Şimdi Ara

ROMA TARAFTARLARI | Mourinho Roma'da! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.119
Cevap
14
Favori
97.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesin aksine Luis Enriqueye 1 sezon daha kredi verilmeli diyorum. Ondan sonra karar verilmeli ne yapılacağına çünkü takım henüz yeni ve gençti bu sezon oyuncular daha uyuşamadı ayrıca her sene hoca değiştirirsek basit istikrarsız bi takım oluruz bi hocanında arkasında durulmalı artık.
  • Arkadaşlar kendime Facebook kapak resmi yapmıştım. Buraya da koyayım isteyen kullansın

ROMA TARAFTARLARI | Mourinho Roma'da!

ROMA TARAFTARLARI | Mourinho Roma'da!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 10 Mayıs 2012; 17:57:14 >
  • Eyvallah hocam hemen kullanmaya başlıyorum. Şu imzalarında yenilenme vakti geldi sanki.
  • Roma, Luis Enrique ile yallarını ayırdığını açıkladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

Roma, Luis Enrique ile yallarını ayırdığını açıkladı

Bu haberi bir Inter'li kardeşimden almak tuhaf tabi. Sağol Nevzat güzel haber
  • ben yazacaktım nevzat benden hızlı davranmış.

bakalım takımın başına kimi getirecekler.

umarım kadro dan topcuları vermezler.

ha bari satıyosun ucuza satma örnek menez.
  • Eyvallah Oğuz

Roma'nın aslında kağıt üzerinde güzel bir kadrosu var. Sorun bence sivrilen oyuncuların takımdan ayrılması. Samuel, Chivu, Mexes gibi oyuncular iyi işler yaparken Roma'dan ayrılıyor. Mesela Pizzaro da öyle Kiralık gitti ama orta sahada maestro gibi bir oyuncuydu. Kiralık vermelerini anlam veremedim.

Ellerindeki kaliteli oyuncuları tutabilip güzel takviyeler yapılırsa, bence Roma önce bir Uefa kupası sonra Şampiyonlar liginde iyi işler yapacak seviyeye gelir.
  • Luis Enrique'nin hikayeside Rijkaard gibi oldu. Barcelona felsefesi Barcelona'dan baska bir takıma islemez. B takımında basarılıydın maceraya cıktın İtalya'ya. Umdugunu da bulamadın. İtalya ligini kaldıramayacaksan gitmeyeceksin. Roma icin de hayırlı olsun. Bu sene İnter ve Milan'ı cokerten Juventus'a seneye Roma da katılır umarım bitsin sunların son 6-7 senelik hakimiyeti.
  • birde bakıyonuz guardioa'la geliyormuş

nede olsa eski romalı
  • Yakısır Guardiola da istemem baska bir takım calıstırmasını belki pisman olacak donecek geri
  • Barcelona'nın hiçbir adamını Roma'nın başında görmek istemiyorum. Luis Enrique zaten Barcelona gibi top oynatacağım diye takımın ağzına etti. 2. bir facia görmek istemiyorum. Bizim bu kadroyla ilk 5'e değil, ilk 2 ye oynamamız lazım.
  • Cesena maçı başladı. İzlemek isteyenler için link

http://futbol.superstadyum.net/99827/ac-cesena-as-roma-macini-canli-izle
  • Küme düşen Cesenaya bile eziliyoruz işe bak Şu Lobontu da kaleci diye oynatanın... Nerdesin be Stekelenburg..

Hocam verdiğin link açılmadı bende, izlemek isteyenler şurayı da denesin;http://www.wesports.tv/index.php?c=watch&u=23751#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arruabarrena -- 13 Mayıs 2012; 19:17:25 >
  • Gol bee 1-1 Bojan

Edit: 2. golde geldi, Erik Lamela müthiş taktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arruabarrena -- 13 Mayıs 2012; 19:34:31 >
  • 1-2 oldu Lamela astı Sağol link için pente
  • 3 gelecek 3 yakın
  • Derken 3 geldi. De Rossi
  • Bi 4'ü atamadık ya
  • Ne kaçtı bee
  • Risultato Finale: Cesena 2-3 Roma

Forza ROMA!
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.