Şimdi Ara

Rome Server 100m Gold 50 YTL Gittigidiyor uzerinden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu biraktim gibi en azindan su an oyuna girip canim oynamak istemiyor ...
    itemlerimi de satmistim zaten ...

Neyse;
    Server Rome
    3.5 Milyar Gold var ve bunu satmak istiyorum musteri cikar ise ...
    Toplu alirim diyene guzellik yaparim ...
    Cafe sahipleri filan alip satsaniz parcalayarak deli kar yaparsiniz ...

Tikla .. 100m 50 YTL Gittigidiyor ...

Yukaridaki linke tiklayarak GG uzerinden satin alabilirsiniz ... (bunu deneyelim bakalim ne kadar satilacak :))

Ayrica ek olarak Rome da 3 adet 80 Lvl karakterim var hali hazirda ...
    Talip cikarsa bunlari da satabilirim ...
    80 Lvl Full Str Glavier Fire Full Farm ... DipsomaniA ... Rome herkes bilir tanir ... En fazla Yarkan kesen Turk karakterdir serverda ...
    80 Lvl 7:1 int Hybrid Light Spear Full x Full Farm ... SoulCUTTER ...
    80 Lvl 18:1 int Hybrid diyebilecegim :) 4 lvl str verilmis kisaca full e yakin int Sword-Shield ... Farmi 50k kader eksiktir ...

itemsizdir karakterler yalniz elimde yedekte duran full +4 full blue (sadece 1 str eksigi olan) Garment set var ... Bu da verilebilir karakterlerle birlikte ...

Ha bi de yine ayni serverda 74 Lvl Cleric karakterim var Nick; Copperfield ... itemleri ozenilmemis durumdadir elinde 72+4 cleric rod ve 72+4 shield var vs ...

Karakterlerin hepsinin cansiz durumda peti mevcuttur ... Kurt murt herbisi var :)

Neyse karakterlerin SS leri yok ama forumda zaten daha onceden bu karakterler ile ilgili acmis oldugum cesitli basliklar mevcut ama ciddi ilgilenen olursa resim verir gonderirim ... basligin asil amaci Gold satisi ...

Edit: DipsomaniA icin ek bilgiler;

80 Heuksal 80 Fire 60 Cold 60 Light 20 Pacheon yapilandirmasi mevcuttur ...
    Glavie icin az once yarim saat ugrastim bu hale getirdim ... is yapar simdilik ...
    Yaninda 50m de gold veririm gul gibi oynar gidersiniz ...
    garment set + bu glavie ile birlikte ayrica tablet ivir zivirda bisiler de var yaninda ...
    Ek olarak az once aklima geldi baktim charda mevcut 377 silk var su anda ....
    400 YTL diyorum ...
    Serverda yerli yabanci tum oyuncularin saygi duydugu bir chardir ... Full sun set, sun glavie ile teror estirdi uzun donem Rome da ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuzsuzDELiBEKiR -- 28 Aralık 2007; 15:08:26 >

• DipsomaniA romadan bilirim süper bi charın vardı bu başlıkta elbet bit kemigi arayan olacaktir elbet 2nci elden taniyorum seni guvenilir birisindir neyse sozu uzatmiyimm hayırlı satislar
  • kardeş şu 3.5 milyar goldu resim cekte cebinde görelim :))
  • Sende bırakıyorsun demek hocam.
    Hayırlısı olsun.
    Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

Sende bırakıyorsun demek hocam.
    Hayırlısı olsun.
    Hayırlı satışlar.

Saolasin oncelikle ...
    Pratikte zaten birakmis durumda idim ...
    2 aydir oynamiyorum 1 aydir neredeyse hic girmedim oyuna ...
    Heyecani kalmadi yapilabilecek herseyi yapinca Rome da :)
    Tekrar bi heves gelirse yeni acilacak bir serverda 0 dan baslayabilirim belki rekabet keyfi icin ...

Bu arada kasada 72 Cr11 Glavie var ... blue ve + olarak biraz uzerinde ugrasabilirim ... Pre olmadigindan ve elixir stogum pek kalmadigindan +5 sozu veremem ama +4 yaparim bluelarini da hallederim glavie nin alici cikarsa (DipsomaniA icin oluyor tabi bu) ... Aksam girebilir isem oyuna Garment set - Glavie vs SS koyarim ...

SoulCUTTER skill durumu icinhttp://forum.donanimhaber.com/m_18688106/mpage_1/key_SoulCUTTER/tm.htm bakabilirsiniz ...
    Bu baslikta cleric ile de ilgili bisiler vardi ...

DipsomaniA ile ilgili de buraya tiklayarak Yarkan maceralarinin bir kismina ulasabilirsiniz ...

• DipsomaniA icin garment set resimlerini ekledim ... Genel gorunum resmi bu set ile az once alinmis bir goruntudur ...
  • abicim ben bu charın 1 level halinide biliyorum 80 level full sosun halinide.. char yada gold alacaklar düşünmeyin direk atlayın bu forumda daha güvenilir birisi yok bence :)
  • sendemi brütüs hayırlısı olsun vardır bir bildiğin birde ben bırakabilsem ama genede merak ettim sıkılmakta haklısın oyun çok abuk subuklaştı sanırım avrupa update ve legend 2 yerine lvl 90 gelseydi birde meslekler eski sistemdeki gibi olsaydı sanırım bırakmak kolay olmayacaktı benim görüşüm bu sanırım joymax bir yerlerde hata yaptı ....
  • 90 gelmis olsa idi belki devam ederdim bi heyecan ama su anda gelecek hemen deseler bile devam etmek pek cekici gelmiyor ...
    sun silah ve full sosun set giyip PvP Job zaten ne bileyim yapacagimi yaptim uzun zaman ... Server eskiyince zaten ust duzey oyuncular taniniyor iyice PvP ve Job keyfi belli bir sure sonra kaciyor ...
    Cape takip ya da Job giyip ciktigimda bi allahin kulunun kapismak istememesi durumu olusmaya baslamisti ...
    Hele ki ayni serverda Str Int her tur atraksiyonu da denedim sirf heyecan olsun diye :) Ama belli bi noktadan sonra doyuyor insan kacinilmaz olarak ...
    Dedigim gibi gaza gelir isem yeni acilacak bir serverda sirf rekabet heyecanini yasamak icin belki yeni karakter acarim ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

Dedigim gibi gaza gelir isem yeni acilacak bir serverda sirf rekabet heyecanini yasamak icin belki yeni karakter acarim ...

seni tekrar Mangyang keserken düşünemiyorum insan komplekse girer yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxtatarxxx -- 28 Aralık 2007; 10:33:05 >
  • Takas düşünürsen ekle onur_akgun89@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: rabiaakgun93

Takas düşünürsen ekle onur_akgun89@hotmail.com

sence düşünürmü :) adam oyundan sıkıldım bıraktım diyor serverın en sağlam karakterine sahip neden düşünsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

90 gelmis olsa idi belki devam ederdim bi heyecan ama su anda gelecek hemen deseler bile devam etmek pek cekici gelmiyor ...
    sun silah ve full sosun set giyip PvP Job zaten ne bileyim yapacagimi yaptim uzun zaman ... Server eskiyince zaten ust duzey oyuncular taniniyor iyice PvP ve Job keyfi belli bir sure sonra kaciyor ...
    Cape takip ya da Job giyip ciktigimda bi allahin kulunun kapismak istememesi durumu olusmaya baslamisti ...
    Hele ki ayni serverda Str Int her tur atraksiyonu da denedim sirf heyecan olsun diye :) Ama belli bi noktadan sonra doyuyor insan kacinilmaz olarak ...

Bırak tığına sevindim
    Zaten Rome nin tadı kacmıştı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erden1978

Bıraktığına sevindim
    Zaten Rome nin tadı kacmıştı ...

Saol erdem sende biliyorsun Rome bir suredir tatsiz iyice ... Belki de eskiyince insan bi serverda oyle oluyor :)
    Bu arada senden fikir alarak GG uzerinden satis actim Gold icin ... hayirlisi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.