Bildirim
Rome Total War yardım lazım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hadi bi yardım be. -
Save dosyası bozulmuştur büyük ihtimalle. Yeni oyuna başlaya bence. Oyunu sürekli aynı dosya üzerine kaydetme ve patchlerin hepsini kur. -
benzer bi sorun bende de vardı. ben her tur atlamadan ctrl-s yaparım.Bende bazen bi şehre bribe çektiğim zaman oyun aynı dediğin şeilde turn geçerken kapanıyodu. Hemen önceki save açıp o yaptığım şeyleri yapmazsam düzgün devam ediyodu.Böyle de deneyebilirsin yada oyunun yeni gold edition falan bi sürümünü bul -
quote:
Orijinalden alıntı: AragorN@MIK
benzer bi sorun bende de vardı. ben her tur atlamadan ctrl-s yaparım.Bende bazen bi şehre bribe çektiğim zaman oyun aynı dediğin şeilde turn geçerken kapanıyodu. Hemen önceki save açıp o yaptığım şeyleri yapmazsam düzgün devam ediyodu.Böyle de deneyebilirsin yada oyunun yeni gold edition falan bi sürümünü bul
gold edition zaten. sen sorunu nasıl düzelttin? -
merhaba win7 64 bit yüklü bilgisayarıma bugün rome total war anthology aldım setup dosyasına tıklayınca geçerli bir win32 uygulaması değil diye bir uyarı çıktı, autorun başlayınca oyunu kur seçeneğine basınca da "işletim sistemi dosyaya erişimi engelliyor" uyarısı çıkıyor. sorun ne olabilir?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X