Şimdi Ara

Rome açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni server açıldı hayırlı uğurlu olsun...

• al işte ya herkesin bildii şeyi sölemek için niye topic açıon da şşimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: VinceCarter15

al işte ya herkesin bildii şeyi sölemek için niye topic açıon da şşimdi
    ya herkezin bildiğini nerden biliyorsun hayret bişisin server açıldı haber yerdik gerçi yenisin sen ondan sanırım bu cevap verme merakı...
  • harbi mi!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: W_O_R_S_T

harbi mi!!!!!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: W_O_R_S_T

harbi mi!!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Xlargest

quote:

Orjinalden alıntı: W_O_R_S_T

harbi mi!!!!!!!

Alıntıları Göster
    ben bilmiyodum burdan öğredim saol kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhanoom

ben bilmiyodum burdan öğredim saol kardeş

Alıntıları Göster
    Yemin Et ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

Yemin Et ...

Alıntıları Göster
    beyler romede okçu açtım manyang dan sos item düştü :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ko_umut_ko

beyler romede okçu açtım manyang dan sos item düştü :D

Alıntıları Göster
    Lanet olsun oyuna giremiyorum.Rome dakiler benim için lvl atlayın hadiyin. lol Böyle PC'ninde ram inde harddiskinde.ALayını formatlıycam senin itoğlu it!Daha sro yu düzgün çalıştıramıyor.İttt.Salak pc.Monitöre bi gömücem kafayı varya.Allah demiycem dalıcam.

silmeyin bu mesajı pilis.aga cenifir pilis.Valla it pc.Bu ramin anasıda hayvandı.Babanı sevmezdim senide sevmedim süt oğlan.Gömerim kafaaaaaaaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otobar -- 12 Ekim 2006; 14:53:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: otobar

Lanet olsun oyuna giremiyorum.Rome dakiler benim için lvl atlayın hadiyin. lol Böyle PC'ninde ram inde harddiskinde.ALayını formatlıycam senin itoğlu it!Daha sro yu düzgün çalıştıramıyor.İttt.Salak pc.Monitöre bi gömücem kafayı varya.Allah demiycem dalıcam.

silmeyin bu mesajı pilis.aga cenifir pilis.Valla it pc.Bu ramin anasıda hayvandı.Babanı sevmezdim senide sevmedim süt oğlan.Gömerim kafaaaaaaaaaaa

Alıntıları Göster
    bilmeyenler bilsin die acmıstır belki:d

• quote:

Orijinalden alıntı: KLESSNİGHT

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KLESSNİGHT

biz de bir laf vardır yanlış anlama azından öpeyim aynen ..
    bekleyenler oluyor yeni server açılsın yok açılmadı ertelendi v.s. açıldığını haber verelim dedim hata ettim ara sıra oyundan atıyor yine çıldırma moduna geçirdim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Alperbey

quote:

Orjinalden alıntı: KLESSNİGHT

biz de bir laf vardır yanlış anlama azından öpeyim aynen ..
    bekleyenler oluyor yeni server açılsın yok açılmadı ertelendi v.s. açıldığını haber verelim dedim hata ettim ara sıra oyundan atıyor yine çıldırma moduna geçirdim...

Alıntıları Göster
    tamma yaw buyutmeyin bilmeyen ler orenmistir der geceriz o kadar kzılcak biasi yok ortada

• quote:

Orijinalden alıntı: tekilah22

tamma yaw buyutmeyin bilmeyen ler orenmistir der geceriz o kadar kzılcak biasi yok ortada

Alıntıları Göster
    thanks açıldığını solemen için sonuçta bunun içinde bi çaba harcamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastMan

thanks açıldığını solemen için sonuçta bunun içinde bi çaba harcamış

Alıntıları Göster
    aslında olay şu saat 9 da aege de kervan yapmak için oyunu açtım bi baktım server açıldı diyor. girdim oyuna daldm aklıma forumda ki kardeşlerim geldi haber vereyim de onlarda yabancılar yanında eziq kalmasın erken başlasınlar kasmaya dedim ama yanlış anlaşıldım sanırım...
  • quote:

aslında olay şu saat 9 da aege de kervan yapmak için oyunu açtım bi baktım server açıldı diyor. girdim oyuna daldm aklıma forumda ki kardeşlerim geldi haber vereyim de onlarda yabancılar yanında eziq kalmasın erken başlasınlar kasmaya dedim ama yanlış anlaşıldım sanırım...

Alıntıları Göster
    adam sizi düşunerekten oyunu bırak buraya yazmaya gelmiş sizin yaptıgınıza bakın.
    mesela ben sizi düşünmedim hemen oyuna girdim.
    değerini bilin alperbeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özzer

adam sizi düşunerekten oyunu bırak buraya yazmaya gelmiş sizin yaptıgınıza bakın.
    mesela ben sizi düşünmedim hemen oyuna girdim.
    değerini bilin alperbeyin.

Alıntıları Göster
    SERVER AÇILDI LAG ARTTIII
  • quote:

ya herkezin bildiğini nerden biliyorsun hayret bişisin server açıldı haber yerdik gerçi yenisin sen ondan sanırım bu cevap verme merakı...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Alperbey

ben yeni diilim bundan önce de profilim vardı bu forumda ban yedim sen yokkende vardım

• quote:

Orijinalden alıntı: VinceCarter15

quote:

Orjinalden alıntı: Alperbey

ben yeni diilim bundan önce de profilim vardı bu forumda ban yedim sen yokkende vardım

Alıntıları Göster
    Yafs beyler rome ye gecemedm bı turlu dc den

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Just

Yafs beyler rome ye gecemedm bı turlu dc den

Alıntıları Göster
    ya rome de lvlleriniz kaç ben anca dün 10 olabildim lagdan habire yattım dc oldum sizin kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alone D. Walker

ya rome de lvlleriniz kaç ben anca dün 10 olabildim lagdan habire yattım dc oldum sizin kaç

Alıntıları Göster
    Rome hep populated oluyo ben baktığımda muha muhaAyrıca açtığınız chara deymez kalın eski serverinizde.Bu arada lvl 24 +1 nt 3 steady 3 times lucky 3 times +1 som düştü wristlet sattığım parayla trade bayrağı aldım 1 m liklerden.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.