Şimdi Ara

ROMA TARAFTARLARI | Mourinho Roma'da! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.119
Cevap
14
Favori
97.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arheleg

quote:

Orijinalden alıntı: semgöz

Luis Enrique neye göre Roma'nın başına getirildi anlamış degilim ne tecrübesi varda hoca yaptılar, adam tutturmuş Barcelona modelini Roma'ya kazandırcaz al işte sana Barcelona modeli ben Lazıo'ya lig maçında 2 kere yenilen Roma görmedim Roma'nın kendi sistemi varken şampiyonluga oynuyordu şimdi ise Uefa'da sıradan takıma elenir oldu doldurdular takıma genç isimler Vucinic'in bonservis parasıyla Barça'dan Bojan Krkic'i aldılar yüz yılın hatası.

Şu dediklerine harfiyen katılıyorum. Kadroyu gençleştirmek çok iyi birşey ama Vucinic ve Borriello'yu elimizden çıkardığımıza üzülüyorum. Luis Enrique olayında da haklısın. Hala göndermediler adamı. Bu kadar revizyona uğruyorsun. Ama takımın başına Luis Enrique diye birini getiriyorsun. Anlamış değilim.

Herşeyi geçtim Menez satılırmı hiçRoma kendi sisteminde İnter ile şampiyonlukta başa baş gidiyordu.

• yakındır luis'in kovulması

oyuncuları iyi paraya sattık ama yine çok paraya italya da iş yapmayacak oyuncular aldık.

Lamela , Pjanic ten çok umutluyum yaşları çok genç hele hele Lamela şöyle iyi futbol sergilerse Roma'da efsane olur olmadı iyi paraya satarız.
  • Borini'yi unutmayın. Lamela'dan daha çok seviyorum keratayı. Büyük bir futbolcu olacak böyle giderse
  • Benide ekleyin
  • +1927 en koyusundan benide eklersen sevinirim dostum
  • Bu hafta Napoli ile berabere kaldık, Cavani sağolsun kaleyi gördüğü yerden atıyor. Simplicio sayesinde beraberliği zorda olsa kurtardık.

Bu arada listeye ekler misiniz hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arruabarrena -- 30 Nisan 2012; 0:45:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pentecote

Bu hafta Napoli ile berabere kaldık, Cavani sağolsun kaleyi gördüğü yerden atıyor. Simplicio sayesinde beraberliği zorda olsa kurtardık.

Bu arada listeye ekler misiniz hocam ?

Ekledim hocam hoşgeldin. Az kişi var, diğer başlıklardaki gibi sohbet dönmüyor diye güncellemeye gitmiyor elim konuyu. Ama yeni biri yazdıkça ekliyorum. Gün gelir Roma konusu da coşar inşallah.
  • Chievoya puan verilir mi ya Saha zemini berbattı, top gitmiyordu bile ama bu bahane sayılmaz.
  • bu gidişle ligi ilk 5 içerisinde bitiremeyiz.

luis enrique kovulur !
  • Kovulsun artık yeter.
  • Roma ve Napoli Melo ile ilgileniyor iddiaları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

Roma ve Napoli Melo ile ilgileniyor iddiaları var.

Aman melo gibi karaktersizlerin işi yok bizde.

bu arada Villas Boas geliyor beyler

kaynakhttp://www.goal.com/tr/news/453/transfer-dosyas%C4%B1/2012/05/02/3075459/roman%C4%B1n-hedefindeki-isim-villas-boas

• Luis Enrique, sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklamış.
  • quote:

Luis Enrique, sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklamış.

Kaynak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pentecote

quote:

Luis Enrique, sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklamış.

Kaynak ?

ROMA TARAFTARLARI | Mourinho Roma'da!
  • Totti başgaaan ! 1-0
  • Çok iyi bir haber bu. Barcelona'nın oyun stilini getireceğim diye bitirdi takımı. Dengesiz olduk çıktık. Inter'e 4 atıyoruz. Ertesi hafta Siena'ya yeniliyoruz. Gitsin bir an önce. Di Benedetto başkan iyi birini getirir umarım.
  • 2-2 kaptan!
  • O kadar iyi oynadık yine berabere kaldık yahu Adamlar 3-4 kez geldi 2. yarıda hepside ciddi pozisyondu biz ise oyunu karşıya yıkıyoruz ama doğru düzgün pozisyon bulamıyoruz Ayrıca Bojan yere düşürüldü o penaltıydı ama hakem vermedi..
  • Bojan'a yapılan buz gibi penaltıyı vermeyen hakeme buradan selam ediyorum. Luis Enrique denen herifin de bir an önce gitmesini temenni ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.