Şimdi Ara

RONARK | DonanimHaber Clanı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
1
Favori
16.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende gelmek iserim , fakat Knight hakkında çok bilgim yok zamanla size sorarak , kendim deneyerek öğrenirim . Eğer oyunu layıkıyla oynayabilirsem her türlü para verebilirim . Fakat işte çok bilmiorum Knight'yi ; eğer dersenizki biz sana anlatırız takıldığı yerleri diye ozaman gelirim vaktimde bol ?

Şimdiden çok teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

quote:

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

Beyler charı koxp ile kasıyorum sizin için sorun olursa çıkabilirim clandan. Sadece expte kullanıyorum

Tekrarlıyorum

Clandaki diger arkadaslari bilemem ama benim icin buyuk bir sorun. Amacimiz zaten temiz bir clan olmasi. Iyi-kotu hile olan bir party de olmaniz neyse ama hileyi sizin kullaniyor olmaniz isi degistirir.

Not:
    Bu arada dun aksam itibari ile 2x Dual Flame Ring +2 almis bulunmaktayim ^^ Yalniz IN ve EP konusunda hala tereddutlerim var. Asaslar cok canimi yakiyor IN mi alsam EP mi bilemiyorum.

Gürsel abi dün vs yaptık kestim ama şöyle birşey var mage zaten çok damage yiyen bi karakter bu sebeple anti defanslarını arttırman lazım.Benim charda 1300 civarı ap var bak düsün :) 2k civarı ap si olan asaslar cirit atıyor base te.Dün pazarda dolasırken gördüm chitin anti def set satıyordu tanesi 175m den.Sen yinede anti deflere yüklenmeye bak abi.

• Demesi kolay suan cepte kurus yok. BDW, Chaos ve kutu satisi beni bekler :D FR +2 yi onumusdeki ay planliyordum fakat dun aksam cok hizli bir sekilde olay gerceklesiverdi. Hatta isin garip tarafi ben moradonda ezik item alip satma amaciyla dolasirken biri pm ledi ve almak istedigim itemlari siralayiverdi. EP2 haric 2x FR2 yi alabildim sadece. Belki zorlasam EP2 yide alirdim ama beltim olmazdi bu sefer :( Napalim biraz dayanacagiz yokluga. Isin garip tarafi adamdan 2m isteyip fr leri kilitlemem :P Rezil oldum rezil :P Sagolsun kirmadi ama :)
  • Ne kadar para vermişsindir fr 2 ye bırak ta versin 2 m i ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shuards

Arkadaşlar bende gelmek iserim , fakat Knight hakkında çok bilgim yok zamanla size sorarak , kendim deneyerek öğrenirim . Eğer oyunu layıkıyla oynayabilirsem her türlü para verebilirim . Fakat işte çok bilmiorum Knight'yi ; eğer dersenizki biz sana anlatırız takıldığı yerleri diye ozaman gelirim vaktimde bol ?

Lütfen ?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bende gelmek iserim , fakat Knight hakkında çok bilgim yok zamanla size sorarak , kendim deneyerek öğrenirim . Eğer oyunu layıkıyla oynayabilirsem her türlü para verebilirim . Fakat işte çok bilmiorum Knight'yi ; eğer dersenizki biz sana anlatırız takıldığı yerleri diye ozaman gelirim vaktimde bol ?

Lütfen ?

Benim için sıkıntı olmaz seve seve yardımcı olurum

• quote:

lafı olmaz her türlü soruya gücüm yettiği kadar cevap vermeye çalışırım
  • İşte DH farkı :) şimdiden başlamak istiyorum

Karakterimi açınca Nick'kimi yazarım , büyük ihtimal Warrior açacağım ilk öğrenmek için ideal diyorlar

Nick'kim : ShuardsTR (Warrior)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shuards -- 9 Temmuz 2011; 16:26:41 >
  • Beyler Bazen Oyun Cok Sinirime Gidiyo Simdi oyudayim adam 500 exp icin pt ye almıyo
    bazen kafami duvara vurasım geliyo

• Şuan kanal 2 deyim lütfen biri gelip clana alsın ..

Nick : ShuardsTR
  • 2 de alınmıyo ki 1 e gel alalım Pm=Xmp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSp4m -- 9 Temmuz 2011; 19:38:22 >
  • quote:

Şuan kanal 2 deyim lütfen biri gelip clana alsın ..

Ben başlama derim ama sen bilirsin . Ronark 1'e gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: irFaNLiNe

quote:

Şuan kanal 2 deyim lütfen biri gelip clana alsın ..

Ben başlama derim ama sen bilirsin . Ronark 1'e gel

Burası ronark beyler. Burda kaybetmek yok. Burda her şey gerçek. Kaybeden kronosa gitsin.

Canım çok sıkıldı ne yapıyorsunuz?

• Size soru sorcam ben bp olsam ise yarar mı ama yine buf
    Mrs
  • Beyler bıraktım , daha güzel oyunlar var :D
  • quote:

Beyler bıraktım , daha güzel oyunlar var :D

19:12:37 başlama saati ;
    21:35:36 bitirme saati ;
    Çok uzun olmadımı ?
  • Oynardımda , oyun Karakeri seçince hata veriyor sinirimi bozdu
  • Arkadaşlar bende belki aranıza katılabilirim.Eski oyunculardanım.2 Sene önce koxp olayı iyice azıtınca herşeyi sattım ve bıraktım 5 yıl durmadan oynamıştım.Yalnız bir kaç sorum var şuan koxp durumu nasıl?2 Sene önceki gibi tüm slotlar işgal halindemi?cz durumu nasıl?Eskisi kadar çok oyuncu kalmadığını duydum doğrumu?Cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

Oynardımda , oyun Karakeri seçince hata veriyor sinirimi bozdu

önce human yada karusu seçcen
    sonra warriormu erkek karaktermi kız karaktermi seçecen
    sonra erkek seçtysen primi okcumu oldunu seçcen
    mage seçtysen cüce magemi kız magemi olcanı seçcen
    en sonrakide priest zaten
    seçtikten sonra sana 10 stat veriyor onu uygunca verecen warriorsan str ye evrcen
    sonra start dicen
  • Bendemi gelsem acaba mage açasım var diğer çarları satarım 250-300tlye 300tlde üstüne ben koyarım 600tl lik bi çar dizersem olurmu ki mage ama.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.