Şimdi Ara

RONARK | DonanimHaber Clanı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
1
Favori
16.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TOPLANTI BİTMİŞ BULUNMAKTADIR.SONUÇLARI İRFAN YAZICAKTIR.(İLK MESAJA)
  •  RONARK | DonanimHaber Clanı
  •  RONARK | DonanimHaber Clanı
  • 11 Temmuz 2011 toplantısı saat 21:00'da başlamış ve alınan kararlar 2. mesajda yayımlanmıştır. Okuyunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan -- 11 Temmuz 2011; 22:31:03 >
  • Küfürsüz Hava Sahasını Yüzde Yüz Destekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: irFaNLiNe

11 Temmuz 2011 Toplantısı sonucunda;

ALINAN KARARLAR:
    1-Küfür yasaklanmıştır, bu kural hakkındaki ayrıntılar ve uygulanma biçimi aşağıdadır;
    a) Şahsa hakaret veya ağır bir küfür eden kişiye yaptığından dolayı ilk seferde uyarı, ikinci seferde ise o kişinin gidip gitmemesi hakkında kurulca karar verilecektir.
    b) Kısaltmalar ve hafif sayılabilecek küfürler eden kişi 2m para cezası.
    UYGULANMASI:
    a) Uyarıların geçerlilik süresi 1 ay olacaktır, 1 ay sonunda ikinci bir büyük hata yapmazsa uyarı silinecektir.
    b) Uyarılar ve para cezaları clan notice altında yayımlanacaktır.
    c) Para cezalarından dolayı elde edilen her 100m clan üyeleri arasında dağıtılacak.
    d) Edilen küfürleri clandaki 3 asist takip edecek.
    e) Alınan 2m'lik cezanın ödeme süresi 48 saattir. 48 saatten sonraki her gün 1m artacaktır ceza.

2-Foruma yeni üye olanlar clana alınmayacak. Bir kişi hakkında ciddi şikayetler gelirse o kişinin gidip gitmemesi hakkında kurulca karar verilecektir.

Gündemimiz yukarıdaki bu iki maddeden oluşuyordu, yukarıdaki hiçbir kararı ben kendim almadım, o an oyunda bulunan 7 kişi birlikte aldık.
    O an oyunda bulunmayanların elbette ki itiraz hakkı bulunmaktadırlar, itiraz etmek isteyenler bu mesajı alıntılayıp gerekçelerini yazabilirler.

Gündem dışında 2 şey konuşuldu, birilerinden borç isteme ve "xxxxx online." yazısından hemen sonra xxxxx'in "exp party var mı?" demesi.
    Yuvarlarsak bu konularda şunlar konuşulmuştu, bilginize;

"Kimse kendisine güvendiğinden emin olmadığı birinden borç istemesin, verilmediği zaman da trip yapmasın."
    "Şu bahsettiğimiz xxxxx mümkünse her 15 dakikada bir "exp party var mı?" demesin."

Varsa yazım hatalarım, affola.

Itirazim var.

2yi sevmem. 2m az gibi geldi. Bir de ozele gel Irfan bisey sorucam
    Bir de 1 ayi kac gun alacagiz ornegin subat 28 cekerken agustos 31 cekiyor? Duz olarak 30 mu olacak yoksa?

Inceayrinti.gif

Edit: Mesaj attim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iade -- 11 Temmuz 2011; 22:58:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iade

quote:

11 Temmuz 2011 Toplantısı sonucunda;

ALINAN KARARLAR:
    1-Küfür yasaklanmıştır, bu kural hakkındaki ayrıntılar ve uygulanma biçimi aşağıdadır;
    a) Şahsa hakaret veya ağır bir küfür eden kişiye yaptığından dolayı ilk seferde uyarı, ikinci seferde ise o kişinin gidip gitmemesi hakkında kurulca karar verilecektir.
    b) Kısaltmalar ve hafif sayılabilecek küfürler eden kişi 2m para cezası.
    UYGULANMASI:
    a) Uyarıların geçerlilik süresi 1 ay olacaktır, 1 ay sonunda ikinci bir büyük hata yapmazsa uyarı silinecektir.
    b) Uyarılar ve para cezaları clan notice altında yayımlanacaktır.
    c) Para cezalarından dolayı elde edilen her 100m clan üyeleri arasında dağıtılacak.
    d) Edilen küfürleri clandaki 3 asist takip edecek.
    e) Alınan 2m'lik cezanın ödeme süresi 48 saattir. 48 saatten sonraki her gün 1m artacaktır ceza.

2-Foruma yeni üye olanlar clana alınmayacak. Bir kişi hakkında ciddi şikayetler gelirse o kişinin gidip gitmemesi hakkında kurulca karar verilecektir.

Gündemimiz yukarıdaki bu iki maddeden oluşuyordu, yukarıdaki hiçbir kararı ben kendim almadım, o an oyunda bulunan 7 kişi birlikte aldık.
    O an oyunda bulunmayanların elbette ki itiraz hakkı bulunmaktadırlar, itiraz etmek isteyenler bu mesajı alıntılayıp gerekçelerini yazabilirler.

Gündem dışında 2 şey konuşuldu, birilerinden borç isteme ve "xxxxx online." yazısından hemen sonra xxxxx'in "exp party var mı?" demesi.
    Yuvarlarsak bu konularda şunlar konuşulmuştu, bilginize;

"Kimse kendisine güvendiğinden emin olmadığı birinden borç istemesin, verilmediği zaman da trip yapmasın."
    "Şu bahsettiğimiz xxxxx mümkünse her 15 dakikada bir "exp party var mı?" demesin."

Varsa yazım hatalarım, affola.

Itirazim var.

2yi sevmem. 2m az gibi geldi. Bir de ozele gel Irfan bisey sorucam
    Bir de 1 ayi kac gun alacagiz ornegin subat 28 cekerken agustos 31 cekiyor? Duz olarak 30 mu olacak yoksa?

Inceayrinti.gif

Edit: Mesaj attim :D

Türkiye Ana Yasası MaaşAllah he... Ayriyetten En altta pt olayı ban yazılmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSp4m -- 11 Temmuz 2011; 23:22:48 >

• Elinize saglik guzel olmus. Katilamadigim icin uzgunum, aksam gercekten cok onemli islerim vardi. Sabah ilk isim konuya bakmak oldu bu yuzden. Hersey iyi guzelde para cezasini ben dusuk buldum. 5-10m filan olsa anlarim yoksa 2m dedigin nedirki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Elinize saglik guzel olmus. Katilamadigim icin uzgunum, aksam gercekten cok onemli islerim vardi. Sabah ilk isim konuya bakmak oldu bu yuzden. Hersey iyi guzelde para cezasini ben dusuk buldum. 5-10m filan olsa anlarim yoksa 2m dedigin nedirki?

Ben başta 5m dedim ama sorun çıkaracaklar olduğunu düşündüğüm için 2m ye düşürdük. Onda bile sorun çıkaracaklar olduğunu düşünüyorum, bu yüzden ödeme süresini 48 saat yaptık. Oyuna gelecek olan şerif sistemi gibi clana da şerif sistemi getirme fikri benimdi Asistler oyundaki küfürleri yakalayıp lidere iletecekler. 2. toplantımızda ceza artımını konuşabiliriz sanırım. Bu arada PM'den size edilen hakaret falan varsa bunu tam sayfa KSC olarak kayıt altına alın ki geçerliliği olsun. Sonra haksızlıklar iftiralar olmasın

• Kusura bakmayın arkadaşlar dün eve geç döndüm biraz işlerim vardı. Yanlız şu günlük hayatta kullanılan kısaltmalı küfürlere gelen cezayı ben saçma buldum. Sonuçta bunlar gerçek hayatın yansımalarıdır. Neyse çoğunluk öyle istediyse yapacak birşey yok
  • Bu arada Clana alimlar konusunda bir onerim var. Illaki forumdan olacak diye bir kaide belirlemeyin, oyun icinde oynayisi ve bizim oyun amacimiza uygun olanlarda katilabilmeli. Ki zaten bu sekilde oynayanlar forumada katilmis olacaklardir.
  • quote:

Bu arada Clana alimlar konusunda bir onerim var. Illaki forumdan olacak diye bir kaide belirlemeyin, oyun icinde oynayisi ve bizim oyun amacimiza uygun olanlarda katilabilmeli. Ki zaten bu sekilde oynayanlar forumada katilmis olacaklardir.

Bu şekil tanıdığım çok kaliteli arkadaşlarım var, geri çevirmek zorunda kalıyorum. Forumdan gelecek her kişi bize faydalı olacak değil, oyunda çok daha iyi insanlar var :)
    Yalnız clan kapasitesi dolmaya yaklaştı tekrar, henüz diğer clandan gelmeyen kişiler var İsmet gibi. Clan kapasitesi dolunca ne yapacağız bilmiyorum.

@SakinOlSampuan, küfür olduğu zaman her ne kadar samimi ortam olsa da laubalilik yapanlar oluyor. Ben bunun yerine seviyeyi tercih ederim çünkü clan yaşı hep genç olmayacak babamız yaşında adamlar da girebilir clana, ve ben onların olduğu yerde küfür edilirse utanırım. Hem bunu bir oyun da sayabilirsin, yasaklı kelimelerimiz var, ve bunları söyleyince para ödüyorsun gibi. Sonuçta bu para clana gidiyor :)

• quote:

Bu arada Clana alimlar konusunda bir onerim var. Illaki forumdan olacak diye bir kaide belirlemeyin, oyun icinde oynayisi ve bizim oyun amacimiza uygun olanlarda katilabilmeli. Ki zaten bu sekilde oynayanlar forumada katilmis olacaklardir.

Katılıyorum.
  • quote:

Elinize saglik guzel olmus. Katilamadigim icin uzgunum, aksam gercekten cok onemli islerim vardi. Sabah ilk isim konuya bakmak oldu bu yuzden. Hersey iyi guzelde para cezasini ben dusuk buldum. 5-10m filan olsa anlarim yoksa 2m dedigin nedirki?

Edilen kufure gore belirlenemez mi para cezasi ?
  • O zaman çok masraflı bir iş olur, uğraşılmaz bence.
  • Ben yinede cok dusuk buluyorum cezayi. Oyle bir durumda kafam atarsa clana 1gb bagislayip o an aklimdan gecen herkese saydirabilirim yani. Hatta 1gb daha verip ay boyunca herkese sayarim. Kufur eden para cezasi alacagina uzaklastirma alsin. Bak bakalim o zaman 16- adam kaliyormu kalmiyormu clanda.
  • quote:

Ben yinede cok dusuk buluyorum cezayi. Oyle bir durumda kafam atarsa clana 1gb bagislayip o an aklimdan gecen herkese saydirabilirim yani. Hatta 1gb daha verip ay boyunca herkese sayarim. Kufur eden para cezasi alacagina uzaklastirma alsin. Bak bakalim o zaman 16- adam kaliyormu kalmiyormu clanda.

Bence de. Fakir olan sovemeyecek mi? Veya zengin adamin ana avrat sovme gibi bi luksu mu olacak? Para cezasi olabilir ama yaninda da + olarak baska bir ceza dusunulebilir.
  • quote:

O zaman çok masraflı bir iş olur, uğraşılmaz bence.

Ben ugrasirim. Ayrintilari ozelden yazarim simdi burda sovmek gibi algilanir
  • quote:

Ben yinede cok dusuk buluyorum cezayi. Oyle bir durumda kafam atarsa clana 1gb bagislayip o an aklimdan gecen herkese saydirabilirim yani. Hatta 1gb daha verip ay boyunca herkese sayarim. Kufur eden para cezasi alacagina uzaklastirma alsin. Bak bakalim o zaman 16- adam kaliyormu kalmiyormu clanda.

Ohannes.. Hocam dünkü duruşmada mutlaka olmalıydın bu fikri söylemeliydin. Ben bundan yanayım. Küfür eden uzaklaştırılsın!

Bir sonraki celseyi ne zaman yapalım? Bu konuyu hemen gündeme getirmeliyiz. Bir de haftada 1 veya 2 gün toplantı günü saymalıyız. Yani ben öyle düşünüyorum, siz ne dersiniz?

• quote:

quote:

Ohannes.. Hocam dünkü duruşmada mutlaka olmalıydın bu fikri söylemeliydin. Ben bundan yanayım. Küfür eden uzaklaştırılsın!

Bir sonraki celseyi ne zaman yapalım? Bu konuyu hemen gündeme getirmeliyiz. Bir de haftada 1 veya 2 gün toplantı günü saymalıyız. Yani ben öyle düşünüyorum, siz ne dersiniz?

Haftanin "P" ile baslayan gunlerinde olabilir.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.