Şimdi Ara

RONALDİNHO BEŞİKTAŞTA OLSAYDI BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLURMUYDU????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    halanın bıyıkları çıksaydı ona amca dermiydin?

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

peki ben sana bir soru sorayım.
    halanın bıyıkları çıksaydı ona amca dermiydin?

hayır hormonlu hala derdi

• beşiktaşa ronaldinhoy la etoo gelse gene şanpiyon olamaz çünkütakım oynamak istemiyor
  • Ronaldinho tek başına bi takımı şampiyon yapabilecek kapasitede.Diger 10 kişi yerine kalas dikseniz onlarla ver-kaç yapar yine atar Türkiye liginde!
  • ronaldinho tek şartla sahaya çıkartı 1 cordoba 1 kendisi başkasını istemezdi
  • gelsin gelsin tomas jun la harika bir ikili olurlar
  • Ortagayı da gördük Anelkada aynı hesap
  • Arkadaşlar bu arada beşiktaşa tomas jun geldi....Bu konuda neler düşünüyosunz?SİZİN fikirleriniz nelerdir ne kadar başarılı olabilir arkadaşla??????????
  • BEŞİKTAŞ'mızda bu basiretsiz yönetim gitmedikçe yapılan hiç bir transfer BEŞİKTAŞ'ımızı düze çıkartacağı kanaatinde değilim. artık yönetim futbolcu hoca transferini bırakıp kendilerini emekliliğe transfer etseler çoooooook daha iyi olur. YÖNETİM İSTİFA
  • Bencede artık yönetimin istifa etmesi gerek arkadaşlar!!!!!!YENİ bi yönetim yeni bir başlangıç demektir

DEMİRÖRENLE GİTMEZ BU İŞŞŞŞŞŞŞŞ!!!!!!!!!!!!!!!!
  • bence beşiktaşa anca şekerspordan mehmet usta gelirse şampiyon olur
  • Ronaldinho , Messi , Rooney fln gecceniz bunları.Ronaldinho Messi bunlar 3 yıl önce meshur muydu?Hayır 3 yıl önce kesfedip getircektik bunları Türkiyeye.bugun Galatasaraydaki aydın olsun cafercan olsun gelecegi parlak adamlar.Bu bos hayallaeri bırakıp bu genclere simdiden deger versek ileride de turk bir ronaldinho olabilir.70 milyon ülkeyiz ve futbol cok tutuluyor duzgun bi altyapı organizasyonuyla bizde boyle adamlar cıkartırız.
    Ama bunları bi kenara atıp gidip hooijdonku , lukunkuyu , youlayı vb... adamları alırsak 100 değil 200 yıl daha beklesek bunlar hayalden öteye gecemz.
  • Arkadaşlar bence bu boboda iş war yaw!!!!!!!!1
  • konu acmis olmak icin acilmis bi konu
  • Hadi ya lez sen çok biliosun be kardeşim herkes konu açmak için konu açıyor sonuçta bu foruma 40 tane cwp gelmiş terbiysizlik yapma!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maximus_16

beşiktaşa çok ii bi ortasaha(ronaldinho)bide çok ii forvet(eto o) gibi forvet lazım arkadaşlar!!!!!!!!!!!!!!

böyle oyunculları almak için de para lazım
  • arkadaşlar iş tek futbolcuyla bitseydi. real madrid şu anda bütün kupalara ambargo koymuştu. sonra bu iş, ali güneşlerle mustafa doğanlarla olmaz. Sizce ali güneş iyi bir futbolcu olsaydı biz bırakırmıydık. Kulübün kimleri kimleri getirmeye gücü yetiyor bi ali güneşi mi tutamayacak kadroda. Bence Beşiktaş 2 yıldır sırf takım kurmak olsun diye oyuncu alıyor. Mesela ailton u aldı taraftar transfer yapmadınız demesin diye aldı. Yani ihtiyacına göre adam almıyor. Bu yüzdende hedeflerinden uzaklaşıyor. Biz 7 yıl üstüste şampiyon olamamıştık bizim yönetimlerimizde bize saç baş yolduruyordu. Ama bazı şeyler hep zamanla düzeldi. Sizin içinde bir dönem böyle geçecek futbol bu işte bir gs dönemi bir fenerbahçe dönemi bir de beşiktaş dönemi hep böyle sürüp gidecek. Beşiktaşın futbolcu dan önce mantıklı hareket edecek bir yönetime ihtiyacı var
  • bence gelsede cok bisey olmazd1 sonucta tek bas1na ronaldinho ile olmaz
  • olaya takım değil de şu görüşle bakarsak mesela türkiye de 4 büyükler dışında sağlam top oynayan ama işte gol yollarında sorun yaşayan bir takım söleyin o takımı şaha kaldırır bence.ama tabiki bomboş olmucak.yane takım iş yapcak direncek.düşünsenize dün rize de bi ronaldinho olsaydı mesela.sakın olayı yanlış anlamayın gs'ın yada bjk karşısına da gelse aynı bizimkiler afallar
  • ronaldinhoya falan gerek yok rio ferdinand ya da nesta gelsin olay tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 5 Şubat 2006 0:10:39 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.