Merhaba ben Mücahit 22 yaşında ve kendi halinde sistemin giderek duyarsızlaştırdığı tepkisizleştirdiği tonlarca insandan biriyim biriydim taki o güne kadar...
Bu hikayede tıpkı her hikaye gibi anlatılmaya değer bir kız için SENİN İÇİN HAVVA...
3 Yıl Önce..
Her sabah ki işler uyan kalk yemek pc dışarı.... hayat çok sıradan daha çok ben emeklilik hayali kuracaksam gökteki milyarlarca yıldıza neden gerek vardı sorusu Sorgula..Sorgula....Sorgula Neden bu kadar basit neden ilgimi çekmiyor neden ben herkes gibi sadece karın tokluguna yaşamak zorundayım herkes olmak istemiyordum herkes olmamalıydım kalkmalıydım ve yıllardır içimde bekleyen o büyük şeyi büyük başarıyı yakalamalıydım.. (Derler ki çocugun ismi hayatının geri kalanını şekillendirir)
21 Aralık 2012
Hala aynı degişmek istiyorum ama kendimde o gücü bulamıyorum..( Bu arada Mücahitin özellikleri ve hayatından bir kaç kesit geçer Mücahit 19 yaşında 1.86 boy 63 kilo kendine göre kaslı ve havalı olmaya çalışan tip ağır işler yapamayan sözde herşeyi başaran kişi kendininde bir lakabı var BEYİN ADAMI Aile arkadaş vs ortamlarda Mücahite danışılmadan iş yapılmaz Mücahit son noktayı koyardı ya da öyle zannediyordu)
Ankara/Kızılay ..
Mücahit Kızılayda hayatını değiştirmek için kendinden başlamasını düşündüğü için bir kaç kıyafet ve o an cazip gelirse ki Cidden o an cazip gelen dövme yaptırma konusu için dolmuşa bindi gayet sıradan bir gün ama Mücahit için değil bu gün değişecekti ve bu sinyalleri artık almıştı çünkü evden dışarı çıkarken sanki tüm dünya onun çevresinde dönüyormuşçasına özgüvenliydi........
Bilmediğim ve tanımlayamadığım şeyler yüzünden odaklanamıyorum devamı gelicek..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme