Şimdi Ara

RONALDO BALONDUR AKSİNİ İDDİA EDEN ZEPLİNDİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ulan adamın all time en iyi olduğu bir özelliği yok. En iyi özelliği kafa topuyla finishingi. Gidin taa 1960larda 70lerde oynayan Pele'nin jumping ve heading yeteneklerine bakın CR7'nin yüzüne bakmazsınız. Ayrıca Van Basten vuruş kalitesi olarak daha iyi.

Finishing desen 50 tane adam sayılır geçmişten bugüne. Kanattan devşirme bi adam zaten Cr7.

Bu adamın goat olduğu tek alan divingdir. Nokta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Messi varken bu adamın sıkı çalışmasından başka özelliği yok winer ve boş topçudur

• Bu kaçıncı konu.
    Adam daha ne yapacak yahu 35ine yaklaşmış. Kazanmadığı başarı kalmamış kendini her alanda ispat etmiş.
    Saf yetenek mi istiyorsun her ülkede her mahallede tekniği ile ağzımızı yarım karış açacak çok insan var. Mesela basketbolda harlem vardı adamlar amuda kalkıp smaç vururlardı ama profesyonel bir maçta sahaya koysan amatör gibi olurlar. Gösteri değil iş yapacak icraat yapacak oyuncu lazım.
    Kısaca Ronaldo saf yetenek azim ve başarının vücut bulmuş halidir. Bu özellik dünyada ender oyuncularda mevcuttur Pele gibi Maradona gibi. Sadece barcelona için bakacak olursa messide diyebiliriz.
    Haset etmeyi bırakıp böyle adamları daha çok izlemek için dua edelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raz Muay

Bu kaçıncı konu.
    Adam daha ne yapacak yahu 35ine yaklaşmış. Kazanmadığı başarı kalmamış kendini her alanda ispat etmiş.
    Saf yetenek mi istiyorsun her ülkede her mahallede tekniği ile ağzımızı yarım karış açacak çok insan var. Mesela basketbolda harlem vardı adamlar amuda kalkıp smaç vururlardı ama profesyonel bir maçta sahaya koysan amatör gibi olurlar. Gösteri değil iş yapacak icraat yapacak oyuncu lazım.
    Kısaca Ronaldo saf yetenek azim ve başarının vücut bulmuş halidir. Bu özellik dünyada ender oyuncularda mevcuttur Pele gibi Maradona gibi. Sadece barcelona için bakacak olursa messide diyebiliriz.
    Haset etmeyi bırakıp böyle adamları daha çok izlemek için dua edelim.
    Harlem şov için yapıyordu. Önemli olan onu resmi maçta yapabilmek. Sokak basketbolunu da NBA'e taşımış çok az isim vardır. Allen Iverson, Jason Williams gibi.

Yeteneği sadece top cambazlığı değildir. Oyun görüşü, adrese teslim paslar, ani karar verebilme gibi özelliklerde önemlidir. Mesela zeki bir insanı, çalışkan bir insandan ayıran en büyük fark da budur. Çalışkan bir insan bilgisi ile götürür fakat zeki bir insan probleme yaklaşımı ile çalışkan insandan ayrılır.

Ronaldo da baya yetenekli oyuncu ama Messi'nin yeteneği tarihte yok. Ronaldo daha iyidir dersin ona saygı duyarım ama Messi yetenek olarak tüm oyunculardan ayrılır.

• Bi ekip olduğunuza inanıyorum artık, İnsanlar birbirine girsin diye planlı olarak haftada 1 kere açıyosunuz bu konuyu

Şaka bi yana bu adamlar 15 senedir bu oyunu en üst seviyede oynuyorlar, gelmişler 30 küsür yaşlarına o iyi bu iyi muhabbeti artık hakikaten boş geliyor. Yıllardır izliyoruz bu adamları, kimine göre messi iyidir kimine göre ronaldo. Şu saatten sonra kimse beni ronaldonun daha iyi olduğuna ikna edemez mesela, tıpkı benim birini messinin daha iyi olduğuna ikna edemeyeceğim gibi.

• Todo sandım.

• Peki bize ne yetenekten? İstediği kadar yetenekli olsun ne yazar? Ronaldo>Messi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Peki bize ne yetenekten? İstediği kadar yetenekli olsun ne yazar? Ronaldo>Messi
    Yazdığımı tekrar oku bence.

“Ronaldo daha iyidir dersin ona saygı duyarım”

Ama yetenek konusunda tartışması yapılmaz diyorum. Yoksa Ronaldo sana göre daha iyidir, bana göre Messi.

• Konu başlığında en yetenekli tartışmasının yapıldığını düşünmüyorum? Sadece Ronaldo'ya haterlık yapan bir tane troll var. Ha bana göre en yeteneklisi de Messi değil ama saf yetenek olarak bakarsak Messi'den çok daha iyiler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Konu başlığında en yetenekli tartışmasının yapıldığını düşünmüyorum? Sadece Ronaldo'ya haterlık yapan bir tane troll var. Ha bana göre en yeteneklisi de Messi değil ama saf yetenek olarak bakarsak Messi'den çok daha iyiler var.
    Mesajıma bakarsan zaten Raz'ın mesajına cevap verdim. Eğer kurallara uygun olduğunu şikayet edebilirsin mesajımı.

Dediğim gibi, istersen tarihin en iyisi a oyuncusu de, en yeteneklisi b oyuncusu de. Ayrıca senin de tüm mesajların Messi'yi eleştirmek üzerine

Edit: yazarken fark etmedim ama son yazdığım kafiyeli olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-007D66956 -- 23 Kasım 2019; 15:31:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.