Şimdi Ara

Ronaldo, Pepin Barçasinda oynasa kaç ŞL alirdi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Mesajlarımı baştan sona tekrar oku.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar saçma sapan sorular bunlar ya

Messi milli takımını ispanya seçseydi şu anda 2 euro 1 dünya kupası vardı.

Messi pep in takımına gitseydi cl alabilirdi.

Messi dünyanın en iyi bekleriyle,en iyi stoperiyle oynasaydı 2016 sonra 3 CL alabilirdi.

Ramos Ronaldonun totosunu CL de çokca kurtardığı gibi belki Messinin de kurtarırdı.

Halamın bıyığı olsa amcam olurdu.

Bomboş konu,tahminler üzerinden tartışma mı yapılır

Al ben de yukarıdaki sebepleri sayarak Messi doğru tercihleri yapsaydı şu anda Ronaldodan çok daha büyük bir futbolcu olurdu diyorum.

Senin söylediğin ne kadar doğruysa bu da o kadar doğru.

Bir de objektif ayakları yapma burada.Senin daha tuttuğun takım yok,ronaldo nereye giderse oradasın diğer arkadaşların gibi.Biz messiyi barcada oynadığı için sevdik.

Messiden önce bir 1 CL si olan takımın şu anda 5 CL si var.
    Messiden önce Real madridin 20 küsur kupa gerisinde olan takım şu anda avrupanın en çok kupa kazanan kulübü.
    Messiden önce el classicoda fark yemiş barcelona şu anda ikili maçlarda realin önünde.

Kendisinin hatalarını ben her zaman eleştiririm.Bir sürü yorum yazdım valverdeyi savunuyorsa messi de gitsin,kankası suarezi savunuyorsa bu takımdan gitmesini söyledim.Roma maçında eleştirinin kralını yaptık.

Ama bu adamın Real madrid gibi tarihi winner olan bir kulüpte yıllarda oynamadığını da hatırlıyoruz.Barca messiden önce top 3 kulübü bırak top 5 kulüp arasına giremezdi.Şu anda ne kadar bir marka olduğu ortada.

Ben de iddia ediyorum ki Messi Ronaldonun oynadığı kadrolarda oynasa son 5 senenin CL kazananıydı.

• ronaldonun winnerlığı şu herhalde : ramosun son dkda kafayla uzatmaya taşımasını + di maria ve baleın uzatmalarda şov yapmasını sağlamak , yine ramosun baleın ortasından kafa ile gol atması + griezmannın penaltı kaçırmasını sağlamak , ilk dakikalarda sakatlanıp ederin 109.dkda gol atmasını sağlamak, birde karius un saçmalamasını + bale ın finaller tarihinin en iyi golünü atmasını sağlamak. eğer bunları ronaldo sağladıysa harbiden büyük winner ama eğer öyle değil ise hatırladığım kadarıyla 3 finalde de ronaldo real madrid adına sahadaki en etkisiz 2 bilemedin 3 oyuncudan biriydi. (juventus finalinde çok iyi oynayıp kupayı getirdi onu inkar eden çarpılır , ama şunları da inkar eden adam de çarpılır )
  • Ya kadroya giremezdi ya da sol bek falan oynardı.Fabregas forvette,Lahm ön liberoda,Alaba stoperde oynadıysa her şey olabilir
  • 72 tane kazanirdi. Ligide 142 kez falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusei kullanıcısına yanıt
    Salahı da sakatladı Ronaldo onu da unutmayalım
  • Barça kendi sistemine uycak oyuncularla hep başarılı oldu Ronaldo o sisteme uyar mı tartışılır benim görüşüm başarılı olamazdı Madridte ki tarihi başarı sistem çok hızlı bi oyun sistemine kurulu kontra atak futboluyla geldi top ayağındayken hatırlayın sol kanattan hücum başlatıyordu top kendinde değilken serbest 9 numara modunda attı golleri yani bireysel olarak sol forvet oynadı top onda değilken serbest 9 gibi her topa doğru pozisyon alarak yüzlerce gol attı yani bu bir forvetin Santrafora evrilmesi gibi bir şey hem çok zor hemde çok başarılı oldu bunu Portekizde de uyguladı ha sistem onun üstüne kuruldu ama herkes ona çalışmadı burayı atlamayın bence en önde her zaman bi SF vardı Benzema vardı yani Ronaldoyu en ileri uçta kadroda göremezsiniz bu şekilde Portekizde denendi sonuç bu kadar başarılı olmadı.

Tiki taka sisteminde CR7 başarılı olur mu muamma oynayacağı 2 mevki var biri sol forvet biri 9 numara Henry ve Zlatan çok başarılı oldu mu performansları ortada ama şöyle bi şey var dedik ya sol forvet değilken serbest SF bu sistemle başarılı olmayacağı takım yok bu adam gol atarken pozisyon almada 1 numara ve topu ayağına beklemiyor eski golcüler gibi , topa koşuyor o yüzden CL de en çok gol atan oyuncu konumunda bu da eleme maçlarında en kritik durdurulamaz oyuncu konumunda oluyor hatırlayın 4-1 lik Juve finalini ve o sezonu izleyin anlarsın.

Barça 11-12-13-14-15 senelerinde 2 şampiyonluk aldı Ronaldo olsa bi ihtimal 5 sene üst üste şampiyon olma ihtimalini düşünürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 17 Şubat 2020; 12:43:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tarihinde hiç yarı final görmemiş Portekiz onunla ilk kez yarı final gördü dünya kupasında.Tarihinde hiç kupa görmemiş portekiz onunla gördü iki kupa.

Tarihinde toplamda 7-8 kere dünya kupasına giden portekiz Ronaldo ile katılamadığı kupa yok.

Avrupanın en iyi 3 liginde de şampiyonluğu var.
    5 tane şampiyonlar ligi var bu sayı Barcelonanın toplam şampiyonluğu ile aynı.

Öbür yanda da kupa alsın diye iki sene üst üste güney amerika turnuvası düzenlendiği halde finalde ağlayıp takımı bırakan biri var.Kaç kere şampiyonlar liginde zor maçlarda susup pısan bir adam var.Çeyrek finali bile geçemiyor çoğu zaman.

Lucas vazquez gibi La liganın alt sıra takımlarında olynaması gereken adama 15 asist yaptıran adamdır Ronaldo.

Adam kazandığı 4 clnin en az ikisinde Asensio Vazquez ile aldı maçları.Daha önce jese ile oynayıp eliyordu romayı.Bu fanboycuklar da suarezi griezmanı Neymarı beğenmiyor Allah akıl fikir versin.

Adamın takımı ilk maçı 2.0 kaybediyor Juve gibi looser bir takımla çıkıyor ertesi maç Atmye 3 sallıyor.Messi napıyordu yanında Suarez Neymar varken 10 kişi oynayan Atmye eleniyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 15 Şubat 2020; 13:2:56 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.