Şimdi Ara

Rome 80 Lvl Full Str Farmli Fire Glavier

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi onceki baslik arap sacina donmus gibi gorundugunden yeni baslik acayim ...

DipsomaniA - Rome - 80 Lvl Full Str Fire Glavier

80 Heuksal 80 Fire 60 Cold 60 Light 20 Pacheon yapilandirmasi mevcuttur ...
    Glavie icin az once yarim saat ugrastim bu hale getirdim ... is yapar simdilik ...
    Yaninda 100m de gold veririm gul gibi oynar gidersiniz ...
    garment set + bu glavie ile birlikte ayrica tablet ivir zivirda bisiler de var yaninda ...
    Ek olarak az once aklima geldi baktim charda mevcut 377 silk var su anda ....
    400 YTL diyorum ...
    Serverda yerli yabanci tum oyuncularin saygi duydugu bir chardir ... Full sun set, sun glavie ile teror estirdi uzun donem Rome da ...
    Hesabini tutamadigim kadar Yarkan kestim ... En fazla Yarkan kesen Turk karakterdir Rome da ...
    buraya tiklayarak Yarkan maceralarinin bir kismina ulasabilirsiniz ...
    istanbul anadolu yakasi elden verebilirim ...
    Takas dusunmuyorum ...

Ayrica Rome serveri 100m gold 50 YTL gittigidiyordan guvenle alabilirsiniz Tikla .. 100m 50 YTL Gittigidiyor ...

• çok güzel char yapmışsın .11 criticalın hatırına o glavieye biraz daha alchemy yapılır.ayrıca merak ettim full set sun vardı demişsin noldu onlara sattınmı ?.400 ytl bence gayet mütevazi bi rakam ,dahada önemlisi saygı duyulan bi char olması .hayırlı satışlar
  • hayırlı satışlar.ins ıstedigin fıyata satarsın.
  • 100mi ve 377 silki fiyattan düşsek char ucuza geliyor alıcı olsaydım alırdım
  • Glavie kasada ciplak vaziyette idi satis icin dun + ve blue bastim biraz ... Pre olsa idi +5 yapardim ama elixir stogum tukenmis vaziyette ...
    Char silahsiz olmasin diyerek satis icin bu hale getirdim ... Glavie bu hali ile bile is yapar ama yine de 100m gold verecegim alici kisi ister bu glavie yi adam eder ister yeni bi glavie satin alir ...
    Sun itemleri sattim, satali cok oldu 3.5 milyar gold var su an ... Gittigidiyor sitesi uzerinden satiyorum goldlari ... Rome serveri icin en ucuz yerli fiyat 100m gold 50 YTL :)
    100m gold ve 377 silki gozonunde bulundurun fiyat icin ve tabi karakterin Rome da bir allahin kulu ile cekismesi, kavgasi, darginligi olmamistir ... Tam aksine hemen tum yabancilar tanir, saygi duyar, selam verir hal hatir sorar Hal boyle iken reklam sloganimiz "Paranin satin alamayacagi seyler" ile birlikte alacaksiniz karakteri ...

• sendemi brutus

mavi79
  • Hayırlı satışlar.İnş istediğin fiyat olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full STR Force Bow
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up ...
  • Char gzl ama Glavie attack rating %0 bide +4 glavie kötü onlar onlarıda gzl birşey yaparsan birazdaha iyi fiyata satabilirsin...

HAdi hayırlı Satışlar...
  • PVP DE ADAM SENİN GLAVİENİN ATTACK RAİTİNG İLE PHY SİNE BAKMIYOR CRİT CRİT PHY 0 OLSUN CRİT 9+ OLSUN
    quote:

Orjinalden alıntı: xXxZ3DxXx

Char gzl ama Glavie attack rating %0 bide +4 glavie kötü onlar onlarıda gzl birşey yaparsan birazdaha iyi fiyata satabilirsin...

HAdi hayırlı Satışlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accseller -- 31 Aralık 2007; 13:31:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

Glavie kasada ciplak vaziyette idi satis icin dun + ve blue bastim biraz ... Pre olsa idi +5 yapardim ama elixir stogum tukenmis vaziyette ...
    Char silahsiz olmasin diyerek satis icin bu hale getirdim ... Glavie bu hali ile bile is yapar ama yine de 100m gold verecegim alici kisi ister bu glavie yi adam eder ister yeni bi glavie satin alir ...
    Sun itemleri sattim, satali cok oldu 3.5 milyar gold var su an ... Gittigidiyor sitesi uzerinden satiyorum goldlari ... Rome serveri icin en ucuz yerli fiyat 100m gold 50 YTL :)
    100m gold ve 377 silki gozonunde bulundurun fiyat icin ve tabi karakterin Rome da bir allahin kulu ile cekismesi, kavgasi, darginligi olmamistir ... Tam aksine hemen tum yabancilar tanir, saygi duyar, selam verir hal hatir sorar Hal boyle iken reklam sloganimiz "Paranin satin alamayacagi seyler" ile birlikte alacaksiniz karakteri ...

Abi ben char o paraya satmam ...Yazık edersin bir an bıktım diye satıyım deme dursun arada takılırsın. Benim car oyle duruyo isteyen de oldu satmadım. satmamda...
    Benim carın itemlerini sattım inan cok pişman oldum .Keşke satmasaydım arada takılırdım.

• quote:

Orjinalden alıntı: erden1978

Abi ben char o paraya satmam ...Yazık edersin bir an bıktım diye satıyım deme dursun arada takılırsın. Benim car oyle duruyo isteyen de oldu satmadım. satmamda...
    Benim carın itemlerini sattım inan cok pişman oldum .Keşke satmasaydım arada takılırdım.

Erdem valla haklisin da zaten pek musteri begenmedigimden satilacagini sanmiyorum :D
    Sen hatta benden once sıkıldın Rome da :)
    Ayriyeten sirf Rome da 3 tane 80 Lvl 1 tane 74 lvl karakter var ...
    Rome dan once ki charlarimda duruyor Athens Oasis filan öldü gitti charlar sifrelerini unuttum nerdeyse, Rome icinde oyle olacak korkum o :D
    Bakma sen boyle actim satis topigi ama gozumun tutacagi bi alici cikmadikca zaten satmam :)
    Para pul icin satiyor degilim zaten :)

• item filan yapilirda...skilleri gorebilseydik daha iyi olurdu...bide ciplak bi stat resmi...
  • Resimdeki HP miktarı ve Slot taki sikilller char ın max olduğuna kafi bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.