Şimdi Ara

Romanlar her yerde aynı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskişehirdeyim roman(şopar, çingene artik ne derseniz) mahallesinin yakininda oturuyorum bir tane bile duzgunune denk gelmedim. Kedilere kopeklere parcalatmak, kizlari taciz etmek, torbacilik, hirsizlik gordugum en les topluluk. Her yerde boyleler mi yoksa sadece buradakiler mi sikintili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet.
  • Romana,Kürt göndereceksin :)

Kürtlerde organize olma gibi özelikleri var, Roman böyle bir durumda kaçar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: noapte

Romana,Kürt göndereceksin :)

Ne kadar doğru bilmiyorum tabi, sanırım iki tarafta zaten birbirine düşman diye biliyorum.
  • her yerde aynı değil. bizim mahalledekiler (varoş bir yerin kıyısında oturuyordum) gayet iyi insanlardı, bize yardımları dokundu baya köpeklerini de kendi köpeğimiz gibi bakardık. ha düğün müğün yapıp ortalığı yıkıyorlardı, adamlar içip içip geliyor kavga ediyolardı falan da iyi insanlardı yine de. haklarıyla kazanıyorlardı paralarını.

arka mahalledeki çingeneler var bir de ama, onlar roman mı bilmiyorum da kökleri kurusun. bizim ordaki kürtler de aynı şekilde kökleri kurusun. ama okula gittiğim yerde birkaç kürt vardı, en iyi arkadaşlarım diyebileceğim insanlardı. hele bir tanesiyle geçen konuştum seneler sonra, o aradı.
  • Millete o kadar kökü kurusun diyorsun onlarda şimdi senin için kökün kurusun demiştir dememişlerse eğer yanlış yapmışlar.

• Müslümana ayrımcıık yakışmaz..

idare edin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Millete o kadar kökü kurusun diyorsun onlarda şimdi senin için kökün kurusun demiştir dememişlerse eğer yanlış yapmışlar.
    onlar yanımdaki bebek kız kardeşime sövüyorlar, geceleyin yoluma tükürüyorlardı.
  • Şehir, millet genellemeyin. Yazık olur size.
  • Günlük hayatta sana kötü bir eylemde bulunan insana, o da sana bela okur diye haklı olduğun tepki göstermiyor musun, sürekli alttan mi alıyorsun? Aynı şekilde bu tepki gösterdiğimiz insan Kürt, çingene, alevi, eşcinsel, zırt pırt vs. Azınlıklara dahil olunca ne değişiyor?

İyi insan vardir, kötü insan vardır; eylemi yapan insanın dahil olduğu ırk mezhep gibi gruplar önemli değildir, kimse dokunulmaz değil, ırkçılık yapmayın.

• benim iyi roman arkadaşlarım var,genelleme yapmak doğru olmaz
  • mr. solucan kullanıcısına yanıt
    polemik yapma aşağılık liberal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 26 Şubat 2020; 21:51:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çingeneler her ülkede aynıdır oyüzden hitler yapılması gerekeni yapmıştır zamanında

• quote:

Romana,Kürt göndereceksin :)

Romanlar kürtleri parçalar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

Ahahahahah hocam sen beni taniyon mu

• Bu tüm topluluklar çiçektir, böcektir kafasındaki hümanistler de ilginç. Romanlara ayrımcılık yapmayın demek için hayatında hiç roman görmemiş olmak lazım.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    birkaç kere forumda bir convo'da bulunmuştuk hatırladığıma göre ülke gündemi mekanında

• quote:

birkaç kere forumda bir convo'da bulunmuştuk hatırladığıma göre ülke gündemi mekanında
    Artik takipteyim seni yorumlarına bayildim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mr. solucan

Günlük hayatta sana kötü bir eylemde bulunan insana, o da sana bela okur diye haklı olduğun tepki göstermiyor musun, sürekli alttan mi alıyorsun? Aynı şekilde bu tepki gösterdiğimiz insan Kürt, çingene, alevi, eşcinsel, zırt pırt vs. Azınlıklara dahil olunca ne değişiyor?

İyi insan vardir, kötü insan vardır; eylemi yapan insanın dahil olduğu ırk mezhep gibi gruplar önemli değildir, kimse dokunulmaz değil, ırkçılık yapmayın.
    Irkçılık TDK: İnsanların toplumsal özelliklerini biyolojik, ırksal özelliklerine indirgeyerek bir ırkın başka ırklara üstün olduğunu öne süren öğreti, rasizm.
  • quote:

Zoruna mı gitti sjw'ci ılık
    Git de saçını mora boyayıp feminist eylemlere katil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.