Şimdi Ara

Ronaldo, Pepin Barçasinda oynasa kaç ŞL alirdi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amacım Ronaldo-Messi tartişmasi değil. Malum, Barça taraftarlari, Messi başarisiz olunca, kadronun yetersiz olduğunu söyleyip, Suarez ve Busquets vs gibi oyunculari suçluyorlar.

Bense Messinin büyük maçlarda Barça hucum gücünü tek başina sirtlamasi gerekirken, bunu yapamadiğini düşünüyorum. Ronaldo, bunu Realde yapti ve 4 ŞL'nin en büyük mimari oldu.

Ronaldo, Pepin Barçasinda Messi yerine oynasa, Barça, inter ve Chelseaye ŞL kaptirmaz, 4 ŞLnin hepsini kazanirdi. Çünkü, Ronaldo önlem alinamaz winner bir oyuncu.

Bu konudaki görüşleri merak ettiğim için bu konuyu açma gereği duydum. Sizce, Ronaldo, Pepin Barçasinda oynamiş olsa, kaç ŞL alirdi? Ben 4 diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KyouKai -- 15 Ocak 2020; 10:38:32 >

• Ne yazdığını okumadın ama 0 Cl alırdı çünkü iqsu muhtemelen oynanan futbola yetmeyeceği için ceza sahasında kazma gibi beklerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbrahimovic gibi ayak uyduramaz satılırdı

Nasılsa ihtimal üzerine konuşuyoruz her sene cl alır de kim bilecek?

Bir tane de ben sallayayım
    O dönem tarihin en iyi hocası olarak gösterilen Ferguson idi Messi eğer onun takımında olsa Barcelona'ya finalde kaybetmezdi.

Önlem alınamayan Ronaldo, Şampiyonlar liginde Messi'ye hem final, hem yarı final kaybetti 3 karşılaşmada da herhangi bir etkisi olmadı

• Ronaldo 30'dan sonra winner oldu. Messi kadar kazanamazdı.

• inter ve chelseaye kaptırmazdı doğru çünkü gruplardan çıkamayacağı için rakipleri onlar olmazdı

En büyük amacım Ronaldoyu dünyanın en iyi futbolcusu yapmaktı, ama o beni dünyanın en kötü hocası yaptı

-Alternatif dünyadan Pep Guardiola
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Chelseaye koyarken kac yasindaydi?

• Messi Barça'da rekor üstüne rekor kırarken takım sayesinde bunları başardı ama Ronaldo Real'deki başarılarını winner olduğu için kazandı. Yersen. Hatta o kadar winner ki yıllardır yüzü gülmeyen Juventus Ronaldo sayesinde ligde şampiyon oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Mancini: Terim efsane
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bu bana da çok ilginç geliyor. Ronaldo ve Modric 2016’dan sonra daha büyük winner oldular. Messi ve Iniesta ise 30’dan sonra geriye gitti gibi oldu.

• Bu forumdakiler ronaldoyu öyle bi anlatıyorlar ki bazen aynı adamı mı izliyoruz acaba diye düşünüyorum yok barçanın hücum gücü yüksekmişte realin hücumu vasatmışta falan filan. Aynen kardeşim realin hücum gücü o kadar kötüydü ki, kale önünde piknik yapan bi elemana her sezon +50 gol attırabiliyorlardı. Bunlara kalsa bütün toplar gökyüzünden vahiyle iniyordu ronaldoya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

Chelseaye koyarken kac yasindaydi?
    Finalde penaltı kaçırdığı maçı diyorsan 24'tü.

27 yaşında Bayern maçında kaçırdığı var bir de:

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-007D66956

Bu bana da çok ilginç geliyor. Ronaldo ve Modric 2016’dan sonra daha büyük winner oldular. Messi ve Iniesta ise 30’dan sonra geriye gitti gibi oldu.
    Şaşıracak bir şey yok. Futbolcular tecrübe kazandıkça olgunlaşıyor ve hem mental hem fiziksel olarak daha güçlü oluyorlar belli bir yaştan sonra. CL Final ve Yarı finalinde penaltı kaçıran Ronaldo 30 yaşından sonra son dakikalarda İspanya, Sporting, Wolfsburg maçlarında frikik, Juve-ATM(×2) maçlarında penaltı atarken ıska geçmedi. Yine Bayern yarı finalinde penaltı kaçıran Ramos 2016'da attığı son dakika golleriyle La Liga, 2014'tekiyle CL şampiyonu yaptı Real'i.

• Ronaldo, cok kurnaz ve bitirici bir topcu.Kosu kalitesi, pozisyon almasi da ust duzey. Fiziksel ozellikleri mukemmel zaten.Komple bir topcu.Hicbir sey yapmasa bile bu ozellikleri sayesinde bir defansi tedirgin ediyordu.Juvede hatayi sistemi Ronaldonun uzerine kurmamakla yaptilar.Ronaldoya yeni bir Benzema bulamadilar.Yaratici topcu eksiklikleri de var.

Ozellikle karakterini cok begeniyorum.ici disi bir, bazi topcular gibi sinsi olup, oynamiyor.Kisaca, Ronaldo adamdir.Son senelerde buyuk saygimi kazandi.

Ronaldo reis, Messi taraftarlarinin kafasinda rent free yasiyor.Psgde ayni sekilde.Ronaldo, 35e gelince, Messi-Ronaldo tartismalari Messi taraftarlarinca tekrar basladi.Bu bence onlarin bilinc altindaki Ronaldo>Messi gercegini gosteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: -BurakBey

Bu forumdakiler ronaldoyu öyle bi anlatıyorlar ki bazen aynı adamı mı izliyoruz acaba diye düşünüyorum yok barçanın hücum gücü yüksekmişte realin hücumu vasatmışta falan filan. Aynen kardeşim realin hücum gücü o kadar kötüydü ki, kale önünde piknik yapan bi elemana her sezon +50 gol attırabiliyorlardı. Bunlara kalsa bütün toplar gökyüzünden vahiyle iniyordu ronaldoya.
    Messi, 2016ya kadar Ronaldodan iyi kadrolarla oynadi.Messi, prime Neymar ve Suareze sahipken, Ronaldo, Benzema ve Baleyle oynadi.Fakat, benim orada bahsetttiğim farkli bir şeydi. Ronaldo, büyük maçlarda Real hucum gücünü tek başina sirtlarken, Messi, bunu yapamiyor.Barça, juve, A.Madrid, Liverpool ve Romaya elenirken Messi neredeydi? İçerde aslan kesilip, dişarda kediye dönüyordu. Buyuk maçlarda Ronaldo winnerliğini konuşturuyor.Messi de bu yok.

2013-2018 Real kadrosu çok iyiydi.O kadro 4 ŞL aldi.Pepin Barçasi, son 10 senenin en iyi takimi olarak gösterilen takimsa 2 ŞL aldi. Tek fark Ronaldo. Ronaldo, Messi yerine o takimda olsa, 4 ŞLnin hepsini kazanirdi.

Benzema,Modriç, Kroos ve Marceloyla 4 ŞL kazanan Ronaldo, Eto'o/Villa, iniesta, Xavi, Alvesle de 4 ŞL kazanmaz miydi?

Şimdi niye kimseye +50 gol attiramiyorlar? Cevabinizi bekliyorum. Hazardin ilk yarida 1 golü var.

• Winner adam o penaltıyı kaçırmaz. Ben Ronaldo winner değil demiyorum. 30'dan önce değildi diyorum.

bu açıdan bakarsak yeryüzünde winner oyuncu yok.

önemli olan kazanmasıdır. o penaltıyı kaçırdı ama o golü atmasa çıkamayacaklardı. ronaldo tarihin tek winner oyuncusu. manchester united'da, real madrid'de bunu kanıtladı. juventus'da ise atletico madrid' maçında gösterdi, ajax maçında gösterdi ama takım loser. ajax maçında attığı 2 gol tamamen ben buradayım golüdür ama juventus gibi kısır, loser bir takımı kendine getirmesi için desteğe ihtiyacı var. çünkü artık 35 yaşında.
  • Juvenin kadrosu, Messicilerin Messinin başarisizliğina bahane olarak kullandiklari, kadrosu kötü denilen Barçanin kadrosundan daha kötü. 5 senedir kadro kötü mü olur? Messi, açik ara dünyanin en iyi kadrosuyla mi oynamali? Nerede kaldi onun goatliği?

Problem kadroda değiL.Sözde goat Messi'de. Liverpool, Roma, 2 Kez A.Madrid ve Juve bunu teyit etmiştir.

Messicilerle beni kendileriyle tartişmaya tövbe ettirdiler. Kullandiklari kötü uslub ve fanatiklikleri sebebiyle. Nedense, Messiyi hiç sorgulamiyorlar.Hep, Messiyi korumak için bahane üretiyorlar.

Yukarida, 2 Ronaldocu tartişiyor.Birisi, Ronaldo 30tan sonra winner oldu diyor.Diğeri, mantikli bir açiklamayla cevap veriyor. Ronaldoyu biz sorguluyoruz. Messicilerde bu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Finalde penaltı kaçırdığı maçı diyorsan 24'tü.

27 yaşında Bayern maçında kaçırdığı var bir de:

Alıntıları Göster

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.