Şimdi Ara

RONARK | DonanimHaber Clanı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
1
Favori
16.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iade

quote:

Orijinalden alıntı: irFaNLiNe

quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Ben yinede cok dusuk buluyorum cezayi. Oyle bir durumda kafam atarsa clana 1gb bagislayip o an aklimdan gecen herkese saydirabilirim yani. Hatta 1gb daha verip ay boyunca herkese sayarim. Kufur eden para cezasi alacagina uzaklastirma alsin. Bak bakalim o zaman 16- adam kaliyormu kalmiyormu clanda.

Ohannes.. Hocam dünkü duruşmada mutlaka olmalıydın bu fikri söylemeliydin. Ben bundan yanayım. Küfür eden uzaklaştırılsın!

Bir sonraki celseyi ne zaman yapalım? Bu konuyu hemen gündeme getirmeliyiz. Bir de haftada 1 veya 2 gün toplantı günü saymalıyız. Yani ben öyle düşünüyorum, siz ne dersiniz?

Haftanin "P" ile baslayan gunlerinde olabilir.

Pazar ve Pazartesi ard arda çok yoğun olur. Benim aklımdan Salı ve Cumartesi, veya Perşembe ve Pazar geçiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iade

quote:

quote:

Ben yinede cok dusuk buluyorum cezayi. Oyle bir durumda kafam atarsa clana 1gb bagislayip o an aklimdan gecen herkese saydirabilirim yani. Hatta 1gb daha verip ay boyunca herkese sayarim. Kufur eden para cezasi alacagina uzaklastirma alsin. Bak bakalim o zaman 16- adam kaliyormu kalmiyormu clanda.

Ohannes.. Hocam dünkü duruşmada mutlaka olmalıydın bu fikri söylemeliydin. Ben bundan yanayım. Küfür eden uzaklaştırılsın!

Bir sonraki celseyi ne zaman yapalım? Bu konuyu hemen gündeme getirmeliyiz. Bir de haftada 1 veya 2 gün toplantı günü saymalıyız. Yani ben öyle düşünüyorum, siz ne dersiniz?

Haftanin "P" ile baslayan gunlerinde olabilir.

Pazar ve Pazartesi ard arda çok yoğun olur. Benim aklımdan Salı ve Cumartesi, veya Perşembe ve Pazar geçiyor.

Çarşamba ve Pazar olsun o zaman senin gibi çalisan arkadaslar varsa pazar gunu uygun olur hem.

• priest oynamak isteyen varsa 57 priestimi hediye edebilirim?
  • beyler acil r2 gelin sq var çok acil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulvi.69

beyler acil r2 gelin sq var çok acil

Kesebilceniz mi ki?

Edit: Moradonda Hyde kesmeye benzemez Taner :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iade -- 12 Temmuz 2011; 20:09:09 >
  • ekleyin lütfen clan kurallarını okudum ve onaylıyorum :)

RoronoaZoro - ISarutobiAsumaI (Rogue)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoronoaZoro -- 12 Temmuz 2011; 22:49:11 >
  • EvaAnastacia ya yardımları için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamuelColt

EvaAnastacia ya yardımları için teşekkür ederim

O döndü mü la :D Selam söyleyin Mehmet'e
  • Cz Oynamak İsterseniz Aranıza Gelip 80 Asasımı Dizip Sizinle Oynayabilirim.

Base Yolunda Başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeniusBranD

Cz Oynamak İsterseniz Aranıza Gelip 80 Asasımı Dizip Sizinle Oynayabilirim.

Base Yolunda Başarılar

Bakalim Base bizi kesmeyecek olursa CZ dogru kayariz ama kesin konusmayalim daha 69 bile olamadik.

Toplanti gunleri icin Cumartesi-Pazar uygun bence, hafta ici insanin isi gucu oluyor haftasonuda genelde tatilde oluyor ama olsun yine en uygunu haftasonu bana gore. Yani benim kisisel gorusum bu.
  • quote:

quote:

Base Yolunda Başarılar

Bakalim Base bizi kesmeyecek olursa CZ dogru kayariz ama kesin konusmayalim daha 69 bile olamadik.

Toplanti gunleri icin Cumartesi-Pazar uygun bence, hafta ici insanin isi gucu oluyor haftasonuda genelde tatilde oluyor ama olsun yine en uygunu haftasonu bana gore. Yani benim kisisel gorusum bu.

Irfan arka arkaya yogun olur dedi ama bana hepsi uyar.

• quote:

Base Yolunda Başarılar

69 a kasarken bile zorlaniyoruz . 80 sıkabilir :D Ama bi yandan da kaul stafflarina gozum kayiyor :D
  • Cumartesi-Pazar üst üste olursa konuşacak bir şey bulamayız ki
    En azından bir hafta içi bir de hafta sonu olsun. Saat 21:00 uygun gibi sanki veya 22:00..
  • Haftada 1 kez onuda haftasonu yapin. Onemli gelismeler oldugunda hafta icinden bir gun tayin edilebilir. Sunu unutmayinki bir yerde ne kadar cok toplati yapilirsa orada o kadar cok sorun var demekdir.
  • quote:

Haftada 1 kez onuda haftasonu yapin. Onemli gelismeler oldugunda hafta icinden bir gun tayin edilebilir. Sunu unutmayinki bir yerde ne kadar cok toplati yapilirsa orada o kadar cok sorun var demekdir.

Bence haftada en az bir kez yapılması gerekiyor toplantının. Yani ille de sorun konuşmayacağız ki, toplantı dediğim değerlendirme açısından olabilir. O haftayı bir değerlendiririz, haftaya neler yapabiliriz babında... Ha şimdilik aslında erken, herkes exp derdinde ama ileride toplu işler yapılacağı zamanlar bu gerekir bence. Bu pazar saat 21:30'da bir toplantı daha yapalım derim, sizlere uyar mı?
  • @irFaNLiNe

Pm bakar mısın hocam.
  • quote:

quote:

Base Yolunda Başarılar

Ben 80 e kasma taraftarıyım ama duruma bakıcaz artık. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

@irFaNLiNe

Pm bakar mısın hocam.

Cevapladım :)
  • quote:

Haftada 1 kez onuda haftasonu yapin. Onemli gelismeler oldugunda hafta icinden bir gun tayin edilebilir. Sunu unutmayinki bir yerde ne kadar cok toplati yapilirsa orada o kadar cok sorun var demekdir.

%99 değil %100 katılıyorum :) ne kadar toplantı o kadar boşa geçen zaman.

Ama naçizane, konunuzu dağıtmadan bir fıkra paylaşmak isterim:

Orman kralı aslan bir gün tatile çıkmaya karar vermiş ve vekalet etmesi için tavşanı seçmiş.
    Bu kararı için de tüm ormanı toplayıp:

- Eğer ben yokken tavşana saygıda kusur ederseniz, döndüğümde karşınızda beni bulursunuz, demiş.

Ertesi gün olmuş tavşan büyük bir sevinçle uyanmış ve dışarı çıkmış.
    Elleri arkasında keyifle ve kibirle ormanda dolaşmaya başlamış.

Biraz sonra yılanı dere kenarında su içerken görmüş.
    Sessizce yaklaşıp yılanın ensesine sağlam bir tokat atmış.
    Hışımla arkasına dönen yılan tam tavşanı sokacakken aslanın tatile gitmeden önce toplantıda söyledikleri aklına gelmiş.
    Bunun üzerine sinirli bir şekilde önüne eğilerek :

- Hürmetler tavşan abi, demiş.

Tavşan gezinmeye devam ederken yaban domuzunu çalıların üstünde uyurken görmüş.
    Eline bir sopa alıp domuzun kafasına vurmuş.

Hışımla uyanan yaban domuzu tam tavşanı ısıracakken, aslanın tatile gitmeden önce toplantıda söyledikleri aklına gelmiş. Oda önüne eğilerek:
    - Hürmetler tavşan abi, demiş.

Tavşan daha bir keyiflenmiş, kendine daha bir güvenir hale gelmiş dolaşmaya devam ediyormuş.

Bu sırada ağaçtan sarkan bal kovanını almaya çalışan ayıyı görmüş.
    "Dur şunada bi' pislik yapıyım" demiş kendi kendine.
    Ayıya arkadan yaklaşmış ve ayıya okkalı bir tekme atmış.
    Ayı öyle bir sinirlenmiş öyle bir sinirlenmiş ki.
    Arkasına dönmüş tavşanı yakalamış temiz bir dövmüş. Tavşanın pestilini çıkarmış bir kenara atmış ve homurdana homurdana uzaklaşmış.

Tavşan güçlükle yerinden doğrulmuş ayının arkasından bakarak
    Bu ayılarda hiç bir toplantıya da katılmaz ki" demiş.

• @Advanced
    Bu cok pis koydu be :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.