Şimdi Ara

Ronark +9 Mirage Dagger 0_o (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gel şimdi lufersona görüyüm sundriesteyim ok satıyom ID ShapeOFMyFear
  • quote:

Orjinalden alıntı: EMİN16

gel şimdi lufersona görüyüm sundriesteyim ok satıyom ID ShapeOFMyFear

dostum simdi ati kovalıyorum biraz beklersen sevinirm ayrıca R kaç?
  • yeeh 1334 is legit kuz he was in an old clan i was in for about 10 minutes and he helped me lvl up, so hes not a hacker, 1 of tha first turkish non hackers iv seen

resmi sitedeki birinin yorumu senden çok iyi bahsediyor çok iyi biri olduğunu ona lvl alması için yardım ettiğini anlatıyor.Fakat ondan sonrasını anlatmama gerek yok heralde
    Adam hayatımda gördüğüm hacker olmayan ilk Türk diyor bizim ismimiz neden bu kadar yerde bu oyunda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: by-ko

yeeh 1334 is legit kuz he was in an old clan i was in for about 10 minutes and he helped me lvl up, so hes not a hacker, 1 of tha first turkish non hackers iv seen

resmi sitedeki birinin yorumu senden çok iyi bahsediyor çok iyi biri olduğunu ona lvl alması için yardım ettiğini anlatıyor.Fakat ondan sonrasını anlatmama gerek yok heralde
    Adam hayatımda gördüğüm hacker olmayan ilk Türk diyor bizim ismimiz neden bu kadar yerde bu oyunda?

simdide r2 deyim ati bekliom qelin

• quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Helal olsun serverın sonuna kadar seni götürebilcek bir item güle güle kullan .

+1
    Bence o itemle serwer biraz eskidiginde, ne var ne yoksa hepsini alırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: greedy187

quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Helal olsun serverın sonuna kadar seni götürebilcek bir item güle güle kullan .

+1
    Bence o itemle serwer biraz eskidiginde, ne var ne yoksa hepsini alırsın

demin acuisticBoy diye birisi pm attı ? kimdi acaba o Dh de gördüm Kolpa sanıodum diyen

• 1334 ben acoustic ... beyler itemi az önce gördüm cazır cazır yanıyo .. item kilitli oldugu için trade'den gosteremedi .. atilla'yı kesmeye hazırlanıyolar suan
  • quote:

Orjinalden alıntı: unknown54

1334 ben acoustic ... beyler itemi az önce gördüm cazır cazır yanıyo .. item kilitli oldugu için trade'den gosteremedi .. atilla'yı kesmeye hazırlanıyolar suan

ati çıkmıo r1 ve r3 te kestiler simdi r1 brahmandayım varmı qelmek isteyen melee lazım
  • Benim anlamadığım şey ronark daha dün acildi sen bugun nasıl +7 chitin set +7 Dark Vane +8 MD aldın veya aldın niye yaktın veya aldın yaktıktan sonra o açlık sefalet içerisindeki bir server da yaktığın itemlerin yerine ne kullanıyorsun...

Mirage dagger in ile ronarkı çok aydınlattın birazda benim sorularımı aydınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: turan91

ronark değil ora

sallamaya gerek yok

herkezde valkyrie var bi kere ora ronark olamaz
    yapma yaw orda pre diye bişi yokmu??

• kanka pm atıom yoksun r 1 de
  • Manyaq bişi yaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • ben biliom bende ronarkta oynuom bowlda filan goruodum seni VALKRY cashle canım dropu yok 17 sınde yenı server gelcek dıe rıvayetler var orda gorr lvl 1 herkesin valkry set olcak 3-4 gun once ben gold alcam böle dusunen herkes gold yada cash alcak ozman dizcek aadam yalanmı sölıcekk sen 1000 askınpost kasmısın ama knigttta tın sın kocumm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ClewerAngel

quote:

Orjinalden alıntı: turan91

ronark değil ora

sallamaya gerek yok

herkezde valkyrie var bi kere ora ronark olamaz
    yapma yaw orda pre diye bişi yokmu??

ağzımı açtırmayın lütfen yeter artık

• aspendosu uzun zamandır tanırım yalan atıcak adam değildir
  • İmpossible is nothing

Tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: KiLL4YoU

Sanırım oly den sonraki serverlarda +9 item bulundurmak yasak diye birşey duymuştum

o uniqler icin gecerli diye biliorm çünki uniqler sayıya bağlı ama upgrade belli deil şans diyen war, item yakmayla alakalı diyen war, matematiksel bir düzenek diyen war...
  • hayırlı olsun aspendos güle güle kullan kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: FreeZoneII

Allta biri ron's staf +8 selling dioo ronark a bak bea

Körmüsün +0 diyo
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.