Şimdi Ara

Ronaldo abartilmis bir futbolcudur (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BAYOKAN84

Messi ile kıyaslamak ne kadar saçmaysa, balon demekte bir o kadar saçma...

Messi gibi "talented" futbolcular 50 yılda bir gelir orası ayrı ama Ronaldo'yu da diğer futbolculardan

ayırmak gerekli...

Okuduğum yorumlarda insanlar ikiye ayrılmış durumda...

Olaya saf yetenek olarak bakanlar Ronaldo'yu en iyi futbolculardan biri olarak görmek için yetersiz

buluyorlar...

Olaya üretkenlik olarak bakanlar için ise istatistikler herşeyi söylüyor zaten...

Ronaldo tarihin en iyilerinden olabilir/olacaktır da ama asla en yeteneklilerden olmayacak...

Aynen öyle. Ronaldo gibi 0 teknik dümdüz bir kalas asla tarihin en yetenekli oyuncuları arasına giremez. İyi bir atlet ve iyi bir golcü olduğu için Harika gol istatistiklerine sahip. Manchester’da da şimdiden farklı bir şey yapmıyordu. Sadece orta sahanın sol ortalarından topu alıp içeri doğru dribbling yapıp kaleye vuruşları filan iyi ve zevk veriyordu. Onun dışında hiçbir zaman ""üst düzey"" çalım, dribbling, klas pas ve tekniğe sahip olmadı. Atlet olmasının vermiş olduğu hız ve Messi’den dile kolay tam 16 cm(1.69-185) daha uzun boylu olmasının avantajıyla kafa toplarında daha etkili olduğu için ve ondan daha yakışıklı olduğu için ""komple"" futbolcu olarak addedildi. Halbuki komple ile uzaktan yakından HİÇBİR türlü alakası olmadığı gibi Neymar bile kendisinden çok daha ve klas ve teknik bir futbolcu.

Futbol böyle bir oyun işte; Tamamen istatistik üzerine kurulu bir spor. Bir hücum oyuncusu olarak gol attığın sürece kralsın. Hiç kimse senin 0 teknik dümdüz bir kalas olmanla ilgilenmiyor gol attığın sürece.

Neymar biraz daha gole dönük oynasa ve yakışıklı olsa bu Ronaldo denen basın ve medya şişirmesi balondan çok daha iyi bir futbolcu olduğu gerçeğini görürdü herkes ama insanlar ne yazık ki futbolu sadece istatistiğe göre değerlendiriyor ve sahada kale ağzından içeriye top yuvarlamak dışında çok ama çok az fonksiyonu olan bir YETENEKSİZ, DÜMDÜZ 0 KLAS BİR KALASA bedavaya onlarca ödül veriyor.

Yalnız Ronaldo’yu bir konuda övmek istiyorum; bu kadar sınırlı bir yetenekle kendisinden çok daha yetenekli olan Messi ile SUNİ de olsa rekabet etmeyi başardı. Ekmeğini taştan çıkarır gibi bir şekilde gol atmayı başarıyor. Golcülük ve golü koklama/pozisyon alma yetenekleri muazzam ama bunlar komple futbolcu olmak için yeterli değil tabi.

Gol rakamları iyi olduğu için Messi ile kıyaslanması deli saçması. Bu iki futbolcuyu da sahada izleyip aradaki uçurum derecesindeki yetenek ve klas farkını görmemek için ya kör ya da ağır bir fanboy olmak lazım. 2015 yılı Mart ayına kadar bende Ronaldo daha iyi diyordum ama Messi’yi 3-4 maç üst üste izledim ve fikrim anında değişti. Kendi kafasında kurduğu saçma sapan kalıplara giren ve onların dışına çıkamayan yobaz bir fanboy bozuntusu değildim çok şükür ki.

Messi ve Ronaldo futbol okullarındaki geleceğin futbolcularına gösterilmesi gerek. Messi eşsiz yeteneği, Ronaldo ise profesyonelliği ve başarı azmiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mebasta -- 18 Ocak 2018; 8:9:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ronaldo messiden daha iyidir. Konu kapanabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstergo industries

Ronaldo messiden daha iyidir. Konu kapanabilir.

Dedi fanboy

Aha geldi bir numaralı balon sever Trollün tekisin yazılanlara verecek cevabın yok tabi boş yapmak senin de hakkın.

Tamam seviyorsunuz da şişirmeyin bu kadar şu 0 teknik yeteneksiz balonu. A pardon o ülkesine kupa kazandırmıştı unutmuşum

Ronaldo>Messi

Portekiz’in kura şansı ve eşi benzeri çok az görülecek bir balla Euro Cup kazanması, Ronaldo’nun teknik yoksunu dümdüz bir kalas olduğu gerçeğini ve iyi bir golcü ve atletten başka bir şey olmadığını ve Messi’nin ondan çok daha klas ve yetenekli olduğu gerçeğini değiştiriyor pardon.

Aynı böyle sizin mantık. Yakışıklı, karizma ve medyatik diye 0 teknik dümdüz bir adama tapmaya devam edin. Yalan yok bende 2014-2015 gibi sizin gibiydim iyi anlıyorum psikolojinizi

O kadar aciz görünüyorsunuz ki hâlâ bu adamı en iyi diye gösterirken. Acıyorum. Tamam ya Ronaldo>Messi konu kapandı. Daha yazmasın kimse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mebasta -- 18 Ocak 2018; 10:21:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mebasta

quote:

Dedi fanboy

Aha geldi bir numaralı balon sever Trollün tekisin yazılanlara verecek cevabın yok tabi boş yapmak senin de hakkın.

Tamam seviyorsunuz da şişirmeyin bu kadar şu 0 teknik yeteneksiz balonu. A pardon o ülkesine kupa kazandırmıştı unutmuşum

Ronaldo>Messi

Portekiz’in kura şansı ve eşi benzeri çok az görülecek bir balla Euro Cup kazanması, Ronaldo’nun teknik yoksunu dümdüz bir kalas olduğu gerçeğini ve iyi bir golcü ve atletten başka bir şey olmadığını ve Messi’nin ondan çok daha klas ve yetenekli olduğu gerçeğini değiştiriyor pardon.

Aynı böyle sizin mantık. Yakışıklı, karizma ve medyatik diye 0 teknik dümdüz bir adama tapmaya devam edin. Yalan yok bende 2014-2015 gibi sizin gibiydim iyi anlıyorum psikolojinizi

O kadar aciz görünüyorsunuz ki hâlâ bu adamı en iyi diye gösterirken. Acıyorum. Tamam ya Ronaldo>Messi konu kapandı. Daha yazmasın kimse

kardeş adama fanboy diyorsunda bence asıl fanboy sensin

• quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

quote:

quote:

Dedi fanboy

Ronaldo>Messi

Sevmek fanboy olmak anlamına geliyorsa tamam ben bir fanboyum. Ama fanboy derken her türlü şartta öven ve hiç eleştirmeyen hatta o fanı olduğu kişiyi neredeyse tanrılaştıran anlamında diyorum. Messi’yi gücüm yettiğince savunmanın yanında baya da eleştirdim bu forumda. Ronaldo’daki azim ve hırsın yarısı bile yok pısırık filan diye ama bu adamlar Ronaldo’yu neredeyse hiç eleştirmiyor bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mebasta -- 18 Ocak 2018; 11:4:20 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

quote:

quote:

Dedi fanboy

Ronaldo>Messi

Sevmek fanboy olmak anlamına geliyorsa tamam ben bir fanboyum. Ama fanboy derken her türlü şartta öven ve hiç eleştirmeyen hatta o fanı olduğu kişiyi neredeyse tanrılaştıran anlamında diyorum. Messi’yi gücüm yettiğince savunmanın yanında baya da eleştirdim bu forumda. Ronaldo’daki azim ve hırsın yarısı bile yok pısırık filan diye ama bu adamlar Ronaldo’yu neredeyse hiç eleştirmiyor bile.

Beni alıntılama. senin gibiler gözü dönmüş kişilerle tartışmak yada konuşmak istemiyorum.

Ronaldo daha iyi evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 18 Ocak 2018; 11:11:49 >

• Bir Q7 degil

• Şu nickimi ağzına alan şahıs demek ki ne kuyruğuna bastıysam hala zırlıyor. Bir de gömmek falan kelimelerinden bahsediyor size ağzınızın payını yeterince vermedim mi? Merak etme senin gibi o konuya girip Messi'yi diğer konuya girip Ronaldo'yu övmüyorum. Dediğim gibi hangi iddiayı atarsan at karşı argümanla tepene bineceğim. Önce sen o taktığın maskeyi çıkar. Sırf beğeni toplayabilmek, kendini adamdan saydırtmak için yanar dönerlik yapma. O kadar yapay ve gereksizsin ki hala şu forumda barınabiliyor olman bile mucize. Artık admin ne yapıyorsa gerçi şuraya aktif bir admin şart. Saçma sapan konuşan insanlara direkt cezayı kesecek.

Afonso ile olan tartışmanda bizim konumuza bir daha girmeyeceğini belirtip sonra lafından dönüp insanları kışkırtma amaçlı neler yaptığını biliyoruz. Ben burada olduğum sürece de kendini fazla öne çıkartamayacaksın. Hakaretlerini azaltsan iyi olur sizin gibi trollerden şu bölümü kurtarmak için elimden geleni yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 18 Ocak 2018; 19:19:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Şu nickimi ağzına alan şahıs demek ki ne kuyruğuna bastıysam hala zırlıyor. Bir de gömmek falan kelimelerinden bahsediyor size ağzınızın payını yeterince vermedim mi? Merak etme senin gibi o konuya girip Messi'yi diğer konuya girip Ronaldo'yu övmüyorum. Dediğim gibi hangi iddiayı atarsan at karşı argümanla tepene bineceğim. Önce sen o taktığın maskeyi çıkar. Sırf beğeni toplayabilmek, kendini adamdan saydırtmak için yanar dönerlik yapma. O kadar yapay ve gereksizsin ki hala şu forumda barınabiliyor olman bile mucize. Artık admin ne yapıyorsa gerçi şuraya aktif bir admin şart. Saçma sapan konuşan insanlara direkt cezayı kesecek.

Afonso ile olan tartışmanda bizim konumuza bir daha girmeyeceğini belirtip sonra lafından dönüp insanları kışkırtma amaçlı neler yaptığını biliyoruz. Ben burada olduğum sürece de kendini fazla öne çıkartamayacaksın. Hakaretlerini azaltsan iyi olur sizin gibi trollerden şu bölümü kurtarmak için elimden geleni yapacağım.

Seni bir kere bile ciddiye alıp bu konuda konuşmadım ki tepeme binesin. 0 teknik dümdüz adamı sırf gol rakamları yüzünden şişirmeye devam edin. Gerçek hayatta da sosyal medyada da senin gibi haşin çok fanboy susturdum ben. Tepeme bineceksin ha İstersen özele telefon numaramı atayım ara bir buluşalım İstanbuldaysan. Oturup 2 kahve içelim ve Nasıl biniyorsun tepeme bir göster uygulamalı olarak??

Biz Afonso ile pek samimi değiliz ama muhabbetimiz 3 sene öncesinden gelir. 2015 Mart’a kadar Rojaldo daha iyi diyen biriyken Onun profilde takılır paylaşımlarına yorum filan yapardım o da cevap verir karşılıklı fikir paylaşırdık. Bu konuya bir daha girmeyeceğim derken, Messi ve Ronaldo konusunu kast etmiştim, Real Madrid konusunu değil. Yanlış anlamışsın. Şu konuda “”Ronaldo tek başına takımdır ve Messi sistem ürünü”” gibi şeyleri görünce sinirlendim ve sözümden dönüp bu konuya yine girdim.

Birde herkese yaranmak ve beğeni almak için yanardönerlik yapma demişsin. Ben sıfıra yakın egoda bir insanım. O Az olan egomu da şu forumda aldığım ve alacağım 5-10 like tatmin etmez.

Öyle biri olsam şu an çoğu Messici’nin dediği gibi;; """Ronaldo çok iyi bir futbolcu ama Messi kendisinden daha iyi""" ve benzeri şeyler derdim ve hem Messi fanlarından like alırken Ronaldo hayranlarının da saygısını kazanırdım ama kimsenin ne diyeceği pek umrumda olmadığı için direk açık açık ne düşünüyorsam söylüyorum Ronaldo balon diye. Tekrar söylüyorum; sırf gol rakamları yüzünden sıfır teknik dümdüz kalası abartmaya devam edin.

1-2 ay öncesine kadar trollüğüne sırf Ronaldo fanları ile kafa bulmak için sizin konuya gelip “Ronaldo açık ve net tarihin en iyisi” veya bağış yaptığı haberlerini koyarken, diğer konularda “”balon”” dememi ikiyüzlülük olarak algılamışsın ama yanlış anlamışsın.

Ronaldo’yu zaten her yerde müthiş bir profesyonel ve müthiş bir golcü diye övüyorum. Pek sevmesem bile “apaçi, madeira çingenesi, penaldo” tarzı ergence şeyleri toplasan 3 kere dememişimdir hayatımda. Siz bu adamı şişirmeyin ben severim bile bana ne kötülüğü var? Finalde tuttuğum takıma 2 gol sallamış filan diye nefret edecek halim de yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Wernher von Braun

Burak Yılmaz, bir sezonda 33 gol attı. Mario Gomez, Alex, Jardel gibi yıldızlar bile bu kadar gole ulaşamadı bir de

"Ronaldo > Messi" diye bir teziniz varsa sadece gol sayıları değil mevkilerinde nasıl işler yaptığına bakmanız gerecek. Carl Sagan'ın da dediği gibi "Olağan üstü iddialar, olağan üstü kanıtlar gerektirir."

Bu yorumu görünce aklıma geldi.Ronaldo Burak ise Messi Alex'tir daha iyi örneklenemez bu olay.Oyun stilleri tamamen aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Ciddiye almayacaksan nickimi zikredip durma gerçi senin gibi yanar döner bir insandan sözünde durmasını beklemek hata. Senin gibi 10 yaş çocuklar burada gömmek falan diyor asıl biz bi senle tanışalım da o gömmek kelimesini bu kadar rahat kullanabilecek misin görelim. Neyse ki yakınımda falan değilsin de uygulamalı gösterirdin değil mi bana? Klavye şövalyesi seni. Millete gömmek falan deme fazla dikkat çekiyorsun tehlikeli sularda yüzme.

2. paragrafta yanar döner olduğunu zaten itiraf ettin bana söz düşmez. Bir daha bu konuya yazmam diyen insansın bu konu hakkında yazmam değil. Daha Türkçe'yi bilmiyorsun bu yaşa kadar kazasız, belasız iyi gelmişsin sen. Bundan sonra da nickimi ağzına alma. Bir de başka konularda desteklediğimiz takıma, oyuncuya laf çakıp sakın bizim konuya gelip yalakalık yapma. Bundan açık konuşulamazdı herhalde. Kalıbının adamı ol derler ya aynısını sana söylüyorum. Ya başka konularda bazı takımları, futbolcuları yerin dibine sokacak laflarda bulunma ya da sakın bizim konuya gelip yalakalık yapma.

Ronaldo'ya kendi konunuzda balon deyip, bizim konumuzda işte bu yüzden en iyisi tarzı açıklamalarınla yanar dönerliğini gösteriyorsun. Daha saçmalamazsan iyi olur. Şuradaki bütün tartışma sen ve senin gibi 2-3 kişinin sürekli her konu altında farklı şeyleri yazmasından kaynaklanıyor.

Madem balon kelimelerini başka konu altında kullanıyorsun gel bir de bizim konumuz altında kullan. Şuradan uzaklaşacağın günü 4 gözle bekliyorum. Şu forumda olumsuz anlamda en dikkat çeken kişi sensin. Herkesle saçma sapan tartışmalara giriyorsun. Eğer kendini normal yorum yapan birisi olarak görüyorsan benim gibi yapar desteklemediğin, tutmadığın takımların konu başlığına girip tahrik edici mesaj yazmazsın. Zor değil bunu yapmak!

Bir daha Messi-Ronaldo konusuna girmeyeceğim dedim, Real Madrid konusuna değil. Ayrıca sana mı soracağım hangi konuya gireceğimi? İşine bak block at geç.

Senin ya anlama sorunun var yukarıdaki şahıs gibi ya da aklın sıra bilerek beni yermek ve kendini haklı göstermek için utanmadan mesajı çarpıtıyorsun.

Ronaldo abartilmis bir futbolcudur

YOK pardon. Evet sende gerçekten algılama sorunu var.

Ronaldo abartilmis bir futbolcudur

Kural ihmal etmediğim sürece ne yazacağım ne seni, ne de bir başkasını ilgilendirir. sen kendi işine bak. Benim başka takımların konusuna girip ne tahrik, ne hakaret etmişliğim yok. Kimle saçma sapan tartışmaya girmişim? 8 aydır Ronaldo konusu dışında en fazla 2 kere filan tartışmaya girmişimdir. Asıl milletle tartışmaya girip hakaret eden ve Messi’ye bücür deyip aklın sıra Messi fanlarını tahrik edip, ceza yedirtmeye çalışan sensin. Bana yazdırma kendi vukuatlarını. Ben senin ve yukarıdaki şahıs gibi iftira atmam, adamı yukarıdaki gibi kanıtlarla sever atarım...

Algılama problemin olduğu gibi halisinasyon sorunun da var sanırım.

Birde yalakalık diyorsun. Ne yalakalığından bahsediyorsun? Sizinle kafa bulmak için yaptığımı söyledim zaten. Yok birde sizden korkup/çekinip ondan dolayı o makarasına yazdığım şeyleri yalakalık olarak mı görüyorsun? Senden beklerim. Kendini haklı çıkarmak için her türlü yalanı, dolanı ve iftirayı atacak bir karaktersin sen. Yalakaymış. Ha sizin korkunuzdan titriyorum ondan gelip sizin konuda Ronaldo en iyi diyorum.

Real Madrid’in en az 3 tane Şampiyonlar Ligi şaibeli mi? Evet
    Hakemler yardım edip turu geçiriyor mu? Evet
    Real Madrid tarihin en büyük takımı mı? Evet

Sizin konuya gelipte yalakalık olarak addedeceğin tek yorum “Real Madrid tarihin en büyük takımı ama Barça’ya son senelerde şansı tutmuyor” yorumum olabilir. Real Madrid’in en büyük olduğunu Barça konusunada yazmıştım. Dur o mesajı Bulursam "adamı kanıtlarla sevip atma" geleneğime devam ederim. Ronaldo konusunda zaten sizinle kafa bulduğumu söylemiştim.

Sen at kuru sıkı iftirayı ben adamı kanıtlarla sustururum. Öyle kendini tartışma da üstün çıkarmak için karşı tarafa boş iftira ve dediklerini çarpıtarak değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mebasta -- 18 Ocak 2018; 22:50:10 >

• Mebasta kullanıcısına yanıt
    O zaman bir daha nickimi ağzına alma. Boş yere senin saçmalıklarına alet etme adam gibi dur yerinde.

Hem milletle tartışmaya girmeyeceğini söyleyip hem de milletin adını ağzına alıyor. Yüzüne tükürsen yarabbi şükür der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 19 Ocak 2018; 1:59:40 >
  • Barcelona'nın 5 CL'sinin 2 tanesi hakemle mi kazanıldı? Evet
    Barcelona Milan ve Bayern'den daha düşük seviyede bir takım mı? Evet
    Barcelona son 8 senenin 5ini ligde hakemle mi kazanıyor? Evet

Yazdığı yoruma bak adamın ahahahaha barca haterlığından kuduruyor bu
  • Ben, senin gibi klavye başına geçip kendi egomu şişirmek için boş laflar edip, karşı tarafa hakaret ve iftira etmeye çalışarak kendimi tartışma da dominant göstermeye ve ego tatmini yapmaya çalışmam. Ben adamı direk kanıtlarla severim aslanım.

Genel olarak insanlara karşı kırıcı olmamaya çalışırım ama haddini aşana cevabını veririm. Kendimi asla ve asla ezdirmem. Sana 0 küfürlle anlayacağın dilden konuşurdum da neyse.

Ya anlama probleminden dolayı yanlış anladın ya da beni yermek ve kötülemek için bu iftiraları attın

""1- Başka konularda Ronaldo balon yazıyor, bizim konuda tarihin en iyisidir diyor. İki yüzlü ve yalaka.""

CEVAP: Sana daha önce sizin konuda ""Ronaldo tarihin en iyisi yazmamın sebebi, senin gibi Ronaldo fanlarını trollemek" olduğunu zaten söyledim. Ama sen ısrarla bana iki yüzlü yaftası yapıştırmaya çalıştın.

Bak, bunu sizin Real Madrid konusunda yazmıştım:https://hizliresim.com/OoZo2n

Daha Ronaldo balondur yazdığım başka mesajlarda vardı sizin konuda ama silindi. Her zaman troll yapmıyorum yani. Diğer mesajları da bulup atmayayım istersen.

2- ""Bir daha adımı anma!""

CEVAP: Senin ve diğer kişilerin adını anmamın hata olduğunu kabul ediyorum. Keşke hiç yazmasaydım da bu nedir peki?https://hizliresim.com/QVlVJv

Senin bunu söylemeye hakkın var mı? ""Tencere dibin kara, Seninki benden kara""

Ayrıca diğer konularda sürekli Ronaldo’yu kötüleyip, bizim konuda öven yalaka lakırtına yukarıdakinden başka bir cevap daha vereceğim.

Al bu Barça konusuna yazdığım bir mesaj:
    https://hizliresim.com/lOyO9E

Bu konuyu bunlar gibi en az 10 tane foto ile doldururdum ama uğraşmak istemiyorum. Ben konu direk kapansın diye sana cevabını tam olarak vermiyordum. Bundan sonra bana yazdığın her mesajda cevabını fazlasıyla alacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mebasta -- 23 Ocak 2018; 12:28:51 >

• Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    Forum kuralları gereği hak ettiği cevabı tam olamasada verdim ben ona.

• quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

Ronaldo attıkça kuduruyorlar.
    Ronaldo tek başına takımdır, oynadığı her takımı zirveye oynatır.

Messi gibi sistemin kaymağını yemez. Barca dışında gazoz kupası alamıyor messi.

Ronaldo ise Real dışında aldığı kupalarla müze açar müze. Kim daha büyük oyuncu?

Ronaldo olsa Arjantin'in takımının minumum 1 dünya kupası, 2 Cupa Amerikası vardı. Messi sürekli sahada ağlayıp hayal kırıklığı yaratıyor. 4 final kaybetti ve milli takımdan kaçtı, tam bir loser.

Ln bi git Ronaldo Tek başına bir hiç,Messi tek başına Arjantini dünya kupasına taşıdı zaten Portekiz Avrupa kupasını bala aldi.Barça ile Real arasındaki puan farkını da görüyorsun hani Ronaldo tek başına takım di

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.youtube.com/watch?v=UZWYx2f90GM

Ronaldo dünyanın en iyi futbolcusudur çekemeyen gitsin kilit pas diye zırlasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutuslufb -- 23 Ocak 2018; 17:13:21 >
    Daha çok haddini bildirmiş gibi geldi bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutuslufb

Daha çok haddini bildirmiş gibi geldi bize.

Hesabın çizilmemiş ama futbol bölümünden uzaklaştırma aldın sanırım

Herkese aynı kişi muamelesi yapmaktan vazgeç. Aynı kişi olsam şuan fake hesaptan öteki tarafa gitmem gerekirdi. Rezil olmuşsun işte kabul et. Saçma sapan tartışmalara girersen ortada kalırsın. Gerçi seni takan da yok. Kim daha iyi troll göreceğiz. Seni trollükte yeneceğim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.