Şimdi Ara

RONALDİNHO BEŞİKTAŞTA OLSAYDI BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLURMUYDU????? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

ronaldinhoya falan gerek yok rio ferdinand ya da nesta gelsin olay tamamdır

iyide kim çıkıp gol atcak ya da attırcak.19 maçta 28 gol atan bi takım biraz şampiyonluk zor görür.beşiktaşın yediği gol fenerden sadece 4 fazla ama attığı gol 19 gol az.demekki böle bi adam lazım size defanstan daha acil hemde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cenks

quote:

ronaldinhoya falan gerek yok rio ferdinand ya da nesta gelsin olay tamamdır

iyide kim çıkıp gol atcak ya da attırcak.19 maçta 28 gol atan bi takım biraz şampiyonluk zor görür.beşiktaşın yediği gol fenerden sadece 4 fazla ama attığı gol 19 gol az.demekki böle bi adam lazım size defanstan daha acil hemde.

valla her maç o kadar çok defans hatası var yapıyolar ki 3-4 defa kriz geçirme tehlikesi atlatıyosun toramanın yanına tecrübeli bi adam lazım forvette adamdan bol en var ben sana sayayım

sergen,tümer,ahmet dursun,jun,bobo,ibr akın,veysel (),ahmet hassan bunlardan biri gol atar ama defansa acil adam lazım bence

• evet öle bakınca haklısında işte fener,gs ile bjk'yi bi kıyaslarsan sadece lig tablosuna atılan ve yenilen gollere bakman yeter.yenilen goller aşağı yukarı aynı ama atılan goller de siz 15-20 gol daha az atmışsınız.normalde bukaddar fark olmaması lazım.bunu görünce de futboldan anlamayan biri bile bu takımın daha fazla gol atması gerektiğini görür.ben bu açıdan söledim.ki mantıklı olan da budur.
  • DAYIM KADIN OLSAYDI TEYZEM OLURDU ALLAH ALLAH
  • quote:

evet öle bakınca haklısında işte fener,gs ile bjk'yi bi kıyaslarsan sadece lig tablosuna atılan ve yenilen gollere bakman yeter.yenilen goller aşağı yukarı aynı ama atılan goller de siz 15-20 gol daha az atmışsınız.normalde bukaddar fark olmaması lazım.bunu görünce de futboldan anlamayan biri bile bu takımın daha fazla gol atması gerektiğini görür.ben bu açıdan söledim.ki mantıklı olan da budur.

sen tabloya bakarak yorum yapıyosun ben tüm maçları izliyorum...gol yemediğimiz maç çok nadir sonuçta hep 1den fazla atarak kazanmak zorunda kalıyoruz. tonton ve youlanın kazma olduğundan da atamıyoduk yani sen de haklısın biyerde...şimdi junla boboyu aldılar,,bakalım nasıl çıkacaklar
  • quote:

quote:

evet öle bakınca haklısında işte fener,gs ile bjk'yi bi kıyaslarsan sadece lig tablosuna atılan ve yenilen gollere bakman yeter.yenilen goller aşağı yukarı aynı ama atılan goller de siz 15-20 gol daha az atmışsınız.normalde bukaddar fark olmaması lazım.bunu görünce de futboldan anlamayan biri bile bu takımın daha fazla gol atması gerektiğini görür.ben bu açıdan söledim.ki mantıklı olan da budur.

sen tabloya bakarak yorum yapıyosun ben tüm maçları izliyorum...gol yemediğimiz maç çok nadir sonuçta hep 1den fazla atarak kazanmak zorunda kalıyoruz. tonton ve youlanın kazma olduğundan da atamıyoduk yani sen de haklısın biyerde...şimdi junla boboyu aldılar,,bakalım nasıl çıkacaklar

valla maçta nasıl oynadıklarına bakılmadığından tabloya bakıldığından tabloya bakmak zorundayım ezeli rakiplerinden 15-20 gol az atmış bi bjk asla bi şansı olamaz o takımlarının yanında.ve böle arkadalarda kalır.anlatmaya çalıştığım da oydu zaten sizin yediğinizi fenerde yemiş 3 aşağı 5 yukarı.ondan yediğiniz gole takılcağınıza nerde geride kaldığınıza bakın çözceksiniz.illa gol yemeden maç kapatmak zor olabilir ama büyük takımsan 1 yiyosan 2 atıp maçı alırsın.büyük değilsen 2 tane atamazsın zaten.

• Dün Ronaldinho suz Barcelona'nın Beşiktaştan farkı yoktu yani...Bir de Etoo yoktu ama...
  • ewet yaw nslda rezil oldu barcelona madrid dagıttı walla!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

peki ben sana bir soru sorayım.
    halanın bıyıkları çıksaydı ona amca dermiydin?

yok o zaman eniştem i..e olurdu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.