Şimdi Ara

RONARK | DonanimHaber Clanı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
1
Favori
16.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Human mage'ime old fr aldım dual. Keşke almasaydım. Asassian acacagım, bunlar cope gidecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAS

Bendemi gelsem acaba mage açasım var diğer çarları satarım 250-300tlye 300tlde üstüne ben koyarım 600tl lik bi çar dizersem olurmu ki mage ama.

Türü ne olacak?
    Intus Flameus, intus glaciers, intus lightus ya da paperus flameus?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

Human mage'ime old fr aldım dual. Keşke almasaydım. Asassian acacagım, bunlar cope gidecek...

Ben cope gıden old fr shio imirlerimi toplasam +1 taki olurdu. Ilk once biraz koyuyor ama sonra unutursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iade -- 10 Temmuz 2011; 11:11:53 >
  • Benim bu charı kasacak halim kalmadı yeter 61 %30 Pes etme noktasına geldim kasacak zaman yok çünki. boş zamanlarında benim charı kasacak poke arıyorum. Gb alırsam onada yarısını veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 10 Temmuz 2011; 11:16:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

Benim bu charı kasacak halim kalmadı yeter 61 %30 Pes etme noktasına geldim kasacak zaman yok çünki. boş zamanlarında benim charı kasacak poke arıyorum. Gb alırsam onada yarısını veririm.

Tokatta olsam benim kıllı ile kasardim tüh
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

Benim bu charı kasacak halim kalmadı yeter 61 %30 Pes etme noktasına geldim kasacak zaman yok çünki. boş zamanlarında benim charı kasacak poke arıyorum. Gb alırsam onada yarısını veririm.

Yok mu ?
  • Charımı satalı 2 ay oldu dönsemmi diyorum acaba
  • Bırakıyorum beyler ailevi huzurumu bozan bir oyunu oynamak istemiyorum !
    Char 61 % 35 Üzerinde +7 Chd +8 Cleaver +1 sb warrior pendant elf belt dual eme bankada bir ton sey ve 15m nakit para var isteyene tüm bilgilerini özelden atayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 10 Temmuz 2011; 12:32:05 >
  • Bende geldim Clana ICRoTeI(Priest) :)
  • BySchizofren adlı karakterimi forumdan LusT nickname'li arkadaşa verdim. Herkesin yolu açık olsun
  • Böyle bir clan ayakta duruyor mu ya merak ettim :)

Daha önce sürekli böyle clanlar kuruldu ama tutunamadı hiç. Zaten beklenen de oydu.
  • İsmet reis ne zaman gelcen ????
  • Yeni Clan Cümleten Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSp4m

İsmet reis ne zaman gelcen ????

Belli degil ben gelene kadar +68 olanlara yesil kutu. +65 olanlara kirmizi kutu verecegim.
    ~Ismet's Report~

(Dip Not: Gorev bugda DEGIL!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iade -- 10 Temmuz 2011; 18:58:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iade

quote:

Orijinalden alıntı: MrSp4m

İsmet reis ne zaman gelcen ????

Belli degil ben gelene kadar +68 olanlara yesil kutu. +65 olanlara kirmizi kutu verecegim.
    ~Ismet's Report~

(Dip Not: Gorev bugda DEGIL!)

• Merhaba Ben Kaan Clana Alım Varsa Ben R1 deyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

quote:

Orijinalden alıntı: SAS

Bendemi gelsem acaba mage açasım var diğer çarları satarım 250-300tlye 300tlde üstüne ben koyarım 600tl lik bi çar dizersem olurmu ki mage ama.

Türü ne olacak?
    Intus Flameus, intus glaciers, intus lightus ya da paperus flameus?

intus lightsu iş yapmaz intus glaciers olabilir

• İsmet yeşil kutunu alıyorum 69 levelim :D ahaha :D
  • Clan tahmin ettigimden guzel ilerliyor. Clan olarak yada solo olarak lvl lar ilerledikce dahada kolaylasiyor oyun. Son zamanlarda char satin almakdansa insanlarin kendi cabalari ile biryerlere gelmeye calismasi gercerten zevk veriyor. En azindan ben zevk aliyorum. Clanimi seviyorum playerlari kismen seviyorum :P ama yinede fena sayilmayiz.
    Daha onumuzde uzun bir yol var, isimiz kolay degil ve acikcasi lider olma sansimiz oldukca dusuk olmasina ragmen sirf forumdan birbirimizi taniyoruz diye herkesin birseyler yapmasi ve biryerlere gelmeye calismasindan dolayi oyun guzel bir hal aliyor.
    Umarim daha guzel zaman geciririz oyunda, sunun surasinda henuz 20 gunluk bir claniz ama yillar once oynadigim KO tadini alir gibiyim. :D

Not:
    Clanda Glacier cok diye Flame oldum simdide Glacier kalmadi oyunda :P Harpy donemiyorum yaf !...
  • Akşama Emre, Harun, Gürsel, İsmail, Sefa, Brassy, Eva, Berkay.. online olursanız iyi olur. Bir toplantı yapmamız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan -- 11 Temmuz 2011; 9:04:40 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.