Şimdi Ara

Ronaldinho (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
4.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Copa Libertadorres ve çok sayıda maçını izledim R10un AMC mevkisinde çook markajda kalıp top alamıyor aldığınıda kullanamıyordu sol veya sağ açığa kaçıyordu sürekli top alabilmek için sol kanat en etkili olduğu yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Copa Libertadorres ve çok sayıda maçını izledim R10un AMC mevkisinde çook markajda kalıp top alamıyor aldığınıda kullanamıyordu sol veya sağ açığa kaçıyordu sürekli top alabilmek için sol kanat en etkili olduğu yer.

Demek istediğim buydu.Ağzına sağlık.
  • quote:

Copa Libertadorres ve çok sayıda maçını izledim R10un AMC mevkisinde çook markajda kalıp top alamıyor aldığınıda kullanamıyordu sol veya sağ açığa kaçıyordu sürekli top alabilmek için sol kanat en etkili olduğu yer.

Bizim ligde de bekler kasap. Bicmesinler adami

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam eski formuna ne kadar yakın, oyunda varlığını sürekli hissettiriyor mu?

• Ölüsü iş yapar desem? Çalım + oyun zekası ve pasları hala iyi attığı pasların bir çoğunu bizim Türkiyedekiler atamaz.
  • quote:

Doğru tespit. Kanatlar daha fazla açık bulabilir ama amc oynarsan ortasaha ve hemen arkanda 2li stoperle boğuşursun. Sneijder e bu yüzden çok top gelmiyor mesela.

• Örneğin Final maçında belli adam ne yapmış yapmaya çalışmışsa kanatlarda ortada çok marke kalıyor 2-3 kişi kapatıyor geriye dönüyor paso. Brezilyada da kasap var bir şey olmaz Avrupadan alışkın zaten tekme yemeye.

• Ronaldinho takıma gelsin Olcay ile anca çekişir.
  • Ntvspor da sponsorlar ile anlasilmaya calisildigini soylediler.

• Bi gelse varya her hafta izlerim bjk maçlarını.
  • Umarım gelir dünya gözüyle Ronaldinho izleriz
  • drogba orneginden yola cikarak istiyor herkes ama katkisi olmayacak bana kalirsa.
  • Bu beceriksizler dua edinde ferdiyi elde tutmayı başarsınlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

drogba orneginden yola cikarak istiyor herkes ama katkisi olmayacak bana kalirsa.

Bende böyle düşünüyordum.Ama 2014 dünya kupası var.Orada oynamayı çok istiyor.1 sene yararlı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MamadouNiang-

Fernandese sanırım iyi teklifler var. Yönetim satınca tepki görmemek için Ronaldinho yu bitirmek istiyor.

Ferdi kalsın gerekirse Ronaldinho gelmesin.
  • Gelsin izleriz.
  • Fernandes'e 15 milyon ustu teklif varsa satilabilir. Suan tam piyasasiyken satarsak acayip kâr ederiz.

• Gelirse kesinlikle faydasi olacaktir gorursunuz.

• Her maçını izlerim efsanenin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.