Şimdi Ara

Ronaldinho (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
4.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelirse Turkiye ye gelmis en buyuk yildiz olur
  • Bu gözler daha iyisini görmedi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldinho çok göbekli fiziği bir drogba gibi fit değil. Beşiktaşa gelmesini isterim ama gelirse iş yapmaz bence. Bu adam barcelonada rijkard tarafından futbola küstü. Artık son demleri ve brezilyada kalır bence orda noktalar futbolunu. Gelmez yani beşiktaşa.

Bu arada murat boz'u andırıyo ya suratı
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

R10 gelirse Fenerbahçeli olarak formasını alırım

Ayrıca adam formda libertadores kupasını kazandırdı takımına Konfederasyon Kupasında milli takıma seçilmesi bekleniyordu gösterdiği iyi performanstan dolayı

Boşver kardeş anlamaz bunlar , çocuk hayatında gs maçları dışında maç izlememiş gelmiş ronaldinho'ya dil uzatıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Gelirse Turkiye ye gelmis en buyuk yildiz olur

Birde en büyük Beşiktaş de tam olsun.
  • Her zaman söylerim, bana göre gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcu. Umarım gelir de dünya gözüyle seyrederim bu adamı.
  • İnşallah gelir valla lige renk katar kesinlikle :) Barca dayken sevmezdim pek çünkü barca yıda semiyorum ama bizim ligde izlenir :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Astoria

quote:

Yalan mı DMC'nin yazdığı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

quote:

Orijinalden alıntı: Astoria

quote:

Yalan mı DMC'nin yazdığı?

Kendi pozisyonu için en iyisi, bir sol bek olarak değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZAHMUTCAN

Gelmez. Zaten bu adam öldü artık iş yapmaz en son ne zaman avrupada oynamış. 33 yaşunda adam. Ayrıca GS ilgilense istese hemen gelir ama bizim işimize yaramaz. Selçuk daha iyi.

quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Örneğin Final maçında belli adam ne yapmış yapmaya çalışmışsa kanatlarda ortada çok marke kalıyor 2-3 kişi kapatıyor geriye dönüyor paso. Brezilyada da kasap var bir şey olmaz Avrupadan alışkın zaten tekme yemeye.

Ciddi olamazsın, gerçekten. Selçuk ile Ronaldinho kıyaslaması okadar saçma ki inanamıyorum. Ronaldinho Galatasarayda oynayamaz, yabancı sınırından tut birçok nedeni var. Ronaldinho gibi marka bir adamın Türkiyede oynaması bir Drogba etkisi yaratır. Gelmesi zor ama şu adamı gerçekten izlemek isterim.

Takım taraftırlığıyla Futbol Taraftarlığını birbirinden ayırın artık. Bukadar sığı düşünmeyin. Adamın top tutuşu, oyunu durdurup haraketlendirişi, attığı paslar, çalımlar , şutları. Çok şey kadar ve en az 2 sene oynar.

• ronaldinho hangi takıma giderse gitsin sponsor + reklamlar + satışlar katlanır parası rahatlıkla çıkar

ayrıca bir gsli olarak bjk maçlarına giderim , umarım gelir ligimizde yıldızlar gitgide artıyor.
  • Selçuk Ronaldinho dan daha iyi yazısını görüp bugünkü son ibretimide aldım.

• Sessizce uzaklaş boşver.Yaz tatilindeler alttan al
  • Selcuk>messi .... Ne ronaldinhosu. Gs de uzay takimiydi.

• Messi idolüm Selçuk demiş.
  • gelirse (inşallah gelir) rte stadı yetmez olimpiyatta oynar beşiktaş
  • Misal Guti de büyük yıldızdı gelirken, ama Artık bitik olduğu aşina idi. Son demlerini yaşayacağı belliydi.

Ama Ronaldinho da ciddi bir yükseliş var son sene. Maçlarını izlemeyen , Roanldinhoyu sadece PES de FİFA da görenlerin en son barçada iken görmüş izlemişlerin buraya gelip ileri geri konuşması çok saçma.

Ronaldinho, gelirse, isim olarak gelmiş geçmiş en büyük oyuncu olur (performans olarak değil)

Ama ben şunu diyorum, cidden bizim ihtiyacımız olan, bütçemizi harcamamız gereken kişi değil (sponsor falan demeyin her türlü bizden para çıkacak)

o paraya, dünya yıldızı ön libero alalım? basalım parayı Yaya Toure yi alalım? sponsor la? atıyorum yani o ayarda deli birilerini alalım .. çok daha faydalı olur
  • ortasahada yeteri kadar yaratıcı özellikli oyuncumuz var. kanatlarımız işlemiyor gelir de kanatta oynatılırsa etkili olabilir ama kondisyonu yeter mi 90 dakka kanatta oynamaya orası muamma. reklam geliriyle falan çıkartır ama parasını zarar ettirmez beşiktaşa.
  • şahsen şiir gibi oynayabilen sahalardaki tek oyuncu şu an. bir zidane vardı o bıraktı, artık bırakmadan önce türkiye de gözü kapalı görmek isterim ama olur mu bilmem.

şimdi ronaldo, messi diyenler çıkar ama bu tadı veren yok şu an.
  • Son final maçı videosunu izleyin.Attığı çalımlar ve paslar hala o eski günlerini hatırlatıyor.Gelirse çok büyük katkı sağlar kesinlikle.Fernandes ve Ronaldinho'nun olduğu bir orta sahada ben bile oynarım o derece. Fakat ben çok çok düşük ihtimal olduğunu düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.