Şimdi Ara

Romanlarda sayfa sayısı farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var mesela Suç ve Ceza bir roman 400 küsür sayfa başka bir suç ve ceza 1200 sayfa hangi romanı almak daha mantıklı . 1200lük tomanda çok detay var mıdır ? Okurken sıkar mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam suç ve ceza için iletişim yayınlarını almanı öneririm piyasadaki en iyi çeviridir .

• Bazıları sadeleştirilmiş oluyor. Bundan ötürü olabilir.
  • Monte cristo kontunda o hatayi yaptim. Kocaman kitap 1000 sayfa ve minicik puntolar. Okuyamadım; gerçekten aşırı gereksiz detaylar var.

• Merhaba arkadaşım,

Öncelikle sayfa sayısından ziyade hangi yayın olduğu ve kimin çevirdiği önemlidir. Çoğu eserler sadeleştirilmiş oluyor.

Sana şuan piyasadaki en iyi Suç Ve Ceza romanının çevirisi olarak TÜRKİYE İŞ BANKASI KÜLTÜR YAYINLARI'nın ''Suç ve Ceza - Hasan Ali Yücel Klasikleri'' Mazlum Beyhan'nın harika çevirisini öneririm çok kalitelidir. Bu konuda İş Bankası Kültür Yayınlarının kitaplarına güvenebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don Atari -- 30 Kasım 2016; 22:54:13 >
  • Direk iş bankası yayınlarından al. Hem ceviri guzel hem de sayfa sayisi tam yerinde. Diger yayinevleri sayfa sayisini azaltmak icin puntolari kucultuyorlar ya da onlar icin guzel olmayan yerlerini kaldiriyorlar. Suç ve ceza genel anlaminda sıkmaz ancak bazı yerleri sıkar. Cunku dostoyevski kitaptan daha cok para kazanmak icin sayfa sayisini uzatmistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 1 Aralık 2016; 9:12:00 >
  • Sadece bu kitap için değil tüm klasiklerde varsa İş Bankası Hasan Ali Yücel serisine bakarım.
    Yoksa Can,Yapı Kredi, İletişim... liste böyle devam eder.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Belki 400 sayfa olan kitabın ilk cildidir?

Bu da başka bir bakış açısı olsun
  • Herkese teşekkürler arkadaşlar . Ben Suc ve Cezayi ornek olarak vermistim.Dostoyevski'nin tum romanlarini okumak istiyorum ve ilk yazdigi romandan baslicam ,sizin onerileriniz isiginda kitaplari Is bankasi yayinlarindan alicam ama dostoyevksinin ilk kitabi olan insanciklar Is bankasi yainlarinda bulunmuyor size gore nerden almam daha iyi olur bu romani?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.