Şimdi Ara

Ronark Ardream Human Warrior (!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hepinizin yorumları için Teşekkür ederim suan ;

Adream olursam ;
    2x 16str/3hp earring
    2x +0 Roc
    +1 Wp
    Old Ske belt
    +8/9 fp set(zamanla 9 dizebilirim rahatlıkla)
    +8 Raptor
    +7 ds

Statlar (82hp/232str)
    Atack 1858 (Atack Scli)
    Defans 910 (300 ac li [ds +7 ile 1275])
    Hp 3655 (1.5k hp sc li)
    mp 2110

Base olursam ;

2x 16str/3hp earring
    2x +0 Roc
    +1 Wp
    Old Ske belt
    +8 Chitin/Chitin shell set(zamanla tamamen +8 shell dizebilirim rahatlıkla)
    +8 Raptor
    +7 ds

Statlar (107hp/255str)
    Atack 2662 (Atack Scli)
    Defans 1150 (350 ac li [ds +7 ile 1515])
    Hp 5241 (1.5k hp sc li)
    mp 3196

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrionS -- 2 Kasım 2010; 17:50:24 >

•  Ronark Ardream Human Warrior (!)
  • ayaklı np
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

ayaklı np
    @ Devastation
    Teşekkür Ederim
    @Sylar.
    Yorumunu Gerekcesiyle acarsan sevinirim.Bildiğim Kadarıyla ayaklı np tek yiyebilenlere denir. 1k Def olan birine Tek atıcak Adamda 3-4 k Atak olması Gerekmezmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrionS

@ Devastation
    Teşekkür Ederim
    @Sylar.
    Yorumunu Gerekcesiyle acarsan sevinirim.Bildiğim Kadarıyla ayaklı np tek yiyebilenlere denir. 1k Def olan birine Tek atıcak Adamda 3-4 k Atak olması Gerekmezmi?

Bu charla ardreamda iş olur ama bak sakın ama sakın arena gitme :)

+80ler normal olarak üstünden geçer :)

Ardreamınızda muskeder(DaggeR) gibi 3-4asas warsa dizme hiç charı sırf adamlar sana gelirler tek atacakları için :)
  • quote:

@ Devastation
    Teşekkür Ederim
    @Sylar.

Alıntıları Göster
    o halde ayaklı np olmassın evet ama adam kesiceginide pek düşünme gerçi o resimde wolf ws yok ama ardream wariorda 2k+ap olması lazımki bronze belt çok gereksiz onun yerine str veren belttak daha iyi ve o chara göre 8chitinler gereksiz yani fiyat bakımından onun yerine +8fp set yapıp ske almak elinede en azından +8ii almak daha mantıklı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

o halde ayaklı np olmassın evet ama adam kesiceginide pek düşünme gerçi o resimde wolf ws yok ama ardream wariorda 2k+ap olması lazımki bronze belt çok gereksiz onun yerine str veren belttak daha iyi ve o chara göre 8chitinler gereksiz yani fiyat bakımından onun yerine +8fp set yapıp ske almak elinede en azından +8ii almak daha mantıklı olur

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Sizden bi Ufak ricam var Ozaman Bi Adream karekter dizilimi yaparmısınız? ( Mage,Priest,Warior Joblarından )

@sound_of_silence!
    Sizin benim için bi dizilim yapmanızı dilerim,iyi günler

@Koman21
    muskeder(DaggeR) Gibi karekterler kim olsa üstünden geçebilir.Onlara kafa tutamam cünkü onlar Serverin İlk gününden beri item zenginleri :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    Ronarkdaki Charım
    18 yıl önce açıldı
    Rogue Nickleri
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar Sizden bi Ufak ricam var Ozaman Bi Adream karekter dizilimi yaparmısınız? ( Mage,Priest,Warior Joblarından )

@sound_of_silence!

@Koman21
    muskeder(DaggeR) Gibi karekterler kim olsa üstünden geçebilir.Onlara kafa tutamam cünkü onlar Serverin İlk gününden beri item zenginleri :)

wariorda karar kıldıysan warior dizeyim bütçeni bilmiorm ama saydıklarına göre 3 aşşa 5 yukarı bu charıda yaparsın herhalde

bi kere dedigim gibi +8chitin set yerine +8fp sete geç 9gb civarı ordan para kalıcak sana
    awe güzel item ama +7de deil bi ara +3reb 999dan pazardaydı ronarkta eğer bulabilirsen onu al olmassa +8ii öneriririm veya +3 +4rebirth raptor
    küpelerini w.e yerine 16str yap teki 4-5gb civarı biraz zorlar belki bunlar
    belti kesinlikle ske yapman lazım hatta ilk işin bu olsun
    wp iyi olabilir ama suan her ardream oldugu gibi ronarktada k0sperler akıyor o yüzden resist seçimi sana kalmış oto mageler yok deil ben yinede +1white dragon neck yap derim dual roc ideal onlar için bi alternatif yok

• quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

quote:

@sound_of_silence!

@Koman21

wariorda karar kıldıysan warior dizeyim bütçeni bilmiorm ama saydıklarına göre 3 aşşa 5 yukarı bu charıda yaparsın herhalde

bi kere dedigim gibi +8chitin set yerine +8fp sete geç 9gb civarı ordan para kalıcak sana
    awe güzel item ama +7de deil bi ara +3reb 999dan pazardaydı ronarkta eğer bulabilirsen onu al olmassa +8ii öneriririm veya +3 +4rebirth raptor
    küpelerini w.e yerine 16str yap teki 4-5gb civarı biraz zorlar belki bunlar
    belti kesinlikle ske yapman lazım hatta ilk işin bu olsun
    wp iyi olabilir ama suan her ardream oldugu gibi ronarktada k0sperler akıyor o yüzden resist seçimi sana kalmış oto mageler yok deil ben yinede +1white dragon neck yap derim dual roc ideal onlar için bi alternatif yok

Alıntıları Göster
    kıyafetlere 5x4gb= 20 gb bi bi sey ayırmıstım sen 10 gb ye hallettin 10 gb cepte bunla 16 str kupeleri hallettim desem bu (1)
    Avedon +3rb // ii +8 // raptor +3 rb den birini alıcam ortalama fiyatları 7-9 gb diyelim (2)
    Rocları 6 gb ye cekerim (3)
    old Ske belt 2.5gb suan bütcem yeterse +1 falan alablrlm 5 gb diyelim ortalama (4)

+8fp set = 10 gb
    Silah =9gb
    Yüzük = 6 gb
    belt = 5gb
    Küpeler = 8 gb
    +1 whtie dragon neck = fiyatını bilmiorum 3gb desek
    Toplamda 41 gb yapıo (hesap fazla cıkdı sanki piyasada bunlar dahamı ucuz acaba?)

• quote:

Orijinalden alıntı: Koman21

quote:

@ Devastation
    Teşekkür Ederim
    @Sylar.

Ardreamınızda muskeder(DaggeR) gibi 3-4asas warsa dizme hiç charı sırf adamlar sana gelirler tek atacakları için :)

İstiyorsa üstü çıplak olsun ardream asas ardream warriora hiçbir şekilde tek atamaz.
  • quote:

kıyafetlere 5x4gb= 20 gb bi bi sey ayırmıstım sen 10 gb ye hallettin 10 gb cepte bunla 16 str kupeleri hallettim desem bu (1)
    Avedon +3rb // ii +8 // raptor +3 rb den birini alıcam ortalama fiyatları 7-9 gb diyelim (2)
    Rocları 6 gb ye cekerim (3)
    old Ske belt 2.5gb suan bütcem yeterse +1 falan alablrlm 5 gb diyelim ortalama (4)

+8fp set = 10 gb
    Silah =9gb
    Yüzük = 6 gb
    belt = 5gb
    Küpeler = 8 gb
    +1 whtie dragon neck = fiyatını bilmiorum 3gb desek
    Toplamda 41 gb yapıo (hesap fazla cıkdı sanki piyasada bunlar dahamı ucuz acaba?)

yok yok +8fp set 10gb imkanı yok tutmaz parçası 80m falan 4 parça alıcaksın max tutcagı 4 gb ama warior chitinler 3gb civarı gidior o yüzden öyle dedim ben ve skeyi +1 alma +1ske 8gb zaten pek bi getirisi yok skenin illada takı +lıcam dersen 16strleri aldıktan sonra pendanttan başlarsın +lama işlemine daha faydalı olur bu arada en kötü bi +6ds bulundur derim yanında

• quote:

Orijinalden alıntı: Halit.

quote:

Orijinalden alıntı: Koman21

quote:

@ Devastation
    Teşekkür Ederim
    @Sylar.

İstiyorsa üstü çıplak olsun ardream asas ardream warriora hiçbir şekilde tek atamaz.

Alıntıları Göster
    Erkam Diyecek Birşey Bırakmamıs :)

@HaLit.

Katılıyorum Hangi Ardream Asas Warrior a Tek Atmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A1E0DA5D4 -- 1 Kasım 2010; 23:06:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A1E0DA5D4

Erkam Diyecek Birşey Bırakmamıs :)

@HaLit.

Katılıyorum Hangi Ardream Asas Warrior a Tek Atmış

Alıntıları Göster
    malice + spike
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-236D70AA9

malice + spike

Alıntıları Göster
    bende kalkan olarak ds yerine dol al
  • quote:

Orijinalden alıntı: BecHo-minaTor

bende kalkan olarak ds yerine dol al

Alıntıları Göster
    Ardream de bir warriorun iş yapabilmesi için biraz abartı itemlerinin olması gerekiyor.Tabi bu haliylede oynanır ama nereye kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tirabzonli

Ardream de bir warriorun iş yapabilmesi için biraz abartı itemlerinin olması gerekiyor.Tabi bu haliylede oynanır ama nereye kadar

Alıntıları Göster
    bu itemlerle base yaparsan çok daha fazla verim alırsın. Ayrıca bb yerine string of skulls alırsan daha iyi olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghetto Bird

bu itemlerle base yaparsan çok daha fazla verim alırsın. Ayrıca bb yerine string of skulls alırsan daha iyi olur bence

Alıntıları Göster
    Itemlarin cok saglam olmadikca Ardream'de warrior oynama. Saglamdan kastim da oyle +0 roc +0 we falan degil. +2li takilarin elinde de adam gibi bir sey olacak. Ustune ustluk bir de adam gibi clanin olacak. Yoksa her ice yediginde her debuff malice yediginde sinirden kudurursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Itemlarin cok saglam olmadikca Ardream'de warrior oynama. Saglamdan kastim da oyle +0 roc +0 we falan degil. +2li takilarin elinde de adam gibi bir sey olacak. Ustune ustluk bir de adam gibi clanin olacak. Yoksa her ice yediginde her debuff malice yediginde sinirden kudurursun.

kesinlikle warrior tek başına hiç bana kalırsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Alıntıları Göster
    Hayatında ardreamde warrior oynamamış hatta rogueden başka char oynamamış tipler yorum yapmış. O char akar ama tek başına değil tabiki. Arkanda 45 heal 45 db vermiş oynamayı bilen bi pri olmalı. Ama avedon yerine chitin setle yapabileceğin max atağa ulaşmanı sağlıycak reb 4 raptor bulmaya bak belti old ske belt yap yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Hayatında ardreamde warrior oynamamış hatta rogueden başka char oynamamış tipler yorum yapmış. O char akar ama tek başına değil tabiki. Arkanda 45 heal 45 db vermiş oynamayı bilen bi pri olmalı. Ama avedon yerine chitin setle yapabileceğin max atağa ulaşmanı sağlıycak reb 4 raptor bulmaya bak belti old ske belt yap yeter.

ne kadar pri olsa da warriorun adam alması zor oluyor tek başına kaçıyorlar genelde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.