Şimdi Ara

Ronaldo abartilmis bir futbolcudur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes Ronaldo'nun 3 macta 8 gol atmasina dikkat cekiyor deniyor ki Ronaldo dunyanin en iyisi.Ben de diyorum ki Ronaldo'nun yerine Aubameyang'i koyduk oyun plani ayni olacak.Aubameyang da bu kadar gol atar belki daha fazlasini atar.Aubameynag'i birak bizim Gomez'i koy belki Ronaldo kadar atamaz ama 10-15 gol gerisinden gelir.Diyecegim o ki Ronaldo muthis bir golcu ama hic bir zaman dunyanin en iyisi degil.Takim kotuyse o da kotu.Top gelmezse sahada bos bos dolanir,gol yiyince takim arkadaslarina kizar,butun toplarin ona gelmesini ister.Ama messi oyle degil.Yeri geldiginde gider orta sahadan top alir olmayan pozisyondan gol atar yetmez gelir orta sahadan oyun kurar fifa'da atilmayacak ara paslar atar takimi ataga cikarir,uretkendir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şu yorumu yapabilmek için ya maçları oturma organınla izlemen gerekir ya da la ligayı takip etmemen gerekir.

Sistem dediğin messidir zaten,takımı pozisyona sokar gol pasları atar vs.Hayatında kaç tane barca maçı izledin de böyle konuşuyorsun?

Ronaldo ise beslenmesi gereken bir futbolcu,tek başına pozisyon yaratmıyor gelen pasları gole çeviriyor.Pas gelmezse ronaldo gol de atamıyor.

Barcanın bu kadar üst seviyede yıllardır kalmasının sebebi de messi dir sistem falan değil.

Bir de 9 artı almış şu yorum,ronaldo fanboyları basmış burayı
    Kanat oyuncusu iken daha çok beğeniyordum futbolunu. Ayriyeten şu Avrupa şampiyonluğunu da şu kadar abartmayın yav. Grup İzlanda-Avusturya-Macaristan 3 beraberlik, Hırvatistan'ı uzatmalarda, Polonya penaltılarla, Galler, doğru düzgün tek maç Fransa'ya karşıydı, onda da 25. dakikada sakatlandı çıktı, Uzatmada Eder 35 metreden olmayacak bir gol attı, öyle aldılar kupayı.
  • Bu konuyu biri açmalıydı artık.... fırsatçı golcü ronaldoyu messi yaptılar resmen

• maradonanın dediği gibi Messi bu dünyadan değil ;)

• Ronaldo'da ki golü koklama ve duracağı yeri bilme yetenekleri dünyadaki hiçbir futbolcu'da yok. Çok gol atmasının en büyük sebebi bu

Ronaldo yerine Aubameyang'ı koy o da atar, Gomez'i koy o da atar gibi bir mantık yanlış. Zira mesele o pozisyonu gole çevirmek değil, o pozisyonlara girebilmek. Örneğin Ronaldo yerine başka bir forvet olsaydı, o bu kadar pozisyona giremez, dolayısıyla bu kadar da gol atamazdı

Ronaldo saygıyı sonuna kadar hakeden ve hakettiği değeri gören bir oyuncu. Messi ile ikisi bambaşka seviyedeler, her ne kadar benim için Messi daha iyi bir futbolcu olsa da, Ronaldo'ya da overrated demek çok büyük haksızlık olur

• Yav kardeşim ne bu çekememezlik.Ronaldo gol atar yok küçük takımlara atıyor dersiniz Atl ye karşı hatrick yapar beleş dersiniz yeter artık.Bu sene ronaldo yata yata oynuyor buna rağmen rekorlar kırıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam ununu elemiş eleğini asmış: Kazanmadığı kupa yok. 32 yaşına gelmiş. Ne diye kendini yorsun ki ? İspat etmesi gereken hiç bir şeyi kalmamış.
  • %100 imzamı atarım.tamamen şişirilmiş bir balondur...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ronaldo "büyük maclarda is yapamiyor" dan, Ronaldo "top bekler gol atar"a geldiler simdi de

Bir de futbol da ki Pozisyon tutma ve bitiriciligin önemini bilmeyen futbol cahillerine bir sorum var. Ayni takimda ayni pozisyonlara Benzema da giriyor. (hatta benzema daha fazla pozisyona giriyor) O niye atamiyor peki? Demek ki neymis olay sadece takimda degilmis. Su an Ronaldonun yerine baskasini koy. Ronaldo nun attigi gölün yarisini bile belki atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 3 Mayıs 2017; 13:10:9 >
  • TARİH YAZACAK RONALDO MANU-MADRİD-PORTEKİZ KARİYERİNDE BUNLARI YAPTI birde messiyi yazacak barça tarihinde bunu yaptı ve ses kesilecek....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sauron

Adam ununu elemiş eleğini asmış: Kazanmadığı kupa yok. 32 yaşına gelmiş. Ne diye kendini yorsun ki ? İspat etmesi gereken hiç bir şeyi kalmamış.

Ronaldo Madrid'deki ilk 2 senesi haric hep boyleydi zaten.Bana gore Fenomen Ronaldo daha iyi bir forvet Ronaldo'ya gore.

• Bırakın bu işleri Messi fanlığından gözünüz dönmüş iyice..Messi bana göre de en iyisi ama Ronaldo Messi ile beraber 2 özel futbolcudan birisi.Yok abumeyegan yok şu vs kimseyi Ronaldo ile kıyaslamayın saçmalığa giriyor bu.
  • Arjantin'in kupası yok...

• Dünyanın en iyi 2. futbolcusuna balon diyende çıktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzema Gomez'den iyi. O neden atamıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: JeffJason

quote:

Adam ununu elemiş eleğini asmış: Kazanmadığı kupa yok. 32 yaşına gelmiş. Ne diye kendini yorsun ki ? İspat etmesi gereken hiç bir şeyi kalmamış.

Ronaldo Madrid'deki ilk 2 senesi haric hep boyleydi zaten.Bana gore Fenomen Ronaldo daha iyi bir forvet Ronaldo'ya gore.

C.Ronaldo nerdeyse 10 yıldır üst seviyede futbol oynuyor,Brezilyalı Ronaldo kaç sene üst seviye futbol oynadı da daha iyi oluyor ? veya neye göre iyi bi örnekler msn?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

quote:

C.Ronaldo nerdeyse 10 yıldır üst seviyede futbol oynuyor,Brezilyalı Ronaldo kaç sene üst seviye futbol oynadı da daha iyi oluyor ? veya neye göre iyi bi örnekler msn?

Agbi 25 yaşındayım, ben Ronaldo iyi geçen yollarını hatırlıyorum. Yaşça benden büyüksun diye tahmin ediyorum sen nasıl bu soruyu sorarsın merak ettim 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

quote:

Agbi 25 yaşındayım, ben Ronaldo iyi geçen yollarını hatırlıyorum. Yaşça benden büyüksun diye tahmin ediyorum sen nasıl bu soruyu sorarsın merak ettim 😁

Kardeşim şöyle söyleyim ikisi de aynı dönemde olmadığı için kıyaslanmaları cok sağlıklı değil esasen(Messi-Maradona gibi) ama ben Brezilyalıyı Barca yıllarından itibaren canlı izledim yaklaşık 10 yıl kadar takımlarına yaptıkları katkı olarak gördüklerimi anlatabilirim sadece .Bir futbolcunun kıyaslandığı diğer oyuncudan daha iyi olabilmesi adına sebepler olmalı.Mesela bireysel başarıları ( attığı gol,asist,ödülleri) ,takım olarak kazandıkları,milli takımdaki başarıları vs bunlarla kıyaslama yapınca C.ronaldo somut olarak daha iyi.

Ha ben Brezilyalıyı izlerken daha bi keyif alıyordum görselliğe hitap ediyordu C.Ronaldo'ya göre, tıpkı Ronaldinho'dan aldıgım keyfi çoğu zaman Messi'den alamadığım gibi(estetik olarak Ronaldinho yu tartışmam ama hangisi iyi dersen net olarak tartışmasız Messi) .Apaci C.Ronaldo, makina gibi futbolcu son 10 yıla dünya futbolunda Messi ile beraber damga vurmuş biri.

Son olarak Brezilyalı ronaldo özel hayatına dikkat etseydi ve talihsiz sakatlıkları yaşamasaydı onun cok daha iyi bir kariyere sahip olacağından da emindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 4 Mayıs 2017; 12:3:12 >

• Ronaldo attıkça kuduruyorlar.
    Ronaldo tek başına takımdır, oynadığı her takımı zirveye oynatır.

Messi gibi sistemin kaymağını yemez. Barca dışında gazoz kupası alamıyor messi.

Ronaldo ise Real dışında aldığı kupalarla müze açar müze. Kim daha büyük oyuncu?

Ronaldo olsa Arjantin'in takımının minumum 1 dünya kupası, 2 Cupa Amerikası vardı. Messi sürekli sahada ağlayıp hayal kırıklığı yaratıyor. 4 final kaybetti ve milli takımdan kaçtı, tam bir loser.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Benzema Gomez'den iyi. O neden atamıyor?

Benzema bitirici bir futbolcu degil cunku.Kendisi 9'dan cok 9.5 numara gibi.Ronaldo bu kadar cok gol atiyorsa Benzema'nin bunda buyuk katkisi var.

• Daha gecen hafta, Kura lar cekilmeden önce, Yari final tartismalari yapilirken Realin savunmasina 6/10 hücuma 8/10 veren adamlar simdi Realin kadrosu cok iyi diyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.