Şimdi Ara

Ronaldo gelecek David Kezman Gidecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim Fikrim budur!

Ama ulusoy izin vermeyecek sınırlı yabancıya.yabancı sayısı 7.tahminimce ronaldo gelecek.8 olacak.ikisini göndermek zorunda kalacağız.bu kezman ve david olacak.kezman tek yabancı sanki takımda.büyün yabancılar güney amerikalı.teknik patron dahil.türkiyede hemen her halı saha da oynayan bir daviddir zaten.bu yüzden bu ikisi gider ronaldo gelir.zaten ronaldonun geleceğini bilsekte bu ikisi gitse.6 yabancı olsa.semihle (bknz.şekil a) babalar gibi oynar.

şekil a.nöbetçi golcü

•  Ronaldo gelecek David Kezman Gidecek

• roberto carlos 34 te ancak geliyor, ronaldo 37-38 i görmeden gelmez Türkiye ye
  • Uydurmuyorum umuyorum ve istiyorum Bence gelecek!

Geçenlerde bir grup işadamı tekstil fuarı için Moskova’ya gitmiş.. Tesadüf bu ya, Brezilya Milli Takımı’nın kamp yaptığı otelde kalmışlar.. Neyse, fuarda işleri bittikten sonra akşam, otelin lobisinde oturup bir iki kadeh bir şey içmek istemişler.. Yan masada da Brezilyalı futbolcular varmış.. Konuşmalarının arasında Fenerbahçe sözü geçince merak etmişler, hafif bir kulak kabartarak dinlemeye başlamışlar..

Real Madrid’de sorunlar yaşayan Ronaldo Fenerbahçe ile görüştüğünü, ama henüz karar vermediğini, bu transfere sıcak baktığını anlatıyormuş.. Heyecanlanmışlar ve kulakları ile duydukları bu olayı hemen yönetime yakın bir iş adamına anlatmışlar.. “Hayrola, Ronaldo Fenerbahçe’ye mi geliyor?” diye sormuşlar..

Ben olayı duyduğum vakit inanamadım.. Ama anlatan kişi, çok saygın ve ciddi bir iş-adamı olduğu için, Başkan Aziz Yıldırım’a sordum.. “Gelecek sene için bazı ünlü oyuncularla temasımız oldu ama, Ronaldo’ya teklif yapmadık..” dedi. Arkasından da “Birçok ünlü futbolcu Fenerbahçe’ye gelmek istiyor.. Belki Ronaldo da, Fenerbahçe’deki Brezilyalı futbolcularla arkadaş olduğu için gönlünden böyle bir şey geçmiş olabilir” cevabını verdi.

Roberto Carlos ile görüşmeler olduğunu, bu transferde büyük mesafe alındığını tahmin ediyorum.. Hatta çok yakında Fenerbahçeli taraftarlara müjdeli haberin verilebileceğini de zannediyorum. Ama Ronaldo’nun ismi beni enaz Roberto Carlos kadar heyecanlandırdı.

A.metin
    akşam

• Bu yazı eski bir yazı ama bunu okuduğumdan beri hep bu bombayı söylemek istedim.

Ronaldo Hoşgeldin!

ama olurmu bilmem tahmin ediyorum bilmiyorum elbette
  • quote:

Orjinalden alıntı: Küstah

Bu yazı eski bir yazı ama bunu okuduğumdan beri hep bu bombayı söylemek istedim.

Ronaldo Hoşgeldin!

ama olurmu bilmem tahmin ediyorum bilmiyorum elbette

İnşallah olur
  • Game Over topikte boşuna bekleme sana laf yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hagi mi? Carlos mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lan adam flamengoya gitcek emekli olacak yaşa gelince şuan 30 yaşında. ama kariyerimi milanda bitirecem dedi be adam yeter artık.
  • Ronaldo gelecek

Öss Kalkacak

Mazot 1 Ytl Olacak

Hamilelik 6 Ay Olacak

Fb Tr Kupasını Alcak

Dağ başını duman almış şarkısı eşliğinde Cem Uzan
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

Ronaldo gelecek

Öss Kalkacak

Mazot 1 Ytl Olacak

Hamilelik 6 Ay Olacak

Fb Tr Kupasını Alcak

şehrazat nolcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkem86

quote:

Ronaldo gelecek

Öss Kalkacak

Mazot 1 Ytl Olacak

Hamilelik 6 Ay Olacak

Fb Tr Kupasını Alcak

şehrazat nolcak

Oda varoşlara düşer artık

• o adam koşar mı sizce
  • üstteki 2 resimde göbeğimi var bana mı öle geliyo

fenerliyim bu arada
  • Çok bira içiyo galiba
  •  Ronaldo gelecek David Kezman Gidecek

beşiktaş formasıyla poz vedrmiş adamı istemezsiniz heralde ama belli olmaz siz tümeri içinize sindirmiş adamlarsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: xdfg

beşiktaş formasıyla poz vedrmiş adamı istemezsiniz heralde ama belli olmaz siz tümeri içinize sindirmiş adamlarsınız

adamın eline zorla tutuşturuşlardır formayı zaten.Gs de gitti Kaç kişiyle forma resmi çektirdi geri döndü.Bunun için aşalım bunları
  • şu brezilya hayranlığı anlamıyorum..milli maçta kakasınıda gördük ronaldinhosunuda..
    futbol sahada oynanır, takım olmayı başaranlar başarılı olur..

35 civarı adamları kendimize ilah yapmayalım plss....
  • quote:

Orjinalden alıntı: baycan87

quote:

Orjinalden alıntı: xdfg

adamın eline zorla tutuşturuşlardır formayı zaten.Gs de gitti Kaç kişiyle forma resmi çektirdi geri döndü.Bunun için aşalım bunları

arkdaşım ben zaten şaka maksatlı söyledim sakın yanlış anlama

• 35 mi ?? R.Carlos 34 Ronaldo ise 30 yaşındadır .. Gerçekleri saptırmıyalım
  • quote:

Ronaldo gelecek

Öss Kalkacak

Mazot 1 Ytl Olacak

Hamilelik 6 Ay Olacak

Fb Tr Kupasını Alcak

Beşiktaş Carlos'u istese 2 dakikada getirecek ama istemeyecek.

Beşiktaş her hedefini Fenerbahçe'ye göre belirlemeyecek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.