Şimdi Ara

RONARK | DonanimHaber Clanı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
1
Favori
16.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • La iş yerindeyim buradan da giriş yapamam ya adliyede
    Akşam 6da r1 de FeMaLePR ve Xmp'ye pm atmayı deneyin clan için. r1'de olmazsam r2deyimdir. Oradan pm atarsanız hemen gelirim.
  • Tamam teşekkürler :)
  • irfan lütfen 6da r1 de ol :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulvi.69

irfan lütfen 6da r1 de ol :D

Tamam o zaman. Ama eve gider gitmez bir heyecanla Xmp ile giriyorum FemalePR'yi hemen unutuyorum
  • irfan diğer konudaki ss leri ve videoları buraya toplasak daha verimli olmazmı ? görsellik açısından.
  • quote:

irfan diğer konudaki ss leri ve videoları buraya toplasak daha verimli olmazmı ? görsellik açısından.

Ben bu sebeple 3. mesajı İsmet'e hemen almasını söylemiştim. Diğer konudaki resimleri ve videoları karışıklık olmadan direkt 3. mesajda toplaması için, fakat kendisi tatilde beyefendi.
    2. mesajı da kendime ayırdım ileride kullanmam gerekebilir diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irFaNLiNe

quote:

irfan diğer konudaki ss leri ve videoları buraya toplasak daha verimli olmazmı ? görsellik açısından.

Ben bu sebeple 3. mesajı İsmet'e hemen almasını söylemiştim. Diğer konudaki resimleri ve videoları karışıklık olmadan direkt 3. mesajda toplaması için, fakat kendisi tatilde beyefendi.
    2. mesajı da kendime ayırdım ileride kullanmam gerekebilir diye.

tamam irfan 5. mesaj bendeymiş sakin olun
    He bide iyi düşünmüşsün

• Oyunda Olan Var mı ????
  • Oyunda olan +60 attacker , priest vs bi zahmet eslanta gelsin acil pm UndeadSoldier

r2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. James Wilson -- 8 Temmuz 2011; 15:57:39 >
  • Kimse olmayınca birini bulup kestik. :)
     RONARK | DonanimHaber Clanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. James Wilson

Oyunda olan +60 attacker , priest vs bi zahmet eslanta gelsin acil pm UndeadSoldier

r2

Ya gelirdim de şu an hala adliyedeyim mesai bitmedi. İşlerimi yarım bırakıp mesai biter bitmez geliyorum. FeMaLePR ile gelirim Eslant'ta oynarız biraz
  • Kestik zaten boss u da item olsaydı solo da keserdim aslında :)
    İron Neck felan çıkar diye ümit etmiştim ama boş çıktı ^^
  • quote:

Kestik zaten boss u da item olsaydı solo da keserdim aslında :)

Zaten ne zaman sevmediğim birileri olsa ona Iron Neck falan çıkıyor. Düşünsene tanımadığın bir clanın partysindesin, bossu kesiyorsunuz ve iron neck çıkıyor, seni unutup gidiyorlar... Ne koyar adama
  • quote:

quote:

Zaten ne zaman sevmediğim birileri olsa ona Iron Neck falan çıkıyor. Düşünsene tanımadığın bir clanın partysindesin, bossu kesiyorsunuz ve iron neck çıkıyor, seni unutup gidiyorlar... Ne koyar adama

Boss u kesmeme yardım etmesi için birilerini arıyordum dedim ki şimdi iron neck felan çıkar çalar giderler sinirlenirim felan dedim.En son fotoyu çektiğim zaman elim tetikteydi kaçıp gitmesin birşey çıkarsa diye :)

• sizi bırakmıycam beyler geri geliyorum shard ile birlikte çöpe 4gb daha atmıştım yaktım yani. şimdi hesapladım kalanlar ile 7-8 gblik sermaye oluşuyo. tekrar kaldığım yerden devam ediyorum. pes etmek yok!
  • quote:

quote:

quote:

Boss u kesmeme yardım etmesi için birilerini arıyordum dedim ki şimdi iron neck felan çıkar çalar giderler sinirlenirim felan dedim.En son fotoyu çektiğim zaman elim tetikteydi kaçıp gitmesin birşey çıkarsa diye :)

Bak heyecan yaptım şimdi bir an önce 69 olmak lazım bosslara akmak lazım :))

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bak heyecan yaptım şimdi bir an önce 69 olmak lazım bosslara akmak lazım :))

Birkaç görev yapıyordum şimdi monster stone çıksa ne güzel olur dedim kutudan monster stone çıktı :)
    Şanslıyım belki düşer dedim de olmadı.Şöyle birşey var hiç beklemediğin anda adam gibi itemler düşebilir bosslardan.Sürekli uğraştığında düşmez.Olympiada 4 kişilik teamle yaklaşık 50-60 tane boss kestik üst düzey bosslardan yani tk talos vs tek çıkan drop warrior earring ti.Arkadaşımın charıyla dolanırken eslantta shaula çıktı zaten warriordu char kolay keserim dedim drop da beklemiyordum açıkcası drop iron necklace :)

• Arkadaşlar söz verdiğim gibi saat 6 ve ben r1'deyim. FeMaLePR'ye PM atınız :)
  • Bende biraz önce katıldım, hadi hayırlısı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.