Şimdi Ara

Romoss marka harici batarya incelemesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
659
Cevap
23
Favori
37.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi ara 12 dolara çıkmıştı. Tekrar 10 dolara mı düştü? Noldu? Gerçi dolar fırladı aynı hesap hala
  • Benim de bu sabah elime ulaştı ürün, ciddi anlamda verilen paraya şıklık vs çok iyi. Performans kısmını ise görücez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • albaypasa A kullanıcısına yanıt
    Hocam yurtdışı siparişlerinde farklı ürün gelebilir özellikle Çin-Asya sitelerinden aldıysanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitkacar

Ben de kararsız kaldım ve hem 2600 hem de 10400 siparişi verdim az önce. ebay icoolpower'dan. Bakalım kaç hafta sonra elime ulaşacak ürünler. Burdan sizlerle paylaşırım.

2600'ü sürekli yanımda taşırım. 10400 ise evde elektrik kesintilerine tedbir olarak durur veya seyahate çıkarken alırız yanımıza diye düşündüm...

13 Aralıkta verdiğim siparişim bu gün 30 Aralık günü elime ulaştı. Ürünler gerçekten çok kalite görünüyor.
     Romoss marka harici batarya incelemesi Romoss marka harici batarya incelemesi Romoss marka harici batarya incelemesi Romoss marka harici batarya incelemesi

• 5s ıcın bırtane aldım şimdi..
  • fonefon.com kullanıcısına yanıt
    ebay üzerinden aldım bilmiyorum çin sitesimidir nedir ama icoolpower diye bir satıcıdan aldım geçmiş konuşmalarda da arkadaştan olumlu bahsediyorlar inşallah bir sorun çıkmaz...
  • İlk kez şarj etme fırsatı buldum iphone 5i. Dikkatimi bir şey çekti, telefon prizden şarj oluşuna göre daha fazla ısınıyor gibi. Ya da ben paranoya yaptım. Var mı bu konuda tecrübesini aktaracak olan ?

Edit: 2600lük modelini kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrbatu -- 31 Aralık 2013; 15:37:37 >
  • Yanımda taşıyabileceğim bir harici powerbank alacağım. 2600 mah. boyut olarak kolay taşındığı için istiyorum.

İcoolpowerdan bende 2600 sipariş edeceğim. Kısa sürede ulaşmış cihaz tarafınıza. Anladığım kadarıyla kullanımda bir sorun yok.

xİOMİNİN POWERBANKINA RASTLADIM,HEMEN Anı fiyat ancak kullanıcıların feedbacşne baktığımda daha çok memnun olduklarını gördüm.
    500 kez herhangi bir kapasite düşmesi olmadan şarj-deşarj garantisi varmış bu cihazlarda.
    Önerir misiniz?
    İlk bakışta romosstan kaliteli geldi bana
    http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-IWO-blade-serie-P28S-5600mah-high-grade-ultrathin-power-bank-fashion-classical-style/1071714534.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 1 Ocak 2014; 16:48:06 >

• Bende Amazon dan 10400 olanı aldım. Cihaz çok kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medusa96

cihaz bana da 3 gün önce geldi. fiyatına göre oldukça kaliteli buldum.. merak edenlere de 4 ışık sürekli yanıyorsa şarj dolmuş demektir. yanıp sönerse şarj oluyor. ayrıca iphone 5s kablosu ile kullanıyorum 3 gündür. hiçbir sorun yaşamadım.

arkadaşım iphone 5s i kaç kez şarj ediyor. Veya ne kadar. Birde kaç saatte dolduruyor 1kere de telefonu ?

• Ben de aldım bitane. 22 TL'ye denk geldi. Bakalım ne zaman gelcek? Ayın 1'inde aldım takip kodunu girmesini bekliyorum.
  • Anladım kardeşim geldiğinde yorumlarını yazıp sorumada cevap verebilir misin acaba ? Pm veya burata yazarsan çok güzel olur alıntılıyarak. :)

• arkadaşklar ya cahilliğime bağışlayın size bir soru sormak istiyorum bu konuda hiç tecrübem olmadığından tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olurlar ümidi içerisindeyim...

25.12.2013 tarihinde gönderilen ürünümü sorguladığımda fotoğrafta görüldüğü şekilde kalmış durumda hiç bir hareket söz konusu değil. acaba bi terslik söz konusumu anlayamadım..

ürünü ebay üzerinde satış yapan icoolpower isimli satıcıdan aldım..

iyi forumlar
     Romoss marka harici batarya incelemesi

Takip numarasını kontrol ettim.Cihaz 29 aralıkta China dan cikmış.Türkiye ye giricek sonrasında size teslim edilir.Kargo takibini PTT YurtDışı Takip kullanarak yapabilirsiniz.Tahminimce en gec 16 ocakda elinizde olur.
  • Bu takip numarasıyla yapmam mümkün sanırım?

Ben o takip numarası ile takip ettim.Benimde aynı tarihde China dan cıkan paketim var.İkisi aynı zamanda gelir muhtemelen.
  • Geçen sayfalarda sense ile sofun arasındaki farkı sormuşsunuz, birinde led fener var, diğerinde yok. Bunun dışında bazı sitelerde yüksek kaliteli pil kullanılmıştıe yazıyor, diğerlerinde samsung kullanılmıştır yazıyor. Bence yüksek kaliteli bir pil kullanılmaıştır, ama her ikisi de 500 şarjı garanti ediyor. O yüzden kalitesinde bir değişiklik olacağını sanmıyorum.
    Birde benim 10400 gelince, ıphone standart şarj aleti ile şarj etmeye kalkasam 12 saat kadar bir sürede şarj edebileceğim. Bunun yerine yüksek akım veren şarj aletlerinden alsam mı diyorum. Onların ülkemizdeki fiyatı 15-20tl. 20 tl şarj aletine vereceğime , bir de 2600lüğü sipariş etsem mi diye düşünüyorum. Arada kalmamın nedeni, evde dolabı bekleyen ıvır zıvırlardan nefret ederim.
    Siz sanırım iki modeli de kullanıyorsunuz. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? 2600lüğü de tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sadece 10400 olanı kullanıyorum.
  • http://www.iphoneyardim.net/topic/101237-romoss-marka-harici-batarya-incelemesi/
    Bu forumdada 2600luk hakkinda guzel bilgiler var. 2600 2 ay kullanimdan sonra 5si %85e kadar sarj edebilmis. Tahmini 1 yil sonra cep fenerinden farksiz olacak.
    Bu anlamda 10400un omru cok daha uzun olacaktir.

• ben de almak istiyorum ama bi sürü satıcı var hangilerini öneriyorsunuz ?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.