Ama ulusoy izin vermeyecek sınırlı yabancıya.yabancı sayısı 7.tahminimce ronaldo gelecek.8 olacak.ikisini göndermek zorunda kalacağız.bu kezman ve david olacak.kezman tek yabancı sanki takımda.büyün yabancılar güney amerikalı.teknik patron dahil.türkiyede hemen her halı saha da oynayan bir daviddir zaten.bu yüzden bu ikisi gider ronaldo gelir.zaten ronaldonun geleceğini bilsekte bu ikisi gitse.6 yabancı olsa.semihle (bknz.şekil a) babalar gibi oynar.
şekil a.nöbetçi golcü
roberto carlos 34 te ancak geliyor, ronaldo 37-38 i görmeden gelmez Türkiye ye
Uydurmuyorum umuyorum ve istiyorum Bence gelecek!
Geçenlerde bir grup işadamı tekstil fuarı için Moskova’ya gitmiş.. Tesadüf bu ya, Brezilya Milli Takımı’nın kamp yaptığı otelde kalmışlar.. Neyse, fuarda işleri bittikten sonra akşam, otelin lobisinde oturup bir iki kadeh bir şey içmek istemişler.. Yan masada da Brezilyalı futbolcular varmış.. Konuşmalarının arasında Fenerbahçe sözü geçince merak etmişler, hafif bir kulak kabartarak dinlemeye başlamışlar..
Real Madrid’de sorunlar yaşayan Ronaldo Fenerbahçe ile görüştüğünü, ama henüz karar vermediğini, bu transfere sıcak baktığını anlatıyormuş.. Heyecanlanmışlar ve kulakları ile duydukları bu olayı hemen yönetime yakın bir iş adamına anlatmışlar.. “Hayrola, Ronaldo Fenerbahçe’ye mi geliyor?” diye sormuşlar..
Ben olayı duyduğum vakit inanamadım.. Ama anlatan kişi, çok saygın ve ciddi bir iş-adamı olduğu için, Başkan Aziz Yıldırım’a sordum.. “Gelecek sene için bazı ünlü oyuncularla temasımız oldu ama, Ronaldo’ya teklif yapmadık..” dedi. Arkasından da “Birçok ünlü futbolcu Fenerbahçe’ye gelmek istiyor.. Belki Ronaldo da, Fenerbahçe’deki Brezilyalı futbolcularla arkadaş olduğu için gönlünden böyle bir şey geçmiş olabilir” cevabını verdi.
Roberto Carlos ile görüşmeler olduğunu, bu transferde büyük mesafe alındığını tahmin ediyorum.. Hatta çok yakında Fenerbahçeli taraftarlara müjdeli haberin verilebileceğini de zannediyorum. Ama Ronaldo’nun ismi beni enaz Roberto Carlos kadar heyecanlandırdı.
A.metin akşam
Bu yazı eski bir yazı ama bunu okuduğumdan beri hep bu bombayı söylemek istedim.
Ronaldo Hoşgeldin!
ama olurmu bilmem tahmin ediyorum bilmiyorum elbette
quote:
Orjinalden alıntı: Küstah
Bu yazı eski bir yazı ama bunu okuduğumdan beri hep bu bombayı söylemek istedim.
Ronaldo Hoşgeldin!
ama olurmu bilmem tahmin ediyorum bilmiyorum elbette