Şimdi Ara

ROMA TARAFTARLARI | Mourinho Roma'da! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
4.119
Cevap
14
Favori
97.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene transferler yaptık transferleri oturtmaya çalıştık yavaş yavaş olacak bu işler.

Zaten 1-2 bölge hariç oyuncular tamam.

Seneye olmadı diğer seneye en az 1 kupa kazanırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Bu sene transferler yaptık transferleri oturtmaya çalıştık yavaş yavaş olacak bu işler.

Zaten 1-2 bölge hariç oyuncular tamam.

Seneye olmadı diğer seneye en az 1 kupa kazanırız.

Önümüzdeki seneden çok umutluyum. Luis Enrique'de gideceğine göre
  • Bu kadar kadro genişliği olan bir takım yoktur hocam.

Her bölgede yedekleri var.

Yaşı genç olan da var yaşı +30 tecrübeli yedek te var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Bu kadar kadro genişliği olan bir takım yoktur hocam.

Her bölgede yedekleri var.

Yaşı genç olan da var yaşı +30 tecrübeli yedek te var.

Lamela, Borini ve Bojan bizi gol yollarında zaten uçuruyor. Bugün 3. golü nasıl astığını gördük Lamela'nın. Osvaldo oynamıyor hiç ben onu da çok seviyorum. Totti'nin de pasları çok iyi ama artık yavaş yavaş bu işin sonuna geliyor gibi kaptan da.
  • Miralem Pijanic'i Real Madrid istiyormuş.

Gregory van der wiel ve Michel Bastos'u alsak bomba olur.
  • Real Madrid yönetimi, AS Roma'da forma giyen Pablo Osvaldo için Fernando Gago'nun bonservisinin yanı sıra bir miktar para teklif etmeyi planlıyor.

Gago'nun menajeri Goal.com'a yaptığı açıklamada oyuncusunun başkent ekibiyle sözleşme şartları konusunda anlaşma sağladığını belirtmişti. Real'in bu transfer için AS Roma'dan altı milyon avro civarından bonservis istemesi konuşuluyor.
    Ne var ki Real, Osvaldo'ya olan ilgisini somutlaştırabilmek için Gago'yu takasta kullanmayı planlıyor. La Gazetta Dello Sport'un haberine göre İspanyol devi, Osvaldo için 10 milyon avronun yanı sıra Gago'nun bonservisini de verecek. Real Madrid'in bu transferi Gonzalo Higuain'in PSG'ye gitme ihtimaline karşı gündeminde tuttuğu tahmin ediliyor.

26 yaşındaki Osvaldo, bu sezon 26 maçta 11 gol atarak kulübün en golcü oyuncusu oldu. Ancak takım arkadaşı Erik Lamela ile kavga etmesi nedeniyle bazı maçlarda kadroya alınmadı.

kaynak: goal

• Bende niye hiç oynamıyor diyorum
  • Osvaldo'yu 15 m euro aldık.

umarım zarar edilmeden satılırsa satılır.
  • Zdenek Zeman Roma'nın yeni teknik direktörü olacak büyük ihtimalle. Büyük aşama kaydedilmiş.
  • Ve. Zeman Romada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber için sağol Mec.

Geride bıraktığımız sezonda Serie A'da istediğini bulamayan Roma, gelecek sezondan itibaren Zdenek Zeman'a emanet olacak.

Sezona Luis Enrique ile başlayan ancak ligi istediği yerde bitiremeyen Roma, İspanyol teknik adamla yollarını ayırmıştı.

Goal.com
  • istanbul da roma forması satan herhangi bir yer yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimex

istanbul da roma forması satan herhangi bir yer yok mu?

Valla ben bulamadığımdan ötürü Gittigidiyor'dan almıştım. Ama Beylikdüzü'nde varmış sanırım Kappa mağazası.
  • Zeman: "Döneceğimi biliyordum"
    Luis Enrique'nin yerine Roma'nın başına getirilen Zdenek Zeman, eski kulübüne geri dönmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

ROMA TARAFTARLARI | Mourinho Roma'da!

Roma'nın yeni teknik direktörü Zdenek Zeman, 13 yıllık aranın ardından kulübüne döndüğü için heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Çek teknik adam, Pescara'yı Serie A'ya çıkardığı sezonun ardından, Luis Enrique'den boşalan Roma teknik direktörlüğü görevini iki yıllığına devraldı. Tecrübeli hoca, 1997-1999 yılları arasında çalıştırdığı takımda başladığı görevi bitirme peşinde olduğunu dile getirdi.

Düzenlediği basın toplantısında soruları yanıtlayan Zeman, "Mutluyum, kulübüme bana güvendiği için teşekkür ederim. Elbet bir gün geri döneceğimi biliyordum. Umarım kulübümle birlikte işbirliği çerçevesinde iyi bir şeyler başarırız. Kendimi bu şehre ait hissediyorum. Geri döndüğüm için mutlyum." dedi.

Kulüp için yeni bir transfer listesi hazırlamadığını kabul eden Zeman, kulüpteki değişimi ani değil, zamanla gerçekleştirmek niyetinde. Zeman, "Bir teknik adam her zaman daha fazlasını öğrenmek ve gelişmek isteyecek oyuncularla çalışmak ister. Yaşlı oyuncuların takımda yerleri olmayacağını söylemiyorum. Burada daha önce görev yaptığım dönemde Aldair çok iyi oynamıştı. Transfer sezonu temmuzda açılacak ve kimin gideceğine ve geleceğine karar vereceğiz. Takımın nasıl görüneceğini henüz bilmiyorum ancak takımı inşa etmek zorundayız. Umarım kulübün hedeflerine uygun bir kadro oluşumunu sağlayabilirim." şeklinde konuştu.

Zeman, Francesco Totti için de, "O kadromuzun bir oyuncusu ve ona takımın diğer oyuncularına davrandığım gibi davranacağım." dedi.

Serie A'da oynadığı 38 maçta 56 puan toplayan Roma, ligi yedinci sırada bitirdi ve Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanamadı.

Goal.com

İnşallah kendisi için ve Romamız için hayırlısı olur. Bilirsiniz; Türkiye'den kovulan hocalar, yurtdışında parlarlar

• zeman tam günü kurtarma adamı. enrique ilerisini düşünerek transfer yapıyordu. zeman ile bu sezon başarı yakalarız ama ondan sonra işler kötüye gidecektir.
  • 12/13 sezonunda giyeceğimiz ev formamız

AS Roma Store'da 80€'dan satışta. Diğer formalar hakkında birbilgi yok henüz.

• Yıllardır şu Kappadan kurtulamadık arkadaş ( bi de diadora ) millet takımının yeni sezon formalarını merakla bekler nasıl olacak diye heyecanlanır biz o heyecanı yaşayamıyoruz aynısının ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar.
  • Roma, Brezilya ekibi Corinthians ile sözleşmesini fesh eden defans oyuncusu Dodo'yu kadrosuna kattığını doğruladı.

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Jose Rodolfo Pires Ribeiro ile 5 yıllık sözleşme imzalamış bulunuyoruz. Sözleşme 30 Temmuz 2017 yılında sona erecek. Oyuncu, Corinthians ile sözleşmesini fesh ettiği için bonservis bedeli ödenmeyecek." ifadeleri kullanıldı.

Goal.com
  • kaleci transferi olmayacak mı, kaleci lazım bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

kaleci transferi olmayacak mı, kaleci lazım bence

Stekelenburg ve Lobont var zaten.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.