Şimdi Ara

Romoss marka harici batarya incelemesi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
659
Cevap
23
Favori
37.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    28 aralıkta sipariş vermiştim bu gün ulaştı elime... ya ben şanslıyım ya da hakikaten kargo şirketleri iyi çalışıyor... icoolpower isimli satıcı arkadaş alışverişin ertesi günü kargolamıştı ürünümü belirtmek isterim...
  • romoss kullanıcısına yanıt
    yurt dışından temin ettiğimiz ürünlerimizi ülkemizde garanti kapsamındamıdır.

cevabınız hayır ise; kanuni dayanağınız nedir lütfen açıklayın... @romoss
  • quote:

Orijinalden alıntı: albaypasa

28 aralıkta sipariş vermiştim bu gün ulaştı elime... ya ben şanslıyım ya da hakikaten kargo şirketleri iyi çalışıyor... icoolpower isimli satıcı arkadaş alışverişin ertesi günü kargolamıştı ürünümü belirtmek isterim...

çok hızlı gelmiş hocam darısı benim başıma. :)

sabah sipariş ettim henüz kargoya verilmemiş kargo sürecini buradan paylaşırım
  • albaypasa A kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Garanti kapsamı yalnızca ithalatı tarafımızca yapılan ürünler için geçerlidir. Garanti takibi ürün seri numaralarıyla yapılmaktadır. Kanuni dayanağımız ise, yukarıdaki mesajlarımızda görebileceğiniz distribütör mektubudur.

İlginize teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Romoss Türkiye
  • Az önce ebay üzerinden icoolpower nickli kişiden siparişi verdim.
    Bakalım ne zaman elime ulaşalcak.
  • 2 tanede öğlen ben sipariş verdim bakalım anlatılan kadar varmıymış.fiyatıda 2 dolar düşmüş 10 dolar olmuş alıcak olanlar elini çabuk tutsun
  • suhatuna S kullanıcısına yanıt
    Hocam o ürün orjinal değil.Haberiniz olsun bilerek alın.
    Romoss TÜrkiyede bu ürünün Samsung SDI bataryalısı 95-100 tl siz orjinal olmayana 60 -70 lira vereceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgurUlupinar

Hocam o ürün orjinal değil.Haberiniz olsun bilerek alın.
    Romoss TÜrkiyede bu ürünün Samsung SDI bataryalısı 95-100 tl siz orjinal olmayana 60 -70 lira vereceksiniz.

Yapma hocam ya , eee odemesini de yaptim ben bunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suhatuna S kullanıcısına yanıt
    Bu ürün gönderilediyse iptal edin derim.hani aradaki fark 30 - 40 lira hem 2 yıl garanti var hem güven var.
    Bu sahte ürünler gercekten ucuz ürünler olsa tamam ama aradaki fark bence deymez biraz fark ile Samsung batarya alabilirsiniz bana göre öyle yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgurUlupinar

Bu ürün gönderilediyse iptal edin derim.hani aradaki fark 30 - 40 lira hem 2 yıl garanti var hem güven var.
    Bu sahte ürünler gercekten ucuz ürünler olsa tamam ama aradaki fark bence deymez biraz fark ile Samsung batarya alabilirsiniz bana göre öyle yapın.

Tamam hocam , tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

2 tanede öğlen ben sipariş verdim bakalım anlatılan kadar varmıymış.fiyatıda 2 dolar düşmüş 10 dolar olmuş alıcak olanlar elini çabuk tutsun

Bende aldım şimdi 10 dolara bir tane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo-9009 -- 12 Ocak 2014; 1:02:52 >
  • Sanırım bu ebayden aldığımız ürünler orjinal değil. Icoolpowerdan almıştım, aldığımdan beri aktif olarak kullanıyorum, daha kısa bi zaman oldu ve tek diş 5% falan dolduruyor artık. Hayretle şarj ediyorum cihazımı artık

• jrbatu kullanıcısına yanıt
    Romoss Türkiyeden bu hafta icinde 13.000 Mah olan bataryayı alacağım.Batarya incelemesi gibi video falan cekeceğim.
    Edindiğim bilgiye göre Karton Kutuda Satılan Bütün Romosslar sahte Orjinal Romoss Bataryalar Plastik Kutulardaymış sanırım.Bu hafta icinde öğreneceğiz.
  • Ben şahsen bu fiyata bunları göze alarak aldım. İlk öncelik cihazın gelmesi :D gerisi şuan pek önemli değil

• paket bunun gibi galiba. adamlar sahtesini satıyo olabilir ama daha kaliteli paketleri var :D
  • Aliexpressten rommos isimli elemana siparis verdim bikacgun oldu hala kargo vermedi

• Ben de romossun sertifikasi olmayanlar sahte diye biliyorum. Birde aliexpressten romossun kendi magazasindan alan arkadaslar, sertifika cikti mi? Orasi sahte satamaz herhalde. Sonucta kendi magazasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

Sanırım bu ebayden aldığımız ürünler orjinal değil. Icoolpowerdan almıştım, aldığımdan beri aktif olarak kullanıyorum, daha kısa bi zaman oldu ve tek diş 5% falan dolduruyor artık. Hayretle şarj ediyorum cihazımı artık

Aktif dedigin ne kadar sarj yapmistin ve ne kadar sure oldu alali.

• Plastik kutulu resimde bitane kitapçık var(kutu icerigi tam ise eğer). İlk sayfadaki resimlere bakıyosun iki tane üst üste kitapçık var. Hangisi sahte belli değil arkadas. Romoss isimli arkadaş biz distribütörüz dedi gitti. Nasıl bi şirket sorumluluysa artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-342C956DE -- 12 Ocak 2014; 13:32:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.