Şimdi Ara

Heroes Of Newerth [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar: TickTok , TickTok
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dota kırması bir oyundur. Geçtiğimiz zamanlarda free 2 play olarak oynanılabilir hâle geldi. Sürekli güncellemeleriyle,yeni herolarıyla şu an türünün en iyilerindendir. Ana konusu bulunsun dedim.

Resmi site: http://www.heroesofnewerth.com/
    Hero Listesi: http://www.heroesofnewerth.com/heroes.php

Heroes Of Newerth [ANA KONU]

Türlerine göre artıları eksileri,

Artıları,

• Oyun sisteminin tamamen oturmuş olması.
    • Matchmaking,public oyunları kolayca bulabiliyor olması.
    • Geniş hero yelpazesi ve heroların sürekli güncellenmeleri.
    • Matchmaking sayesinde para ile erişim sağlanan özelliklere coin kazanarak da erişilmesi.
    • Leaver olayına karşı alınan önlemler.
    • Vote sayesinde Concede,Pause gibi işlemlerin kolayca yapılması.
    • Kullanımı gayet kolay, karışık olmayan arayüz.
    • Yeni oyuncular için itemler en basite indirgenmiş durumda. Yapılacak item açıldığında hemen aşağısında onu yapmak için gereken itemleri satın alabileceğiniz menü açılıyor.
    • Replay,stat tutma ve erişme sistemleri çok güzeldir.

Eksileri,

• Son zamanlarda firmanın gittikçe paragözleşmesi.
  • Early Access denilen özellik sayesinde belirli miktar para ödeyerek herkesten önce gelen heroları oynama şansı.
  • Dota veya LoL den sonra grafikleri biraz göze garip gelip alışması zor sürebiliyor.(Karanlıklık vs.)
  • Tam bir zaman katili. Oynadıkça oynanıyor ve oyunlarda kısa sürmüyor.
  • Genellikle yeni getirilen heroların fazla güçlü olması, sonraki patch ile güçlerinin düşürülmesi...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mext -- 6 Şubat 2012; 13:22:47 >

• Teşekkürler
  • Tabi ki konuların olması güzel de dota-dota2-lol-hon vs. arasından bu oyun neden seçilmeli; ne yönüyle ayrılıyor diye yazılsa daha da yararlı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuntiger

Tabi ki konuların olması güzel de dota-dota2-lol-hon vs. arasından bu oyun neden seçilmeli; ne yönüyle ayrılıyor diye yazılsa daha da yararlı olabilir.

Ufak bir liste yaptım. Aklımıza geldikçe güncellerim.
  • Dota 2 konusunda da söyledim. Ben koridor oyunları dediğimiz türü çok uzun zamandır oynuyorum. Ve aralarında en iyisi bana göre HoN. Ne heroları ne grafikileri. Oyun motoru arkadaş, Dota2'de oynuyorum ama yok olmuyor alamıyorum o sinerjiyi dota2 HoN'un yarısı kadar akıcı olsa belki ona geçerdim :D
  • arkadaşlar hon oynarken ani fps düşüşleri yaşıyorum 1-2 saniyelik bunun sebebini bilen var mı samsung np550p5c kullanıyorum sistem gayet iyi sayılır hon a göre yardım lütfen :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Legends of Runeterra (Ana Konu)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.