Şimdi Ara

Ronaldinho (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
4.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boşuna heveslenmeyin o adam gelmezz. Gelecek durumu olsa bile bence gelmesin arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu adam mı formunda değil
  • Ölüsü top oynar bu ligde
  • Drogba ronal vs leri başlamış Futbol açısından ronaldinho başka bir dünyada, kıyaslamak mantıksız.

Drogba'da saha içinde ok, ama saha dışında farklı bir dünyada. Afrika futbolunun simgesi, milyonlarca seveni var, iyilik elçiliğinden tutun kendi ülkesinde iç savaşı bitiren adam. 15-20 yıl sonra platini'nin koltuğunda olabilecek biri. Drogbanın asıl kariyeri futbol sonrası başlayacağını düşünüyorum. Bir çok takım onunla çalışmak için kovalayacaktır.
  • Görüşmeler olumlu gidiyor sanırım gelirse harbiden 10 numara olur
  • Fatih Hoca antremana alkollü geliyor diye istememisti, kendini toparladiysa çok verimli olur. Gelirse çok büyük transfer olur, maliyeti ve kişiliği ile çok riskli ama bu riske değer bir adam.

• quote:

Orijinalden alıntı: wickFELIX

ronaldinho gelirse şerefsizim asarım kendimi

not: şerefsizim

Not:?
  • Türkiye ligine gelmiş geçmiş gelecek en büyük yıldız olur, net. Yıldızı söndü tabi ama yinede geçmişini düşünerek diyorum. İnşallah gelir, sırf bu adam için Beşiktaş maçları izlenir. Umarım gelir ya sizden çok ben dua edicem
  • Ulan ben bile heycanlandim

Not:galatasarayliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Türkiyeye gelmis gecmiş , hatta gelebilecek en büyük oyuncu Drogba.

Drogba'nın ününü gecebilecek messi ve ronaldo dan başka faal oyuncu yok cünkü.

Ronaldinho 6-7 yıldır sonük yıldız, düşüşe gecmeden bu yaşında para icin gelseydi ilk yoruma katılırdım.

Ulan messiyi getirtsek Beşiktaş'a onada boyu kısa diye bahane bulursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaşk44

quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Türkiyeye gelmis gecmiş , hatta gelebilecek en büyük oyuncu Drogba.

Drogba'nın ününü gecebilecek messi ve ronaldo dan başka faal oyuncu yok cünkü.

Ronaldinho 6-7 yıldır sonük yıldız, düşüşe gecmeden bu yaşında para icin gelseydi ilk yoruma katılırdım.

Ulan messiyi getirtsek Beşiktaş'a onada boyu kısa diye bahane bulursunuz

Yok bırader onun bahanesı hazır... Barcelona gıbı bır orta sahan olmadıktan sonra Messı bır hıc derler

• Fernandes bu duruma ne der bence asıl düşünülmesi gereken nokta bu.
  • Bu adam topçu değil sanatçı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

Fernandes bu duruma ne der bence asıl düşünülmesi gereken nokta bu.

bu adam gelsede ferdi'nin 11'de ki yeri garanti... o yüzden sorun ediceğini düşünmüyorum. etmemeli de... sow nasıl cardozo'nun gelmesine laf etmiyosa ferdi'de etmicek benim asıl derdim oğuzhan. eğer kesiceksek; kiralayalım bile diyebilirim. çocuğa çok yazık olur... o yüzden üçünün bir arada olabiliceği bir sistem düşünmeli bilic.
  • Ne Messi NeCR7 , en iyisi RONALDİNHOOOOOOOOOoo
  • Futbolun tanrısı bizdeyken çakallara laf düşmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semblance

Futbolun tanrısı bizdeyken çakallara laf düşmez.

orası öylede daha gelmedi dur sakin ama harbi gelirse yıkarız ortalığı
  • bence ormanla olmaz bu işş ....
  • Olm bu adam beckham falan bizim çocukluğumuzun adamlarıydı lan. saçmalamayın drogba vs ronaldinho diye hanginiz mahalle maçında drogba oldunuz?
  • Messi ve Ronaldo'nun başrol olduğu filmde Ronaldinho yönetmendir diye bir söz vardı. Bu söz Ronaldinho ile Drogba'yı kıyaslayan ahmaklara gelsin

Ayrıca Webo > Drogba
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.