Şimdi Ara

::::::::ROMENİN:::KARALİSTESİ:::COK::ÖNEMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Romede 50+ thief yada hunterle...... :::abdülhamit::::chemosh:::: bu kişilere nerde görülürse görülsün KS yada traderde saldırı yapılması önemle duyrulur GUİLD::::ELİTE_TURKS
    ben yinedebunula ,kalmayıp silkroad server sayfasına adlarını yazacam ,böyle şersiz ve yabancı yalakası yüzsüz lerin hic bi yerde barınamayacağını öğrensinler birlik icin bu gerekli herkese TŞK

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    VENİCE KAPLANI ROME FATİHİ LVL 70+ I BEKLİO

• sebeb
    ???

ayrıca bize ne server sayfasına adlarını yazıcaksan
  • arkadaşim iide burda öle heryezdiğini adamalr kesmesler öle forum dolar hergün taşar
  • şerefsiz dediğin kişilerle aynı guilddeyim senin neden canını yaktıkları belli iyide yapmışlar çok istiyorsan gördüğün yerde dalarsın arkadaşlara ayrıca benide bil oyunda Nickim AkmiRa sende nickini yazda bilelim dostumuzu düşmanımızı...
  • düşmanlık savaşta olur oyunda dostluk ve eğlence (arada şerefsizlik) olur
  • sizin dost olmanız lazım düşman degil türkler kardeş yabancıalr düşnmanımız olmalıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: KöTü_CoCuK

sizin dost olmanız lazım düşman degil türkler kardeş yabancıalr düşnmanımız olmalıdır

haklısın o yabancılar varyaa

anca beni keserler thief olunca güçleri bana yeter eziqlerin nooblar

• bazen ole turkler olulki dost olamıon cunku adam seref.... oluo :D !
  • quote:

sizin dost olmanız lazım düşman degil türkler kardeş yabancıalr düşnmanımız olmalıdır

bu zihniyet yüzünden oyun urezil ettiniz ne bu muharebe alanımı??????bu sadece bir oyun sen orda ingizili fransızı kesince eline ne geçiyo ancak egonu tatmin edersin sizin gibi düşünen herifleri başka bi türk kesince etmediği küfür kalmıyobunun sadece bir oyun oldunu ben seni kesmeyince eline bişey geçmeyeceni hala beyninize sokamadınız böylede kalmadınız türklerin adını noob yaptınız daha iyi anlıyorum şuan türklere neden noob dediklerini ben keserim arkadaş türk yabancı farketmez
    @nigtdevil
    adamın gücü sana yetiyossa seni kesecek tabi oyunun kuralı bu hunter thiefi thief hunteri traderi kescek yoksa ne anlamı kaldı bu işin??siz ve sizin gibi düşünenlere bu oyunu oynatmamak lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: _HypeR_

quote:

bu zihniyet yüzünden oyun urezil ettiniz ne bu muharebe alanımı??????bu sadece bir oyun sen orda ingizili fransızı kesince eline ne geçiyo ancak egonu tatmin edersin sizin gibi düşünen herifleri başka bi türk kesince etmediği küfür kalmıyobunun sadece bir oyun oldunu ben seni kesmeyince eline bişey geçmeyeceni hala beyninize sokamadınız böylede kalmadınız türklerin adını noob yaptınız daha iyi anlıyorum şuan türklere neden noob dediklerini ben keserim arkadaş türk yabancı farketmez
    @nigtdevil
    adamın gücü sana yetiyossa seni kesecek tabi oyunun kuralı bu hunter thiefi thief hunteri traderi kescek yoksa ne anlamı kaldı bu işin??siz ve sizin gibi düşünenlere bu oyunu oynatmamak lazım.

ah be hyper sende kendine göre haklısın ama dw kapısında bı aksam shadokan ike insane nickli arkadaslar 3 e tek bana saldırırken benı türk oldugum için asağılarken orda olsaydın o aksamı görseydın emınımkı böyle düşünmezdin
    adı lazım değil bızım serverda 64 + bi türk arkadas geldı olaylar olduktan sonra adama pm attım dostum böyle böyle oldu diye (hani birlik olalım gibisinden) adam bana cevap bile vermedı gitti o Türk düşmanlarına yalakalık yaptı neden çünkü 70 lvl ilerde işi düşer bu kişi kim diye sorma o bu konuyu okuycak emınım utansın kendınden
    ama az kaldı o kendını bilmezler Türk ün gücünü görücek
    ben yabancıların hepsı kötüdür demıyorum Türklerinde hepsi iyi değildir iyi insan vardır kötü insan vardır
    ama o 3 kişi yüzünden fransızların hepsı benım düşmanımdır

• noob kardesim olayi biliyorum boyle bir olay yasamana ragmen hala
    "ben yabancıların hepsı kötüdür demıyorum Türklerinde hepsi iyi değildir iyi insan vardır kötü insan vardır
    ama o 3 kişi yüzünden fransızların hepsı benım düşmanımdır"
    diyebilmen senin gibi birisine yakisir iste
    lvl'imiz dusuk ama ezilme pahasina bile olsa her yerde yanindayim destekcinim eminim tum Heretic guildindeki arkadaslarin oldugu gibi

quote:

Orjinalden alıntı: noob01

quote:

quote:

@nigtdevil

ah be hyper sende kendine göre haklısın ama dw kapısında bı aksam shadokan ike insane nickli arkadaslar 3 e tek bana saldırırken benı türk oldugum için asağılarken orda olsaydın o aksamı görseydın emınımkı böyle düşünmezdin
    adı lazım değil bızım serverda 64 + bi türk arkadas geldı olaylar olduktan sonra adama pm attım dostum böyle böyle oldu diye (hani birlik olalım gibisinden) adam bana cevap bile vermedı gitti o Türk düşmanlarına yalakalık yaptı neden çünkü 70 lvl ilerde işi düşer bu kişi kim diye sorma o bu konuyu okuycak emınım utansın kendınden
    ben yabancıların hepsı kötüdür demıyorum Türklerinde hepsi iyi değildir iyi insan vardır kötü insan vardır

• quote:

Orjinalden alıntı: gasil

noob kardesim olayi biliyorum boyle bir olay yasamana ragmen hala
    "ben yabancıların hepsı kötüdür demıyorum Türklerinde hepsi iyi değildir iyi insan vardır kötü insan vardır
    ama o 3 kişi yüzünden fransızların hepsı benım düşmanımdır"
    diyebilmen senin gibi birisine yakisir iste
    lvl'imiz dusuk ama ezilme pahasina bile olsa her yerde yanindayim destekcinim eminim tum Heretic guildindeki arkadaslarin oldugu gibi

quote:

Orjinalden alıntı: noob01

quote:

quote:

@nigtdevil

saolun kardeşim eksik olmayın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.