Şimdi Ara

Ronaldo gelecek David Kezman Gidecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: electra

Ronaldo gelecek

Öss Kalkacak

Mazot 1 Ytl Olacak

Hamilelik 6 Ay Olacak

Fb Tr Kupasını Alcak

Dağ başını duman almış şarkısı eşliğinde Cem Uzan

katılıyorum fb ronaldinho ile temaslarını sürdürüyor
  • Ronaldo'yu değil Carew'i veya Makaay'ı istiyorum, bize gerekecek tipte bir adam değil, alırsak kullanamayız
  • ronaldo tüm zamanların en iyi golcüsü sakatlık hariç oynadığı tüm sezonlarda ortalama 1 gole yakın oynadı...kilo almasına rağmen hala inanılmaz adam geçme ve anormal son vuruşlara sahip...35 den önce sağ kramponunu bile alamazsınız,boşuna heyecan yapmayın...
  • Lebron Jameste fenerbahçe ülkerde oynuyacakmış seneye .
  • quote:

Orjinalden alıntı: xdfg

Ronaldo gelecek David Kezman Gidecek

beşiktaş formasıyla poz vedrmiş adamı istemezsiniz heralde ama belli olmaz siz tümeri içinize sindirmiş adamlarsınız

siz tümeri içinize sindirmiş adamlarsınız

• gelecek
    temmuzu bekleyin
  • Gelir gelir bekleyin siz.Madem Roberto Carlos diyorsunuz.Niye adamı 30 yaşında alamadınızda şimdi alabiliyorsunuz sen bunu söyler misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xdfg

beşiktaş formasıyla poz vedrmiş adamı istemezsiniz heralde ama belli olmaz siz tümeri içinize sindirmiş adamlarsınız

Siz de maşaalah baya bir fenerliyi sindirdiniz....
  • Gelmeden önce laf söylerler, güldürmeyin beni derler. Transfer resmen açıklanınca hazırda bulunan bahaneleri bir bir ortaya çıkar.
  • gelsin gelsin
    fenerbahçe yıldızlar topluluğu kuruoyor kendine.
    romoarioda gelsin beraber oynarlar artık.

FB kart yıldızlar topluluğu
  • tersi olabilir derken david kezman gelip ronaldo mu gidicek

o deil de bu yabancı sayısının belirlenme toplantısı nie ertelendi,var bi iş bunda ya hayırlısı

şu yabancı sayısı çözülse

deivid gitse ronaldo ile cicinho gelsee

yabancı sayısı olayı çözülmesse kezman gitmesin deirm ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: eumuche

tersi olabilir derken david kezman gelip ronaldo mu gidicek

o deil de bu yabancı sayısının belirlenme toplantısı nie ertelendi,var bi iş bunda ya hayırlısı

şu yabancı sayısı çözülse

deivid gitse ronaldo ile cicinho gelsee

yabancı sayısı olayı çözülmesse kezman gitmesin deirm ben

terside olabilir derken tabiki gelmeyedebilir

konuyu açtığım tarihe bakın 11 haz.

bugün 24 haz. avrupa okey verdi bu habere siz hala bana inanmıyorsunuz.

bakın kaynak.

• quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

roberto carlos 34 te ancak geliyor, ronaldo 37-38 i görmeden gelmez Türkiye ye

• Geliyor!

ve beklenen transfer' de sona yaklaşıldı ronaldoyla anlaşıldı F.bahçe şimdide roberto carlos transferinden sonra bir bomba daha patlatmaya hazılanıyor ronaldoyla her konuda anlaşan sarı laciveltli kulüp'ün hedefi salı yada çarşamba günü iki arkadaşı bir arada istanbula getirip resmi imza atırmak

kaynak bbc world

kapak olsun
  • yahu o kadar para vereceksiniz, ama takım pres karşısında yılacak bi takım olacak bende bunu anlamıyorum, ŞU takımda AURELIO dışında kim kaldı koşan?? tamam RONALDO çok buyuk yıldızdır-kiralık gelse bile buyuk olay olur ama bence o kadar parayı göbekli RONALDOya vereceğinze, gidip nilmar gibi birini alın, hemde geleceğin takımını oluşturmaya başlayın..Neyse bu benim fikrim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lincoln10

yahu o kadar para vereceksiniz, ama takım pres karşısında yılacak bi takım olacak bende bunu anlamıyorum, ŞU takımda AURELIO dışında kim kaldı koşan?? tamam RONALDO çok buyuk yıldızdır-kiralık gelse bile buyuk olay olur ama bence o kadar parayı göbekli RONALDOya vereceğinze, gidip nilmar gibi birini alın, hemde geleceğin takımını oluşturmaya başlayın..Neyse bu benim fikrim

info@fenerbahce.com

aziz başkana söle ben anlamam bu işlerden

• quote:

Orjinalden alıntı: Küstah

quote:

yahu o kadar para vereceksiniz, ama takım pres karşısında yılacak bi takım olacak bende bunu anlamıyorum, ŞU takımda AURELIO dışında kim kaldı koşan?? tamam RONALDO çok buyuk yıldızdır-kiralık gelse bile buyuk olay olur ama bence o kadar parayı göbekli RONALDOya vereceğinze, gidip nilmar gibi birini alın, hemde geleceğin takımını oluşturmaya başlayın..Neyse bu benim fikrim

info@fenerbahce.com

yok yaw aslında bi GALATASARAYlı olarak daha da işime gelir böle transferler ama yazık yani giden para bi yerde MİLLİ SERMAYE

• quote:

quote:

quote:

quote:

info@fenerbahce.com

yok yaw aslında bi GALATASARAYlı olarak daha da işime gelir böle transferler ama yazık yani giden para bi yerde MİLLİ SERMAYE

kimseye sölemiceğine söz ver
    sözmü?
    bizim başkan mafya
    para kirli

ali koç koçbank
    aziz yıldırım dayısı nato mütahiti şimdi bana natodan çiçek alıp satıyor demeyin
    Küstah

• quote:

kimseye sölemiceğine söz ver
    sözmü?
    bizim başkan mafya
    para kirli

walla birileri seni kaynak gösteriip yarın gazeteye falan basarlar ha dikkat!! heleki H.ULUÇ
  • ronaldo gelmez gelse bile fenerbahce bogaz koprusunun tapusunu verirse anca oyle gelir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.