Şimdi Ara

Rome açıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: guvengs

ya rome de lvlleriniz kaç ben anca dün 10 olabildim lagdan habire yattım dc oldum sizin kaç

Ben 24 lvl oldum.. :)
  • beyler ben adam açalı5 dk oldu lvl 3üm nick=PowerDust
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro.Dr.Oyun

Rome hep populated oluyo ben baktığımda muha muhaAyrıca açtığınız chara deymez kalın eski serverinizde.Bu arada lvl 24 +1 nt 3 steady 3 times lucky 3 times +1 som düştü wristlet sattığım parayla trade bayrağı aldım 1 m liklerden.

rome yemi gectin?

• arkdaşlar bu guıld gerekir degilmi ll 20 üstü gelsin bi guıld kuralım
    altıda gelebilir

• ben lvl 12 um ama daa bu gun saat 5 de actm full ınt sword
    nck: CooL_ice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr_Just -- 14 Ekim 2006; 10:51:08 >
  • bende yeni öğrendim saol kardeş
  • evet açıldı

• en azından yeni başlayacaklar ile ilgili üst konu var oraya koysaydın.
  • sana ne demeli bilmemki
  • türk guildi kuruldumu rome de kurulduysa lvl 20 benide alın bu arada izmirde silk satanlar pm atsın bornova tercihimdir ksk de olabilir
  • ne kadar oldu açılalı acaba
  • yakarım romayıda yakarım
  • modemde hasar oluştu 3 gün giremedim yine ezik kaldık lvl 16 da bekliyor hala... 25 olurdum rahat bi de scroll gitti boşu boşuna tam zamanında bozuldu neyse...
    ben sze quest yaparken yere mavi bi kese düşüyor toplama görevleri hakkında genel bi tiyo vereyim dedim belki sölenmiştir ama kendim buldum bunu ;
    düşen itemleri sazan gibi toplamayın yerde kalsın canavar kestikçe daha çok düşüyor ama sadece isminiz yazan quest itemlerde sonra sos,som filan düşer yine yanlış anlaşılmayayım...
  • aslında bncede herkess biliodur ama... genede arkadaş bisim gıcığımısa söylemedi herald yinede tşşkür
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alperbey

modemde hasar oluştu 3 gün giremedim yine ezik kaldık lvl 16 da bekliyor hala... 25 olurdum rahat bi de scroll gitti boşu boşuna tam zamanında bozuldu neyse...
    ben sze quest yaparken yere mavi bi kese düşüyor toplama görevleri hakkında genel bi tiyo vereyim dedim belki sölenmiştir ama kendim buldum bunu ;
    düşen itemleri sazan gibi toplamayın yerde kalsın canavar kestikçe daha çok düşüyor ama sadece isminiz yazan quest itemlerde sonra sos,som filan düşer yine yanlış anlaşılmayayım...

bu erçekmi bende şimti w.tnin son görevini yapıyom o zman yerde şöle 10-15 tane bırakam
    belki sos düşer bilmeiyodum bunbu bilgilerndirdiğin için saol
  • bişey soracağım rome li vatandaşlar en yükek lwl li adam kaçmış bir de en sağlam guild hangisi duydum ki gm gargamelin çarı varmış (dedikodudur di mi? değilmiş bir de )
  • saçmalama bee maicim...

evet gm gargamel şu anda earth ghost görevini yapıyor bağlamış bota

Greece in tadı kaçmaya başladı maicim bizde ilerde açılacak servera birlikte başlayalım...

++++ ciddi tanıdık adamlar varmı rome serverında guild , union v.s ????

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.