Sanırım oly den sonraki serverlarda +9 item bulundurmak yasak diye birşey duymuştum
bazıları öyle diyebilir fakat asılsız...+9 paper kıyafetlerle dolu cogu server +9 fp , +9 cleaver hatta bilmegidin ne kadar adam var +9 kullanan rebirtliden deil rebirtsizden korkcaksın... :)
quote:
Orjinalden alıntı: ExSeLaNS
hayırlı olsun aspendos güle güle kullan kardeşim
teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: ilnefana
aspendosu uzun zamandır tanırım yalan atıcak adam değildir
saol Kardeşim...Benim Buraya resmi Koymamdaki Amaç Tamamı ile rahmetli anneme ve ablama küfür etmeleridir ...dupeciymişimde...anneme ablama küfür edenlere buradan sesleniyorum KLAVYE DELİKANLISI OLMAYIN...Sorunu olan pm atabilir İyi oyunlar
sa kerem bu kımın carı erhan abını mı duydum 9 md bastıgnı ama o mu emın deılım onun adı baskaydı sanırım?
quote:
Orjinalden alıntı: murderr
sa kerem bu kımın carı erhan abını mı duydum 9 md bastıgnı ama o mu emın deılım onun adı baskaydı sanırım?
evt
brbr mı oynuyosnuz carla ?
quote:
brbr mı oynuyosnuz carla ?
eed bu arada sn kmsn?
ben cafeden yaw ybncı deılım mrk etme gelcm u hafta bayadır gelkmıom kafeye bakmaya gelcm md ye :D sen beramusta oynuodun noldu. ronarkamı gectın ?
quote:
ben cafeden yaw ybncı deılım mrk etme gelcm u hafta bayadır gelkmıom kafeye bakmaya gelcm md ye :D sen beramusta oynuodun noldu. ronarkamı gectın ?
Beramusta biliorsun Charlarım banLandı Dupeden Dolayı Ronark'ta Erhan Abiye Yardım Ediorm
o da gusel md yı naptınız duuruomu sattınızmı ?
quote:
o da gusel md yı naptınız duuruomu sattınızmı ?
HACKED..char hacklendi
bırı +9 md satıo ronarkda su an konusuom pm sı wariorumben adma +9 md satıo nasıl hack yedınız sız olm
yav itemin kilitli değil miydi senin???????*
quote:
Orjinalden alıntı: DReNisH
kilitliydi 2 kişi oynuyoduk abi açmış md yi aynı gün qitti
quote:
bırı +9 md satıo ronarkda su an konusuom pm sı wariorumben adma +9 md satıo nasıl hack yedınız sız olm
ben bi bakayım şerfsze nick warriorumben demek biraz küfür ediyim zaten canım sıkkın
quote:
Orjinalden alıntı: LorD_AsPeNDoS
quote:
ben bi bakayım şerfsze nick warriorumben demek biraz küfür ediyim zaten canım sıkkın
küfür etme 1milyar teklif et YTL olarak açık adress al git patakla bu bir stress atarsin =) bence 2. kişi soydu seni ne kdr tesadüf açi item gidio
quote:
quote:
bence abi den suphelen derim kafeden girmis keylogger yemis ya da soymus olabilir
zaten 2 kisi char oynamak hic mantikli deil
quote:
Orjinalden alıntı: CeOfFuture
quote:
quote:
bence abi den suphelen derim kafeden girmis keylogger yemis ya da soymus olabilir
zaten 2 kisi char oynamak hic mantikli deil
Ya md yi kendisi basmıştı zaten kendiside asla öyle birşey yapmaz abi kardeş gibiyz ne o benden bekler nede ben ondan beklerm zaten yeni servera gecicektik Karus Priest açyorum NOT: acaip İntci Priest olurum karşıma çıkmayın Malice
quote:
quote:
quote:
küfür etme 1milyar teklif et YTL olarak açık adress al git patakla bu bir stress atarsin =) bence 2. kişi soydu seni ne kdr tesadüf açi item gidio
ya konustum bebeyle bu forumdan hacklendigini görmüş yazayım demiş artizlik olsn diye ismini vermek istemedi rezil etmemi istemedi galiba seslenelim ona burdan YALAN SÖLEMEK ÇOK KÖTÜ BİRŞEY HADİ ARTIK GİT YAT