Şimdi Ara

ROMATOİD ARTRİT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
14.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu tür hastalıklar temel etkeni "d vitamini ve demir eksikliginden kaynaklanıyor " Gunluk en az gunesin oldugu bolgede 20 dakika (boyun ve kollar açık sekilde gormesi) demir eksikliginin hap kullanma en az 6 ay kendinizi iyi hissetmeye başlarsınız ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim 11 yıl sonra selam, ve bu mesajı görecek diğer kişilerede selam,

annemin romatoid artrit değeri 124 olması gereken 0-20 arası

romatoid artrit için bir sürü yan etkısı olan ilaç ve kortizon verecekler ama biz bunu kabul etmeidik. 2 sene boyunca düzenli beslenerek, güzelce uyuyarak vs görmezden geldik. 2021 yılında test yaptıgımzda ise kandaki bu oranı aldık yani 124ü.

2018de bu hastalıgı oldugunu öğrendik ve bu hastalık böbreklerine etki etmiş sanırım. böbrekleri 2018de %30-40 arası calıstıgını ögrendik. belki şimdi daha da az calısıyor .

Diyaliz olmasın diye bir şeyler arastırmaya calısıyorum. Fakat böbreklerinde yüksek kreatin ve üre var. Yani böbreklerinden dolayı zaten bu hastalık için tedavi bile olmak istese olamaz ki biz bu tedaviyi hiç çevremizden de iyi olmadık. Çok zor, yan etkili ve kötü yapan bir tedavi olarak gördük. Fakat böylede hiçbir çözüm olmamsı beni üzüyor. İlaç kullanmayı kabul etsek böbrekler kötü, kullanmasak romatait atrit değeri yukarlara zıplıyor. Napmalı bilmiyorum. en azından nasıl beslenmeli.

bu hastalıgın gercekten tedavisi var mı ?

romatoit atrit değeri: 124 çok yüksek ve bu üzücü.

kreatin: 1,76 olması gereken max 0,9

böbreklerinin daha fazla gitmesinden endişeleniyorum. Bunu okuyanlardan bir dakikalarını ayırıp dualarını rica ediyorum. Geceleri bazen nöbetleri oluyor. Ama nöbetlerden daha üzücü sey ise böbrekleriin kalıcı hasarlı gitmesi. Dua edenlerden Allah razı olsun.

• 1/2mv2 1 kullanıcısına yanıt

Hocam bu hastalığın toksinlerin çıkış bulamayıp kemik ve eklemlere kanale olmasından kaynaklandığı ile alakalı Aidin Salih in bir yazısını okumuştum.

Bir de Brezilya cevizi gibi selenyum oranı yüksek şeyleri düzenli tüketmenin de iyi geldiğini söylüyorlar.

Hocam eğer Aidin hanım ın dediği doğruysa hacamatı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.