Şimdi Ara

Ronark Ardream Human Warrior (!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hepinizin yorumları için Teşekkür ederim suan ;

Adream olursam ;
    2x 16str/3hp earring
    2x +0 Roc
    +1 Wp
    Old Ske belt
    +8/9 fp set(zamanla 9 dizebilirim rahatlıkla)
    +8 Raptor
    +7 ds

Statlar (82hp/232str)
    Atack 1858 (Atack Scli)
    Defans 910 (300 ac li [ds +7 ile 1275])
    Hp 3655 (1.5k hp sc li)
    mp 2110

Base olursam ;

2x 16str/3hp earring
    2x +0 Roc
    +1 Wp
    Old Ske belt
    +8 Chitin/Chitin shell set(zamanla tamamen +8 shell dizebilirim rahatlıkla)
    +8 Raptor
    +7 ds

Statlar (107hp/255str)
    Atack 2662 (Atack Scli)
    Defans 1150 (350 ac li [ds +7 ile 1515])
    Hp 5241 (1.5k hp sc li)
    mp 3196

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrionS -- 2 Kasım 2010; 17:41:53 >
  • ds yerine başka bir şey alabilirsin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

ds yerine başka bir şey alabilirsin bence

Ya kalkan tercihi cok önemli değil önemli olan karekterimi doğru pvp alanında doğru itemlerle dizmez Kalkan Ds yada Dol olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrionS

quote:

Ya kalkan tercihi cok önemli değil önemli olan karekterimi doğru pvp alanında doğru itemlerle dizmez Kalkan Ds yada Dol olabilir..

yukarda dol yazan arkadaş hayatında kalkan taktınmı acaba çok merak ediorm sana şöyle diyim ardreamda dahi (asas yuvası nerdeyse) +7ds +8dolden daha çok iş görürüyor bizzat kendi testim ve tespitim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

quote:

Orijinalden alıntı: KrionS

quote:

yukarda dol yazan arkadaş hayatında kalkan taktınmı acaba çok merak ediorm sana şöyle diyim ardreamda dahi (asas yuvası nerdeyse) +7ds +8dolden daha çok iş görürüyor bizzat kendi testim ve tespitim

K0sper Olduğunda Dol belki güzel işler yapabilir Ama Ds+7 defansı/resistleri/defansları ile değişilmez tabikide..

• quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Hayatında ardreamde warrior oynamamış hatta rogueden başka char oynamamış tipler yorum yapmış. O char akar ama tek başına değil tabiki. Arkanda 45 heal 45 db vermiş oynamayı bilen bi pri olmalı. Ama avedon yerine chitin setle yapabileceğin max atağa ulaşmanı sağlıycak reb 4 raptor bulmaya bak belti old ske belt yap yeter.

Istedigi priesti alsin. O priestin yanina rogue koy warriorun aldigindan cok daha fazla adam alir. Bence hic warrior oynama ardreamde. Esit itemli olan az biraz oynamayi bilen her rouge seni keser . O itemlerle bi asas diz hem daha cok zevk alirsin hem daha fazla is yaparsin.

Ayrica hayatinda rougedan baska char oynamamis tipler diyerekten benide kastediyorsan +9 +3 lu warriorlada oynadim ardreamde hic bir sekilde asas zevkini vermiyor

• itemlerinin arasında bronz belt haricinde yanlış item yok. WP yerine white dragon necklace +2 yapmaya çalış, belti de iyi str veren bir belt veya ske belt yap.

bunları yaptıktan sonra silahtan başka upgrade kalmaz sana.
  • kardeşim ardreamda çevren yoksa warrior hiç başlama.300-400 girmeyle ölmez kimse.kesecegın adam olsa bile kestirmez sana kendini kacar.anca pt le gezmen lazım
  • Base Warrior Yada Base Priest İle Bayramdan Sonra Karsınızdayım (Server Ronark)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.