı ben onu unutmuşum pek bir problem olacak gibi durmuyor bu sene rahat üst sıralara oynarsınız hemde inter,milan bu kadar güç kaybetmişken şampiyonlar ligi yolu açık

• Seni de Romalı yapacağız Kjenic sen dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 16 Ağustos 2012; 4:22:49 >
  • quote:

Seni de Romalı yapacağız Kjenic sen dur

Zaten ben bir çok İtalyan kulübünü severim onların futbol tarzı vs. çok hoşuma gider.

Udinese,Napoli,Roma,Milan'ı severim öyle ayrım yaptığım olmuyor İtalya Liginde

Bir tek Lazio'yu sevmem, Lazio Merdaa
  • quote:

quote:

Zaten ben bir çok İtalyan kulübünü severim onların futbol tarzı vs. çok hoşuma gider.

Tamam işte amacımız bu takımları teke düşürmek. Lazio'dan nefret etmekle ilk adımı atmışsın zaten.

• quote:

quote:

quote:

Tamam işte amacımız bu takımları teke düşürmek. Lazio'dan nefret etmekle ilk adımı atmışsın zaten.

Diğerlerini sevmekten bir anda vazgeçilmez yahu

Şöyle bi kayırma falan olsa Juventus-Napoli maçındaki gibi o zaman değişir işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AGezginci. -- 16 Ağustos 2012; 19:36:06 >

• Konuyu görmem geç oldu ekle beni.
  • De Rossi M.City ile anlaşmış haftalık 190.000 pound alacakmış
  • quote:

De Rossi M.City ile anlaşmış haftalık 190.000 pound alacakmış

Nasıl ya. Daha geçen gün De Rossi gitmez diyordu bizim sportif direktör.
  • quote:

quote:

Gazzetta Dello Sport, De Rossi'nin yıllık 9 milyon euro'ya varan bir bedel karşılığında City ile anlaştığını yazıyor. Ayrıyetten işin Roma'nın City'nin yaptığı 30 milyonluk teklifi kabul etmesine kaldığı da söylenenler arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

quote:

Gazzetta Dello Sport, De Rossi'nin yıllık 9 milyon euro'ya varan bir bedel karşılığında City ile anlaştığını yazıyor. Ayrıyetten işin Roma'nın City'nin yaptığı 30 milyonluk teklifi kabul etmesine kaldığı da söylenenler arasında.

Doğruysa yazık oldu. Taraftar onu Totti'den sonra 2. sembol olarak görüyordu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

quote:

Doğruysa yazık oldu. Taraftar onu Totti'den sonra 2. sembol olarak görüyordu.

City'nin ilgisi kesin. Zeman kalacağını düşünüyorum diyor. Salı günü De Rossi cephesinden bir basın toplantısı düzenlenecek. De Rossi o basın toplantısında geleceğine netlik kazandıracaktır.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.