Şimdi Ara

ROMA TARAFTARLARI | Mourinho Roma'da! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.119
Cevap
14
Favori
97.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stekelenburg da iyidir ama, adam 30 yaşına dayandı , gerçi italyada yaş sorun değil.
    daha iyi bir kaleciden yanayim ben, buffon abbiati, julio gibileri varken rakip takımlarda....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabio Borini Liverpool'a gitti.
  • Michael Bradley'yle 3.75 milyon euro dan 4 yıllık sözleşme imzaladık.
  • Roma, Piris'i Sevilla'nın elinden kaptı
    Sevilla'nın transfer etmesi beklenen Ivan Piris'i Roma, 1 yıllığına kiralayarak büyük süpriz yaptı.

Sao Paulo'nun defans oyuncusu Ivan Piris, sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından Roma ile sözleşme imzalayacak.

Kiralık olarak Roma forması giymesi beklenen 23 yaşındaki futbolcu için İtalyan ekibi 1 milyon avro kiralama bedeli ödeyecek.

Goal.com'un edindiği bilgiye göre; başkent temsilcisi eğer Piris'ten memnun kalırsa, sezon sonuna kadar 4 milyon avro daha ödeyip bonservisini alabilecek.

Sevilla'nın kadrosuna katmayı çok isteddeiği Piris için Roma araya girmiş ve oyuncuyu İspanya'dan İtalya'ya getirmişti.
  • Forza Roma !
  • Balzaretti Roma'da.

4,5 m euro bonservis.

yıllık 1,5m euro.
  • Destro ve Balzaretti transferleri çok iyi.
  • Şu ana kadar gelip giden futbolcular.

ROMA TARAFTARLARI | Mourinho Roma'da!
  • Bu kaçıncı transfer ayrıca Balzaretti transferi nokta transfer olmuş. Önümüzdeki yıl Roma'yı şampiyonlar liginde görmek isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usta beni de ekleyin bakalım 12.adam olarak katılayım forma
  • Hoşgeldin.

Bu arada Jose Angel 1 yıllığına Real Sociedad'a kiralık gitti.
  • Hocam benide yazabilirmisiniz..
  • Bojan'ın performansı nasıl Roma'da, Barselona'dayken çok severdim, Fifa'da vazgeçilmezdimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov.

Bojan'ın performansı nasıl Roma'da, Barselona'dayken çok severdim, Fifa'da vazgeçilmezdimdi

Bildiğin pire
  • Milan, Roma'ya teklif götürmüş Borriello karşılığı Cassano'yu verelim diye. Önceliğimiz stoper olduğu için Borriello'yu satmıyoruz demiş bizimkiler. Kaynak Goal.com
  • Tottenham Stekelenburg'u istiyor. Ste'de gitmek istiyormuş. Julio Cesar'ı alabilirsek Ste gönderilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Tottenham Stekelenburg'u istiyor. Ste'de gitmek istiyormuş. Julio Cesar'ı alabilirsek Ste gönderilecek.

J.Cesar'ı Tottenham alacağına siz alın, yabancıya gitmesin, Serie A dan bir yıldız daha kaymasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

quote:

Tottenham Stekelenburg'u istiyor. Ste'de gitmek istiyormuş. Julio Cesar'ı alabilirsek Ste gönderilecek.

J.Cesar'ı Tottenham alacağına siz alın, yabancıya gitmesin, Serie A dan bir yıldız daha kaymasın

İyi de Nevzatım Tottenham Ste'yi istiyor. Bizim yönetim de demiş ki 'Biz Julio Cesar'ı alırsak, Ste'nin gitmesine izin veririz' Tottenham'ın Julio'yu istediğini nereden çıkardın

• quote:

quote:

quote:

İyi de Nevzatım Tottenham Ste'yi istiyor. Bizim yönetim de demiş ki 'Biz Julio Cesar'ı alırsak, Ste'nin gitmesine izin veririz' Tottenham'ın Julio'yu istediğini nereden çıkardın

Tottenham da istiyordu J. Cesarı, onlar da Stekelenburgu alamazlarsa Cesar'a yönelecek, çaprazlama bişeyler olmuş

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tottenham da istiyordu J. Cesarı, onlar da Stekelenburgu alamazlarsa Cesar'a yönelecek, çaprazlama bişeyler olmuş

Julio Cesar'ı bana göre dünyanın en iyi kalecilerinden.
    Moratti Handovic'i aldı adamı yolluyor sırf maaş yükü fazla diye
    Bu italyan patronlar ne kadar cimri oldu arkadaş.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.