Şimdi Ara

Romoss marka harici batarya incelemesi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
659
Cevap
23
Favori
37.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokceonur

Aynen öyle sen de mi ? :D

Yok ben pratisyen hekimim.
  • Burda da ekşide de kimle konuşsam doktor karada ölüm yok bana :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Burda da ekşide de kimle konuşsam doktor karada ölüm yok bana :))

Ne güzel 12 yaşındaki üyeler beni rahat bırakmıyor.
  • Şuan bi romossum var kullanıyorum sorumsuz bakalım artık

• Ne anlamda hocam

• quote:

Ne anlamda hocam

Apple iPhone iPad bölümünü trolliyenler mesela arsızbeladinleyen2000li
  • He sorma deli oluyorum ben de dur ekliyim de dm'den konuşalım konuyu pert ettik :D

• Satıcı takip kodunu ne zaman verir beyler? 1 Ocakta aldım hala girmedi siteye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebay mi ?

• Evet

• icoolpowerdan aldıysan mesaj at verir hemen

• Kargolandıktan sonra ne zaman verirsin diye mesaj atmıştım. Daha sonra güncelliycez demişti. Birkez daha deniyim şansımı o zaman. Saol ilgilendiğin için

• quote:

Orijinalden alıntı: boxor

inceleme için emeğine sağlık. Sony'nin 40tlye aynı cihazı vardı tam onu alacaktım n11 sitesinden 9600 mahlık samsung cihaz n11 kampanyasıyla 156tlden 79tlye düşünce direk onu aldım :)

cihaz 2.5 tasınabılır hard dıskın yarısın kadar ama 2.5 defaya akdar galaxy s3 ü sarj edebiliyor.

bu satın aldıgınız cihaz ilgilimi çekti. çin malı dandiktir dedim ama gayet şık birşeye benziyor eşim için alabilirim hatta alıcamda :)

aslında kardeşim askerde ama sarj problemi olmasa cihazın alırdım. sonuçta usbden güç alıyor.. askeriyede nerede pc bulupta sarj edecek :)

benim zamanında tek kalem pille çalışan telfon sarj etme cihazları vardı onlardan almıştım. 4 tanede sarjlı kalem pilim vardır onlarla nokia 6600'ı sarj etmeye calısıyordum ama nafile 1kademe bile sarj etmiyordu :)

Bu cihazı aldığınızda gelen usb kablosu tek çeşit mi ? Yoksa iphone vays samsung telefonlar içinde usb sarj giriş kablolarıda var mı?

Teşekkürler

normal micro usb kablosuyla adaptörden sarj edebilir pc gerekmez ben şu anda o şekilde şarj edip kullanıyorum :)

• Hocam kutudan romoss sertifikası çıktı mı? 2600lüğü aliexpressin romoss mağazasından sipariş ermeyi düşünüyorum, bazı satıcılarda bu sertifika yokmuş.
    Bu arada aldigim datici urunu kargoladi ve takip noyu gonderdi. Linkini isteyen arkadaslar vardi,buyurun:
    http://www.aliexpress.com/item/Romoss-10400MAH-external-battery-pack-power-bank-Mobile-phone-backup-powers-Charger-for-iphone-5s-ipad/1565367279.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 5 Ocak 2014; 16:29:14 >
  • Merhaba;

Romoss ürünlerinin Türkiye distribütörüyüz. Sorularınızı cevaplamaktan memnuniyet duyarız.

Saygılarımızla.

Romoss Türkiye
  • romoss kullanıcısına yanıt
    ebay üzerinden almış olduğumuz romoss cihazlarını garanti kapsamında tutuyormusunuz?
  • Merhaba;

eBay ya da benzeri web sitelerinde satılan ürünlerin büyük bölümü sahte. Konu ile ilgili girişimlerimiz mevcut ve bu ürünlerin satılmamasını sağlayacağız.

İthalatı tarafımızca yapılan ürünler garanti kapsamındadır.

Saygılarımızla.

Romoss Türkiye
    icoolpower orjinal mi satiyor ? (ebay)

samsung marka pil kullaniyor musunuz ?

sizin resmi ithalatcisi oldugunuzu nasil anlariz

Turkiye uzerinde satisa baslayacak misiniz ?

Sorularimi yanitlarsaniz cok tesekkur ederim

• gokceonur kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

icoolpower orjinal mi satiyor ? (ebay)
    Kullanıcının sattığı ürünlerin ambalajlarının ve ürünlerin orjinalinden farklı olduğu ile ilgili duyumlarımız mevcut. Ürünlerin asıl ambalajları karton kutu değildir. Ürünlerimiz PET ambalaj içinde satılmaktadır.

samsung marka pil kullaniyor musunuz ?
    Ürünlerimizin istisnasız tümünde Samsung SDI batarya kullanılmaktadır. CE, RoHS sertifikasyonlarımız bulunmakta, ürünlerimiz cihazınıza asla zarar vermemektedir. Piyasada bulabileceğiniz ucuz powerbankların içlerinde genellikle kullanılmış veya düşük performanslı piller kullanılmakta. Hatta ürün ağır olsun diye içi kum dolu ufak poşetler bile konulmaktadır.

sizin resmi ithalatcisi oldugunuzu nasil anlariz.
    Aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz.
    http://cdn.romossturkiye.com/images/certifications/authorization.jpg

Turkiye uzerinde satisa baslayacak misiniz ?
    Şu anda son kullanıcı satışımız mevcut. Bizimle iletişime geçerek ürünlerimizi satın alabiliyorsunuz. Çok yakında online satış sistemimiz de devrede olacaktır.

Saygılarımızla,

Romoss Türkiye

Tesekkurler 2600luk urunler ne kadar sizde ? Bilgilendirmeniz ve sabriniz icin ayrica tesekkur ederim

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.